icon

Negatívna skúsenosť s doručovaním od GLS

Včera o 07:11

24.06 som objednala darček pre moju sestru, oslava je dnes. Balíček mal byť doručený 30.06 na odberné miesto. 30.06 mi prišiel email, že balíček nemôže byť doručený, že ho mám presmerovať. Klikla som na link, snažila som sa zvoliť iné výdajné miesto, ale nešlo to. Bolo tam napísané, že mám kontaktovať linku. Od 30.06 do včera som sa snažila linku kontaktovať. Inak linka je iba do 16,30 po práci sa nedovoláte a cez deň sa nedovoláte. Na stránke svietila informácia, že teda balík by mohol byť doručený včera (asi opakovane). Čakala som do 14,00,potom som volala asi 8x. Na 8x po asi 25 minútovej čakačke som sa spojila s pani, ktorá povedala, že mám smolu, že dnes už nič, že som sa s nimi mala spojiť od utorka. Dokelu ako? Keď som sa pokúšala každý deň a nedá sa spojiť s operátorom? Že balík bude doručený v pondelok, na adresu. Nebudem doma v pondelok, cestujeme, a je to už irelevantné. Od 30teho mali môj zaplatený balík, kde si platím aj dopravu a nijako sa mi ho nesnažili doručiť - adresa, výdajné miesto. Za mňa GLS never - ever. To je moja skúsenosť. Napísala som odosielateľovi a vrátia mi peniaze, ale všetko toto vzniklo pre prístup GLS.

yellowunicorn
Včera o 07:14

@anonym_autor prečo si im nenapísala email? Mohla si to mať dávno vyriešené

autor
Včera o 07:14
@yellowunicorn

@anonym_autor prečo si im nenapísala email? Mohla si to mať dávno vyriešené

@yellowunicorn písala som im email, snažila sa balík presmerovať niekoľko krát, snažila som sa dovolať na linku niekoľko krát.

anonym_88021b
Včera o 07:28

presne toto sa mi stalo s Packetou, volala som im, pisala x mailov, na ktore mi dosla akurat sprava, ze nestihaju odpovedat, doteraz ziadne ospravedlnenie, ja som to potom riesila s eshopom, z ktoreho som si objednavala, a oni to vybavili

brrunetkaa
Včera o 08:01

Tiež GLS podobna skúsenosť. Objednala som balík v pondelok s tým že max do stredy ho budem mat a na víkend na oslavu bude darcek. Objednavala som z BA do BA. Ešte som to nedávala na predajnu lebo som bola doma a dala som si to na adresu a trvalo to skoro 2 týždne…s tým že balík medzitým aj stratili

niekto2hy
Včera o 08:04
@brrunetkaa

Tiež GLS podobna skúsenosť. Objednala som balík v pondelok s tým že max do stredy ho budem mat a na víkend na oslavu bude darcek. Objednavala som z BA do BA. Ešte som to nedávala na predajnu lebo som bola doma a dala som si to na adresu a trvalo to skoro 2 týždne…s tým že balík medzitým aj stratili

@brrunetkaa Z BA do BA?

anonym_90dcda
Včera o 08:28

Ja osobne sa čudujem každému kto si objedná tesne niečo a očakáva, že mu to kurier donesie do presného dátumu, lebo on to potrebuje (na nejakú oslavu) na daľší deň. Jednoducho pri našich službách už dopredu viem, že keď tam napíšu, že príde Vám to v štvrtok, tak to kľudne može prísť až o týžden v utorok....Treba tam dať vačšiu rezervu.

majus2323
Včera o 08:34

@anonym_autor aj nám sa to stalo

sisamisaaa
Včera o 09:19

Choď si preň na depo, my bežne chodíme pre balíky na depo keď je problém. SPS úplne pravidelne.

anonym_dac5ab
Včera o 09:23

@anonym_autor prečo ti nešiel presmerovať?Choď na depo, alebo nápis odosielateľovi a neprevezmi.Ak si si zadala pri kúpe miesto dodania nemalo by sa stať, že bude plne.

autor
Včera o 09:44
@anonym_dac5ab

@anonym_autor prečo ti nešiel presmerovať?Choď na depo, alebo nápis odosielateľovi a neprevezmi.Ak si si zadala pri kúpe miesto dodania nemalo by sa stať, že bude plne.

@anonym_dac5ab nešlo mi to opakovane presmerovať, nedalo sa nič tam vyklikať. A nad tým hláška, ak vám to nefunguje, volajte na linku. Volala som tam 4 dni. Napokon som zavolala do eshopu, stornovala som obj a vrátia mi peniaze. Ale absolútne zbytočne mali môj balík 4 dni u seba a nesnažili sa to nijako doručiť - mali na mňa číslo, adresu, email.

anonym_abb611
Včera o 11:38
@anonym_90dcda

Ja osobne sa čudujem každému kto si objedná tesne niečo a očakáva, že mu to kurier donesie do presného dátumu, lebo on to potrebuje (na nejakú oslavu) na daľší deň. Jednoducho pri našich službách už dopredu viem, že keď tam napíšu, že príde Vám to v štvrtok, tak to kľudne može prísť až o týžden v utorok....Treba tam dať vačšiu rezervu.

@anonym_90dcda ty aj citas? Objednala 24 6., 6 dni do 30.6. je fakt dost casu na dorucenie, ked maju nieco skladom na eshope. Mne GLS pravidelne dorucuje do 3 dni, aj skor niekedy, ak to eshop posle v ten den este. A dnes je 4.7.!!! To mas pol roka dopredu objednavat? 🫣

anonym_dac5ab
Včera o 12:34
@anonym_autor

@anonym_dac5ab nešlo mi to opakovane presmerovať, nedalo sa nič tam vyklikať. A nad tým hláška, ak vám to nefunguje, volajte na linku. Volala som tam 4 dni. Napokon som zavolala do eshopu, stornovala som obj a vrátia mi peniaze. Ale absolútne zbytočne mali môj balík 4 dni u seba a nesnažili sa to nijako doručiť - mali na mňa číslo, adresu, email.

@anonym_autor ak by chceli a skrinka je plná mohli ta kontaktovať a priniesť ho osobne, alebo napísať nech prídeš do dela Zial, zostane ti len sa posťažovať, ale ja by som napísala sťažnosť.Robia to opakovane.Niekto ten balíček mal na starosti

brrunetkaa
Včera o 13:25
@niekto2hy

@brrunetkaa Z BA do BA?

@niekto2hy áno z Ba do Ba. Eshop mal sklad v BA z kade to aj posielal a nedala som si preberanie na predajni kde produkt nemali ale dala som si doručenie domov