icon

Balenie zásielky z bazáru

24. apr 2026

Ahojte, rozmýšľam nad vytriedením skríň a založením účtu na istej bazárovej platforme, nikdy som takto nepredávala, poradíte mi, do čoho balíte knihy, oblečenie? Mám objednať nejaké obálky z Číny alebo má niečo lacné aj Tedi, Action, Pepco atď?
(Nerada by som to balila do smetných sáčkov 😀 )
Ďakujem🙂

anonym_275d6c
•
24. apr 2026

@anonym_autor balim do obálok z temu

mirola
•
25. apr 2026

ja balim do krabic od topanok, alebo krabic co mne pridu objednavky, male makke veci do igelitiek, ktore zalepim lepiacou paskou. Je uplne zbytocne kupovat extra obal.

anonym_c325d2
•
25. apr 2026

aktualne nechavam obaly od plienok, ktore otocim naruby, pripadne igelitku. Nechavam aj krabicky od topanok a inych zasielok a bublikovu foliu. Ani mi nenapadlo objednavat nieco nove… radsej vyuzijem “odpad” na kratku cestu kde sa v cieli znova stane odpadom..

autor
•
25. apr 2026

Obaly z plienok nemám, topánky kupujem 1-2x za rok, takže krabice veľmi nemám, igelitky nekupujeme, ani často neobjednávam online veci, aby som mala už použité obaly 😀 Ale ďakujem za tipy, budem si to odkladať 🙂

anonym_c325d2
•
26. apr 2026
@anonym_autor

Obaly z plienok nemám, topánky kupujem 1-2x za rok, takže krabice veľmi nemám, igelitky nekupujeme, ani často neobjednávam online veci, aby som mala už použité obaly 😀 Ale ďakujem za tipy, budem si to odkladať 🙂

@anonym_autor toto mi alurat vybehlo na ig

autor
•
26. apr 2026
@anonym_c325d2

@anonym_autor toto mi alurat vybehlo na ig

@anonym_c325d2 Super, ďakujem😍 A nemáš tip, kde kúpiť malé kartónové krabičky na krehkejšie veci?

anonym_c325d2
•
27. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_c325d2 Super, ďakujem😍 A nemáš tip, kde kúpiť malé kartónové krabičky na krehkejšie veci?

@anonym_autor bohuzial, neviem, ale napada mi slovenska posta alebo papiernictvo… ja odkladam krabicky ktore mame doma - posielala som uz tovar v krabicke od kefky sonicare, krabici z cerealii, ovsenej kase a pod. Inspirovalo ma to, ked mi raz prisiel balik v krabici z nesquiku…. veci v krabici su este v sacku, cize krabici nic nie je