Má kuriér doniesť jedlo až k dverám?
bývam na 5. poschodí s výťahom a posledné 3 objednávky mi kuriér volal nech si prídem po jedlo pred vchod. Kedysi mi ho vždy doniesli až ku dverám. Adresu aj číslo bytu mám v appke normálne uvedené. Je doručenie vlastne len po vchod alebo by mal kuriér prísť hore?
@anonym_autor ja byť tvoja suseda, tak ťa niekde pošlem. Cudzích ľudí vpúšťať dovnútra bytovky
Povedz mu že dáš tringelt ak vynesie do bytu ku dverám.
Je to po vchod.
Neobjednávam síce jedlo cez žiadnu donáškovou službu ale vidím ako chodia a plne chápem že nechce ísť hore. Zvyknú chodiť na biku, jednokolke, kolobezke a kde to ma nechať? Či aj toto ma vláčiť na 5poch? To iste auto, musí ho parkovať namiesto blikaciek a rýchleho odovzdania.
Mas výťah kde je problém?ste už tak lenivy ľudia ci co
Napíš na infolinku, mne vždy prinesie až hore, majú to aj v statuse Wolt. Nájdeš to aj isto aj v aplikácii v opise ako sa doručuje.
https://wolt.com/sk/svk/pezinok/article/gen_art...
@anonym_autor
Kurier ma skoro prd za donasku a leniva lemra sa este ide stazovat.
@anonym_autor
Kurier ma skoro prd za donasku a leniva lemra sa este ide stazovat.
@anonym_db5d37 aj v obchode si sama v kartonoch pohľadáľ tovar, nablokuješ, lebo predavačka má mizivú mzdu? V práci si sama upratuješ, lebo chudák predavačka má mizivú mzdu?
Nakŕmiť by ťa nemal? Pekne lyžičkou za otecka, mamičku, atd
@anonym_autor priniesť až k dverám aj ťa nakŕmi, keď si priplatíš 😉
Mne nosia vždy a ku dverám. Normálne mám v appke ako poznámku meno na zvončeku a aj označenie poschodia. Iba raz sa mi stalo, že mi volal, či môžem zísť dole. Mala som práve umytú hlavu, čiže som mu povedala, že sa mi nedá. V pohode mi to vyniesol hore.
tak cez donaskove sluzby je to bezne, ze nosi hore, vsak spytaj sa na zakaznickej linke, ale.. v dnesnom svete plnych zlodejov, by som ho nepustila do vchodu + ked si predstavim mna v ich kozi, tak by som nechcela nechat bike len tak vonku + aj parkovanie auta je tiez problem, aby pokutu nedostal kvoli takejto blbosti...
Napíš na infolinku, mne vždy prinesie až hore, majú to aj v statuse Wolt. Nájdeš to aj isto aj v aplikácii v opise ako sa doručuje.
https://wolt.com/sk/svk/pezinok/article/gen_art...
@martinka17 ale tam je napísané ku vašim dverám. áno, aj vchodové dvere sú tvoje v tomto prípade ... ak by tam neboli dvere, prišiel by až hore ...
A netreba to napísať do poznámky? Väčsinou funguje po prvé uzamykateľné dvere. Nám tiež nosia pred bránu a nie pred dvere domu.
Ked vidim, kto vsetko robi kurierov, nechcela by som mat tych ludi pred dverami do bytu.
@martinka17 ale tam je napísané ku vašim dverám. áno, aj vchodové dvere sú tvoje v tomto prípade ... ak by tam neboli dvere, prišiel by až hore ...
@biba_18 mne nosia až hore, len raz som bola dole pri bráne, ja nemám nikdy problém. Ale ja dávam 1-+2 eur pre kuriéra, možno aj preto
@anonym_autor vždy idem po jedlo dole k vchodovym dverám, keď si niečo objednáme. Však to je len chvíľa moment a som späť. Zaberie mi to možno ani nie 3 minúty.
@anonym_autor som zo Ziliny, objednavam z roznych restik a vzdy kurier pride len pred vchod a ja zidem dole. V podstate mi ani nenapadlp ze by prisiel za mnou. Vies si predstavit aby kurier takto obehaval vsetkych ludi nechaval auto dole s objednavkami a kym pride do auta takto by zabil cas aj jedlo pre ostatnych by skor vychladlo
Problém je v tom, že zdraví ľudia si nechávajú donášať jedlo. A nepíš mi, že si bola zaneprázdnená na full-time.
