Kde kúpiť lacné puzdro na dioptrické okuliare?
Ahojte 🙂
Kde kúpim lacné puzdro na dioptrické okuliare? Action/Pepco?
Potrebujem 2 ks.
Inak nechápem, že pri okuliaroch za 230 eur nie je súčasť balenia aj puzdro :-/ A tie v optikách sú na môj vkus drahé.
Ďakujem 🙂
Za mna je 230 dosť peňazí🙂
Zalezi od optiky,moj muz i k okuliarom za 70e dostal púzdro.
Urcite v papiernictvach,penazenkovych obchodoch,drogeriach.
Aj Tesco a pod. podla mna
V každej jednej optike som doteraz vždy dostala nové okuliare s púzdrom. A to ich už kupujem roky. Ale ak ideš kupovať, dostaneš v drogérii, aj samotné v optike, aj v darčekových obchodoch ako Albi, v Panta Rhei, v Nitrazdroji majú stojany a mávajú ich tam... takmer všade, pár dní dozadu som v C&A pozerala pekné na stojanoch... len si vezmi zo sebou okuliare, lebo sú rôzne veľkosti, nech ti pasujú...
@rado_sa_stalo za 230??
Smiesna suma za okuliare....
Moje stali vyse 800...a puzdro som automaticky dostala,aj inu vybavu....
@rado_sa_stalo mam okuliare za 99€, krásne, dioptrické. Puzdro k nemu. Za posledny rok som si dávala robiť 3x a vždy som púzdro dostala.
Neviem si predstaviť ze mi na pult položia len okuliare a čau....
Možno všade budu na tvoj vkus drahé. Videla som v takko. V optike dávajú púzdra na okuliare k tej značke okuliarov, kde im to dodá aj dodávateľ. Prečo by Ti v optike mali dat zadarmo puzdro, keď ho k daným okuliarov nedodáva dodávateľ?
Ja mám pri kazdych original púzdro či stali 80 alebo 650€. Inak pekne puzdra vieš kúpiť aj u Číňanov za pár eur.
@rado_sa_stalo za 230??
Smiesna suma za okuliare....
Moje stali vyse 800...a puzdro som automaticky dostala,aj inu vybavu....
@osky 800? to co mali zlaty ram?
Poslem ti zadarmo chces? Mam doma lebo robim v optike 😁 puzdra vyhadzujem to, ale nejake urcite mam 2ks mozem pozriet
to su drahe vacsinou skla, ramy dnes kupim aj za 60 eur, vsade zlavy na ramy. ale rozne specialne skla su drahe, jedno kludne aj 500 eur pre roznych vadach oka.
inak obaly lacne su vsade
https://www.darcekeshop.sk/puzdro-na-okuliare-8...
No ja som teda prekvapena. Kupila som synovi minimalne 4 ramy z aliexpessu a vzdy prisli aj s puzdrom. Kupila som mu aj v optike uz minimalne troje okuliare, vratane dioptrickych skiel a vzdy prisli s puzdrom. Teraz som si ja dala robit dvoje okuliare a oboje prisli s puzdrom. Jeden ram bol lacny, druhy drahsi. Nech sa hanbi ta firma, ktora doda ram bez puzdra. Mna ani nenapadlo, ze by mi nedali na okuliare puzdro. Povazujem to za nieco, co je v cene ramu. A sa cudujem, ze sa najde niekto, komu to pripada normalne.
Cena okuliarov - 230 EUR je za mna dost penazi. Ze si niekto kupi mercedes medzi okuliarmi, ok, ak na to ma, tak nech si kupi, ale preco zhadzovat niekoho, komu 230 EUR za okuliare je vela? Aby raz aj vam nebolo tolko vela.
Číňák - 3 eurá. Inak, my kupujeme v optike čím lacnejšie rámy a okuliare, nad 150e to nikdy nešlo a vždy dostaneme puzdro aj handričku. Patria už k samotným rámom, aj keď naposledy kúpil manžel nejaký lepší značkový rám a k nemu bolo skladacie puzdro z papiera, doslova a vydržalo asi 2 týždne.
No ja som teda prekvapena. Kupila som synovi minimalne 4 ramy z aliexpessu a vzdy prisli aj s puzdrom. Kupila som mu aj v optike uz minimalne troje okuliare, vratane dioptrickych skiel a vzdy prisli s puzdrom. Teraz som si ja dala robit dvoje okuliare a oboje prisli s puzdrom. Jeden ram bol lacny, druhy drahsi. Nech sa hanbi ta firma, ktora doda ram bez puzdra. Mna ani nenapadlo, ze by mi nedali na okuliare puzdro. Povazujem to za nieco, co je v cene ramu. A sa cudujem, ze sa najde niekto, komu to pripada normalne.
Cena okuliarov - 230 EUR je za mna dost penazi. Ze si niekto kupi mercedes medzi okuliarmi, ok, ak na to ma, tak nech si kupi, ale preco zhadzovat niekoho, komu 230 EUR za okuliare je vela? Aby raz aj vam nebolo tolko vela.
@katarinaba moj muz ma napr lacne rámy do 150€a za okuliare dá vždy okolo 600€ a preto som to napisala ,vies niekto potrebuje aj viac okuliarov a aj extra skla a nech robi čo chce ,nikdy nebudú tie okuliare lacne
Ja som kupovala na Temu, tiež som nedostala puzdro, len mi okuliare dali do sáčku🙂))) Manžel mal za rovnakú sumu a ten dostal, síce také nič moc, i tak nakoniec kupoval iné - myslím že na alze.
Kazdy cinan ma puzdra.
Puzdro je k ramu nie k dioptriam. Ak mas ram ku ktoremu vyrobca nedava puzdra nedostanes ho.
