icon

Je postup s aplikáciou Packeta podvod?

ladaniva
4. sep 2025

Kupujúci chce poslať vopred peniaze na účet za tovar a sám si podá zásielku v aplikácii a mne pošle kód a ja ju podám..je to podvod?

Strana
z3
mattuliatko30
6. nov 2025
@lanah

štandartne si tak objednávam. Zaplatím len za tovar prevodom a sama si vytvorím cez aplikáciu podanie zásielky. Kupujúcemu len dám kód, ktorý napíše na obal. Predajca má pokoj so zadávaním a zároveň nemusí vedieť moje údaje (niektorí ľudia si potrpia na súkromie, mne osobne je to jedno).

@lanah prodim ta ako vygenerujes to cislo na podaj mne to nechce cez packetu zobrat c karty a potvrdit ze zaplatit skusala som ako prve podanie za ten cent alw nepotvrdim to vies mi pomoct

maranco
6. nov 2025
@mattuliatko30

@lanah prodim ta ako vygenerujes to cislo na podaj mne to nechce cez packetu zobrat c karty a potvrdit ze zaplatit skusala som ako prve podanie za ten cent alw nepotvrdim to vies mi pomoct

@mattuliatko30 už si niekedy platila kartou na internete?

mattuliatko30
6. nov 2025
@maranco

@mattuliatko30 už si niekedy platila kartou na internete?

@maranco jasne ze platila

lanah
8. nov 2025
@mattuliatko30

@mattuliatko30 musíš to zaplatiť platobnou kartou, inak to nejde. Packeta si strhne peniaze len za prepravu.

Strana
z3