icon

Balík nedorazil na správne miesto, čo robiť?

Včera o 18:38

Ahojte, aky je postup prosim, ked mi zasielku dorucili 15km inak, ako som chcela...kde sa da v SPS napisat? Uz som sa preklikala cez kontakty na formular a aj vcera aj dnes mi pise, ze odoslanie zlyhalo...je nejaka sanca, ze sa k tomu dostanem, okrem toho, ze pojdem 15km ram aj spat taxikom,co vyrazne predrazi dorucenie?

eeffka
Včera o 18:48

Sps ...precitaj si recenzie a vyber sa na vylet za balikom

rozculena
Včera o 18:48

Zákaznícky servis je dostupný každý pracovný deň v čase 8,00 - 16,30 hod.

Zákaznícka linka
Vaša lokálna predvoľba +16877

eeffka
Včera o 18:51
@rozculena

Zákaznícky servis je dostupný každý pracovný deň v čase 8,00 - 16,30 hod.

Zákaznícka linka
Vaša lokálna predvoľba +16877

@rozculena tipnem si standardizovanu odpoved, nedvihala (ro je jedno ci ano) tak kurier nechal balik v najblizsim volnom boxe/mieste.... dokaz ze nie. Ja vdaka sps uz poznam vsetky boxy v okoli 3km a ro objednavam na adresu. Ak je moznost tak sps nevolim

rozculena
Včera o 18:52

Hľadáte informácie o vašej zásielke?
Použite formuláre Moja zásielka.

akože kde je ten formulár...🙄na webke nie je,kukla som do apky,tam je.

anonym_7377c8
Včera o 18:59

Z 10 tich zásielok mám 7 uplne na inom mieste, kilometre ďalej ako bolo objednané.Typicke pre Sps, ani raz sa mi to nestalo pri Packete, SP.Cez Sps už neobjednávam

rozculena
Včera o 19:01
@anonym_7377c8

Z 10 tich zásielok mám 7 uplne na inom mieste, kilometre ďalej ako bolo objednané.Typicke pre Sps, ani raz sa mi to nestalo pri Packete, SP.Cez Sps už neobjednávam

@anonym_7377c8 mne to doniesli vždy domov

anonym_57759a
Včera o 19:10

SPS? Najhorsia spolocnost..ja som s nimi vola 3x ,prave kvoli doruceniu na uplne ine miesto..3x mi slubili,ze mi to dorucia na moje zvolene miesto..uz je tomu vyse 2 mesiacoch a nic..poriesila som to s obchodom kde som objednala tovar

anonym_7377c8
Včera o 19:13
@rozculena

@anonym_7377c8 mne to doniesli vždy domov

@rozculena Ojednavam do boxov keďže som neni doma ale ako píšem, výnimočne dajú tam kde som objednala

autor
Včera o 19:36

No dik za info,vidim, ze u sps je to bezne..mne sa to stalo fakt, ze prvy krat, budem riesit s obchodom