icon

Balenie zásielky z bazáru

24. apr 2026

Ahojte, rozmýšľam nad vytriedením skríň a založením účtu na istej bazárovej platforme, nikdy som takto nepredávala, poradíte mi, do čoho balíte knihy, oblečenie? Mám objednať nejaké obálky z Číny alebo má niečo lacné aj Tedi, Action, Pepco atď?
(Nerada by som to balila do smetných sáčkov 😀 )
Ďakujem🙂

anonym_275d6c
24. apr 2026

@anonym_autor balim do obálok z temu

mirola
25. apr 2026

ja balim do krabic od topanok, alebo krabic co mne pridu objednavky, male makke veci do igelitiek, ktore zalepim lepiacou paskou. Je uplne zbytocne kupovat extra obal.

anonym_c325d2
25. apr 2026

aktualne nechavam obaly od plienok, ktore otocim naruby, pripadne igelitku. Nechavam aj krabicky od topanok a inych zasielok a bublikovu foliu. Ani mi nenapadlo objednavat nieco nove… radsej vyuzijem “odpad” na kratku cestu kde sa v cieli znova stane odpadom..

autor
25. apr 2026

Obaly z plienok nemám, topánky kupujem 1-2x za rok, takže krabice veľmi nemám, igelitky nekupujeme, ani často neobjednávam online veci, aby som mala už použité obaly 😀 Ale ďakujem za tipy, budem si to odkladať 🙂

anonym_c325d2
26. apr 2026
@anonym_autor

Obaly z plienok nemám, topánky kupujem 1-2x za rok, takže krabice veľmi nemám, igelitky nekupujeme, ani často neobjednávam online veci, aby som mala už použité obaly 😀 Ale ďakujem za tipy, budem si to odkladať 🙂

autor
26. apr 2026
@anonym_c325d2

@anonym_autor toto mi alurat vybehlo na ig

@anonym_c325d2 Super, ďakujem😍 A nemáš tip, kde kúpiť malé kartónové krabičky na krehkejšie veci?

anonym_c325d2
27. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_c325d2 Super, ďakujem😍 A nemáš tip, kde kúpiť malé kartónové krabičky na krehkejšie veci?

@anonym_autor bohuzial, neviem, ale napada mi slovenska posta alebo papiernictvo… ja odkladam krabicky ktore mame doma - posielala som uz tovar v krabicke od kefky sonicare, krabici z cerealii, ovsenej kase a pod. Inspirovalo ma to, ked mi raz prisiel balik v krabici z nesquiku…. veci v krabici su este v sacku, cize krabici nic nie je