Je postup s aplikáciou Packeta podvod?
Kupujúci chce poslať vopred peniaze na účet za tovar a sám si podá zásielku v aplikácii a mne pošle kód a ja ju podám..je to podvod?
@lanah prodim ta ako vygenerujes to cislo na podaj mne to nechce cez packetu zobrat c karty a potvrdit ze zaplatit skusala som ako prve podanie za ten cent alw nepotvrdim to vies mi pomoct
@mattuliatko30 už si niekedy platila kartou na internete?
@mattuliatko30 už si niekedy platila kartou na internete?
@maranco jasne ze platila
@lanah prodim ta ako vygenerujes to cislo na podaj mne to nechce cez packetu zobrat c karty a potvrdit ze zaplatit skusala som ako prve podanie za ten cent alw nepotvrdim to vies mi pomoct
@mattuliatko30 musíš to zaplatiť platobnou kartou, inak to nejde. Packeta si strhne peniaze len za prepravu.

štandartne si tak objednávam. Zaplatím len za tovar prevodom a sama si vytvorím cez aplikáciu podanie zásielky. Kupujúcemu len dám kód, ktorý napíše na obal. Predajca má pokoj so zadávaním a zároveň nemusí vedieť moje údaje (niektorí ľudia si potrpia na súkromie, mne osobne je to jedno).