Čo sa stane, ak odmietnem prevziať balík na dobierku?
Co sa stane ak odmietnem prevziat balik ked ho kurier chce dorucit? ? Je na dobierku.
@bloger stále čakám na názov toho eshopu 😉
No nič sa nestane TY uobiš škodu firme nabuduce tebe sa stane 10 nasobna škoda.Ku tebe sa tak niekto zachova v hoci akej situáci.
@anonym_4c40a3 ty si úžasná. Ja mám malý e-shop. Vratky sa mi našťastie nestavajú. Ja každý jeden balík balím do pekného balenia, dávam kartičku s venovaním, každý produkt kontrolujem. Fakt sa snažím, aby mal zákazník zážitok. V neposlednom rade platím to poštovné. A potom príde nejaká hlupana, čo jednoducho balík nepreberie. Ak by takto uvažovala polovica mojich zákazníkov, môžem to rovno zabaliť. Nechápem prečo sú niektorí ľudia takí hlúpi a arogantní, že a čo tak balík nepreberiem a hotovo. Nie je to hotovo.
@anonym_a9ecc1 a ešte aby si transakčnú daň mafii zaplatila, keď vrátiš peniaze za vrátený tovar.
@anonym_4c40a3 ty si úžasná. Ja mám malý e-shop. Vratky sa mi našťastie nestavajú. Ja každý jeden balík balím do pekného balenia, dávam kartičku s venovaním, každý produkt kontrolujem. Fakt sa snažím, aby mal zákazník zážitok. V neposlednom rade platím to poštovné. A potom príde nejaká hlupana, čo jednoducho balík nepreberie. Ak by takto uvažovala polovica mojich zákazníkov, môžem to rovno zabaliť. Nechápem prečo sú niektorí ľudia takí hlúpi a arogantní, že a čo tak balík nepreberiem a hotovo. Nie je to hotovo.
@anonym_a9ecc1 presne tak, aj ja mám eshop s 3d tlačou. , tisíce produktov plus tlač na zákazku. Keď zákazník neprrvezme balík tak ja platím kuriéra aj tak dva krát a meno zákazníka ide okamžite na čiernu listinu a nič už nevie kúpiť. Materiál na zabalenie tiež nie je zadarmo, pridávam darčekovu kartičku s kupónom na ďalší nákup, všetko balím ekologicky lebo mám certifikát s udržateľným eshopom čo sa veľmi ťažko získava. Stáva sa výnimočne, že sa balík vráti ale aj tak by som takých ľudí hnala a podľa mojich obchodných podmienok môžem aj náklady vymáhať. Majú jediné šťastie, že máme veľa roboty tak nedostáva čas sa s takým človekom babrať.
@anonym_autor nič sa nestane, Max ťa dobehne Karma pred Vianocami – teraz na internete mnohí vyplakávajú, že im napr Packeta zamenila balíky - tak si potom spomeň na svoju odignorovanú dobierku keď sa ti to stane…
Veľký e-shop je na toto asi zvyknutý, pre malého predajcu to ale nie je nič príjemné. Svagrovci maju menší e-shop a normálne si neoficiálne vedu evidenciu takýchto nepreberacov. A už sa niekoľkokrát stalo, že opätovne takému zakaznikovi objednávku nepotvrdili.
Najhoršie je..keď to predáva fyzická osoba.... tá zaplatí poštovné na dobierku..dá lacnejšie to čo chce predat ..a ..druhá strana to neprebere....balík sa vráti a človek je viac stratový .... Taký ľudia by nemali objednávať tovar cez internet...ale pekne si zájsť do obchodu!
@anonym_autor nič sa nestane, Max ťa dobehne Karma pred Vianocami – teraz na internete mnohí vyplakávajú, že im napr Packeta zamenila balíky - tak si potom spomeň na svoju odignorovanú dobierku keď sa ti to stane…
Veľký e-shop je na toto asi zvyknutý, pre malého predajcu to ale nie je nič príjemné. Svagrovci maju menší e-shop a normálne si neoficiálne vedu evidenciu takýchto nepreberacov. A už sa niekoľkokrát stalo, že opätovne takému zakaznikovi objednávku nepotvrdili.
@anonym_9bf6ed tak ako existuje nebankový register klientskych informácií by si mali eshopy zaviesť register nepreberačov dobierok a daný človek by už nikde nenakúpil na dobierku

Mysli si čo chceš. Sebavedomie ti rozhodne nechýba. A aj riadna dávka drzosti. Ak si dovolíš tvrdiť, že právne platná zmluva je irelevantná časť zmluvy. Prípadne niečo čo len nezaujato odklikneš. Maj sa ako chceš.
@bloger mimochodom nie je to "zmlúvna" pokuta, majú to tam 3x 😜 a ešte je tam jedna chyba, celkom zaujímavá, nie gramatická 😀