Vacsinou pride len po vchod, my sme vyberali taku sluzbu, aby chodili az ku dveram, su to totiz aj ludia nemobilni, stari, po operaciach, ktori to potrebuju. Takisto tesco donaska, vyslovene potrebujem, aby to vyniesli az hore, rodicia su nemobilni, ale hlava im funguje.
Problém je v tom, že zdraví ľudia si nechávajú donášať jedlo. A nepíš mi, že si bola zaneprázdnená na full-time.
@anonym_f1704b Ked mas HO, nie vzdy stihas varit. Rovnako si nevaris ani v praci. A hlavne je kazdeho vec, ci uvari alebo si da doviezt. Mas zmyslanie ako pred sto rokmi.
@anonym_f1704b Ked mas HO, nie vzdy stihas varit. Rovnako si nevaris ani v praci. A hlavne je kazdeho vec, ci uvari alebo si da doviezt. Mas zmyslanie ako pred sto rokmi.
@mandzula hej vies ake CO2 stopu robi takato donaska? zato ze dakdo je lenivy? hlavne ze ideme zakazat plastove somarinky a triedit odpad ,,, toto je o lenivosti a praca ktora sa da robit cez HO nahradi casom AI
@mandzula hej vies ake CO2 stopu robi takato donaska? zato ze dakdo je lenivy? hlavne ze ideme zakazat plastove somarinky a triedit odpad ,,, toto je o lenivosti a praca ktora sa da robit cez HO nahradi casom AI
@anonym_f1704b Preco by bol ten, co si nenavari, lenivy? A keby aj bol, teba do toho nic. Dufam, ze zalahnes, ked sa zotmie a jes len zemiaky, co si si sama vypestovala, aby si nahodou nevytvarala uhlikovu stopu.
Mimochodom, vies kolko energie spotrebuje samotna AI, ked ju sem uz moces?
@anonym_f1704b a akože zdravý človek nemá právo si objednať donášku jedla? 😀 to akože prečo? 😀 aj keby som celý deň ležala hore bruchom a špárala sa v nose od nudy, tak nevidím dôvod, prečo by som si nemohla objednať donášku jedla. Platíš to snáď ty??
A s uhlíkovou stopou prosím ťa obťažuj Křetinského a jemu podobných a nie obyčajných ľudí za donášku jedla.
@anonymny_autor bežne mi nosia donášku len pod bránu, že si zbehnem dolu. Aj doma, aj v práci. Mne to napríklad vyhovuje, ale ak by som z nejakého dôvodu potrebovala priniesť až hore k bytu, tak verím, že by s tým na požiadanie kuriér problém nemal, vo väčšine prípadov mám šťastie na milých a slušných.
@anonym_f1704b Preco by bol ten, co si nenavari, lenivy? A keby aj bol, teba do toho nic. Dufam, ze zalahnes, ked sa zotmie a jes len zemiaky, co si si sama vypestovala, aby si nahodou nevytvarala uhlikovu stopu.
Mimochodom, vies kolko energie spotrebuje samotna AI, ked ju sem uz moces?
Tu nejde o to, že keď si to platím ja, môžem za svoje peniaze vytvárať obrovskú uhlíkovú stopu, zasmradzovať prírodu a potom ti povedať: „Čo ťa do toho? Veď to nie je z tvojich peňazí. chapenzi? proste sme lenive a mame argument, že ta do toho ...
@anonym_autor ja im hovorim ze ku dveram prosim, mam 3 male deti a nemozem.ich nechat tak doma alebo zobrat vsetky a aj balik.. nech len pride, ma zaplatene za to
@anonym_autor panebože! lemra lemravá.
Tu nejde o to, že keď si to platím ja, môžem za svoje peniaze vytvárať obrovskú uhlíkovú stopu, zasmradzovať prírodu a potom ti povedať: „Čo ťa do toho? Veď to nie je z tvojich peňazí. chapenzi? proste sme lenive a mame argument, že ta do toho ...
@anonym_f1704b A s tym svetlom a zemiakmi to mas ako?
@anonym_f1704b A s tym svetlom a zemiakmi to mas ako?
@mandzula nerozumiem ? ake svetlo a zemiaky? jaaj to malo byt ako vtip? či došli argumenty? tak pouzijeme utok ?

@anonym_autor je to len po vchod kuriér není povinný doručiť až k dveram