@rado_sa_stalo urcite kupis v 101 drogerie, ja som tam kupovala viackrat. Stoji od 5 do cca 10 € ks. A kedze maju v 101, tipla by som, ze aj ine drogerky by mohli mat, napr. DM a podobne.
@osky 800? to co mali zlaty ram?
@anonym_6e9433 moje tiez stali cez 800 €. A nie, nemaju zlaty ram. Ale su multifokalne, ta najvyssia kvalita skiel Kodak, samozatmavovacie, s kadejakymi filtrami, antireflexne. Ram tiez nebol najlacnejsi, ale samotne skla boli cca 80% ceny. Cize nemusi to byt doslova mercedes medzi okuliarmi a dnesne ceny su proste take.
Aj tak ale mne nepride 200 € za okuliare malo, podla mna je to dost na to, aby boli dodane s puzdrom. Kazda seriozna optika by mala k novym okuliarom dat aj puzdro. Samozrejme ze ak nesiem svoj stary ram a chcem do neho nove skla a dam im to bez puzdra, tak mi to tak aj vratia, ale to je ina pesnicka.
@katarinaba moj muz ma napr lacne rámy do 150€a za okuliare dá vždy okolo 600€ a preto som to napisala ,vies niekto potrebuje aj viac okuliarov a aj extra skla a nech robi čo chce ,nikdy nebudú tie okuliare lacne
@minenkaa taaaak a trafena hus zagagala. Skus si precitat este raz co som napisala a mozno pochopis. Drzim palec.
@minenkaa taaaak a trafena hus zagagala. Skus si precitat este raz co som napisala a mozno pochopis. Drzim palec.
@katarinaba 🪿🪿🪿🪿🪿🪿
@rado_sa_stalo ja ku kazdym novym okuliarom dostanem v optike aj puzdro...teda syn dostane. Mam ich viac ako je potrebne.
@rado_sa_stalo kludne zo shein, ak nepotrebujete hned aje za 3 e som videlaaj v 101 drogerii ale teda shein ma krajsie vzory
@rado_sa_stalo ja ku kazdym novym okuliarom dostanem v optike aj puzdro...teda syn dostane. Mam ich viac ako je potrebne.
@euka210 u nas zdvyhli ceny a tiez uz nedavaju, ale ked som objednala minule z netu prisli mi v krabici a vo vnutri puzdro
V akej optike si kupovala?
Dcéra mala rám za 70€ v malej súkromnej optike, muž za 50€ v tescu, obaja dostali obal. Ja som obaly kupovala v Kik, Takko, New Yorker... Keď náhodne nájdem vhodný a pekný (ideálne v akcii), tak si radšej kúpim do zásoby.
@katarinaba to nie je mercedes medzi okuliarmi!
A nikto nikoho nezhadzuje.
Vidis niekoho tu nadavat alebo hanit?
Vyjadrili sme normalne svoj postoj.
Okuliare nosim cely den,su multifokalne,odlahcene.....
To je nieco uplne ine,ako ked ich potrebujes 2x za den dat na nos koli tomu,ze potrebujes precitat nejaky clanok....
Je to sucast mna,ako zuby,podprsenka ci topanky...😃
Preto nemozem mat tazke popolniky,napriklad....
@katarinaba to nie je mercedes medzi okuliarmi!
A nikto nikoho nezhadzuje.
Vidis niekoho tu nadavat alebo hanit?
Vyjadrili sme normalne svoj postoj.
Okuliare nosim cely den,su multifokalne,odlahcene.....
To je nieco uplne ine,ako ked ich potrebujes 2x za den dat na nos koli tomu,ze potrebujes precitat nejaky clanok....
Je to sucast mna,ako zuby,podprsenka ci topanky...😃
Preto nemozem mat tazke popolniky,napriklad....
@osky dalsia. Este raz a aby ste pochopili.
Clovek zo zdravotneho hladiska potrebuje len zkrivene sklicko. To je zaklad. To je Fabia. Cokolvek k tomu pridas - filter, multifokal, stensenie - to vsetko je bonus, vybava, ktora cloveku pomaha, zlepsuje a podobne. Jasne, ak na to clovek ma, nech si to vsetko da. Nech ma ten Mercedes. Ja sa budem tesit s nim. Ale treba si uvedomit, ze su ludia, ktorym aj tych zakladnych 150 EUR za okuliare su velke peniaze. Niektori si ani to dovolit nemozu. A znevazovat niekoho, ze 250 nie je vela, to uz je o ludskej povahe. Preco povazujes za vysmech, ak niekomu povies, ze nema znackove oblecenie, ale nepovazujes za vysmech to, ze mu povies, ze ma okuliare len za 230 EUR?
Si myslis, ze toto nie je vysmech - citujem ta: za 230??
"Smiesna suma za okuliare....
Moje stali vyse 800...a puzdro som automaticky dostala,aj inu vybavu...."
pre teba smiesna suma, pre niekoho tazky vypadok v rozpocte.
alebo tvoja kolegyna: "Veď okuliare za 230€ sú fest lacne a ešte chces púzdro" toto je tiez podla teba v poriadku?
Prepac, mam ine vnimanie. A preco sa moj komentar dotkol prave vas? Zaujimave.
Ku každý jedným okuliarom som dostala aj púzdro. Ale môže sa stať, že k niektorým rámikom nie je púzdro automaticky. Dá sa dokúpiť kdekoľvek za dobry peniaz, ale pred kúpou si vyskúšaj, či ti tam tie okuliare sedia. Dcére som kupovala v Sinsay

Veď okuliare za 230€ sú fest lacne a ešte chces púzdro