Neotvoriteľná schránka Packeta. Ako to vyriešiť rýchlo?
Aké máte skúsenosti? Koľko trvalo kým to Packeta vyriešila? Mne bolo na infolinke povedané že pošlú kuriéra, ale ten to zjavne tiež neotvoril. A že technik to môže trvať aj 7 dní. To mám týždeň byť bez zásielky? Objednala som si vec a zaplatila za prepravu 5 eur lebo som vec rýchlo potrebovala a teraz sa k nej neviem dostať...
Ja mám momentálne objednané štyri balíky cez Packetu. Dnes mi prišlo, že všetky štyri budú presmerované na iné výdajné miesto z dôvodu zrušenia Z-Boxu. Keď idem okolo, tak ten box tam stále stojí v plnej kráse, takže tomu ale že absolútne nerozumiem 😀 😂 A je úplne funkčný, aj displej funguje, všetko.
@marsmykkok ano stalo sa nam to v zime ze to zamrzlo, dali to potom do inej a uz sme to vybrali cez den nie po mrznucej noci
U mna tyzden. Den po nahlaseni problemu to vybrali z boxu a odviezli z Kosic na centralu kdesi pri Zilne. Tam to par dni stalo a nasledne to doviezli na vydajne miesto zase do Kosic, kde som to osobne prebral.
mne balik dorucili nasledujuci den, bude to individualne, pri podobnom probleme z inou spolocnostou som sa tyzden dohadovala lebo mi balik vybral ich kurier hodinu po tom ako to tam vlozil a denne mi opakovali ze ak ho chcem hned mam cestovat na vlastne naklady do centraly v bb, akoze 200 km ked som si zaplatila dorucenie...
@marsmykkok ano stalo sa nam to v zime ze to zamrzlo, dali to potom do inej a uz sme to vybrali cez den nie po mrznucej noci
@anonym_116a53 no teraz nemrzlo, ale je nejaká rozkývaná tá časť kde je displej a dali mi to vedľa nej a asi sa to zaseklo o to okienko s displejom a dvere otvoriť nejdú
@anonym_116a53 no teraz nemrzlo, ale je nejaká rozkývaná tá časť kde je displej a dali mi to vedľa nej a asi sa to zaseklo o to okienko s displejom a dvere otvoriť nejdú
@marsmykkok jasne chapen teraz nemrzne ale vysledok je rovnaky - neotvoris
Len si nevyberajte slovenskú poštu, lebo už teraz sme zavalení prácou, že ledva stíhame, a strašne sa narobíme.
Mimochodom, dnes rano mala Packeta celoslovensky vypadok Z-BOXov. Sami to daju na svoj web o 8:17 s tym, ze to zacalo okolo 4:00 a tyka sa to vacsiny boxov na Slovensku, medzitym to uz maju oznacene ako vyriesene. Takze ak dnes niekomu nesiel box otvorit, nebolo to jeho boxom. Tvoj pripad ale znie inak, ked pises o rozkyvanej casti s displejom a zasekle dvere, to je mechanika a na to fakt musi prist technik.
Co by som na tvojom mieste robil paralelne s infolinkou: tlacil by som na eshop, nie na Packetu. Prepravu objednava odosielatel, takze eshop vie reklamaciu zalozit rychlejsie ako ty a hlavne on je ten, kto ti moze poslat nahradny kus alebo vratit peniaze. Infolinka ti povie len stav zasielky, rozhodnut o tvojej objednavke nevie.
To iste plati aj pre tych 5 eur za prepravu. Ak tovar nedorazil, ziadaj ich spat od eshopu ako sucast reklamacie, nie od prepravcu. Napis to rovno do prveho mailu, lebo doplnat to potom je otrava.
A do buducna, ked je nieco surne, tak si rovno vyber vydajne miesto s obsluhou namiesto boxu. Vysledok je ten isty a ked sa nieco pokazi, mas tam cloveka, ktory to vie riesit na mieste.
Išól som k jednote pre 3 balíky. Packetový box sa otvára dvomi spôsobmi. Buď zadať kód na klávesnici, alebo cez aplikáciu že cez bluetooth sa to priamo otvára. Ja som začal štelovat aplikáciu, zapnúť bluetooth a kým som to všetko narichtoval, jedna žema ma predbehla a vybrala si balík. Potom som išiel ja a dve sa otvorili a tretí nie. A ťukal som do aplikácie že prevziať a nič, a tá žena videla jak sa trápim s tým že či netreba poradiť pomôcť, že vraj sa volá na nejaké číslo. Tak som skúsil manuálne že toto ešte vyskúšam a keby nešlo tak idem podľa nej. Dig zadal som, a otvorilo sa. Ale doteraz sa mi nikdy nestalo že neišlo bluetoothom.

Keď je niečo súrne, tak je dobré oblúkom sa vyhnúť packete, lebo ich zákaznícky servis je strašný. Ja som takto čakala 2 týždne na jeden balík 🙈. Odvtedy vždy keď je možnosť tak vyberám inú spoločnosť