icon

Môže poštový kuriér doručiť balík až do bytu?

linola1
14. okt 2025

Dobrý deń, je možné požiadať poštového kuriéra, aby balík doručil do bytu, nielen pred vchod panelíku ? zaplatená služba doručenie na adresu.

anonym_a6e6b8
14. okt 2025

@linola1 podľa toho na akého natrafíš, mne bol ochotný doniesť balík až pred dvere na 7. Poschodie.

linola1
autor
14. okt 2025
@anonym_a6e6b8

@linola1 podľa toho na akého natrafíš, mne bol ochotný doniesť balík až pred dvere na 7. Poschodie.

@anonym_a6e6b8 ďakujem za odpoveď, myslela som to tak, či to nie je dané automaticky, keď je zaplatené doručenie domov. Predtým chodil iný, doniesol bez problémov, tento nový len zavolá zídite dole. Keďže mám zdravotné problémy , tak mi to robí problém.

anonym_a60982
14. okt 2025

Povinnosť majú doručiť po prvé vchodové dvere. Čiže je len na ochote kuriéra, či ti to donesie až hore do bytu.

veronika_pb
14. okt 2025

Poziadat ho urcite mozes, ale nie je to jeho povinnost. Urcite by som ale skusila vysvetlit, ze mas zdravotne problemy, ci by bol taky ochotny a vyniesol ti to. V niektorych pripadoch je prenho rychlejsie to vyniest hore, ako cakat kym sa niekto o barliach a v bolestiach dosuchce pred panelak.

anonym_5f0e35
14. okt 2025

ja som tak poprosil pred 16 rokmi svoju exmanzelku a bolo to mojich najlepsich 7 rokov zivota v manzelstve.

bielasovicka
14. okt 2025

Ja som minulý rok bola po operácii kolena, a povedala som to kuriérovi, a ze to chvíľu bude trvať kým sa dotackam s barlami dole. Tak mi balík veľmi ochotne doniesol hore na 3.posch bez výťahu 🤭