icon

Chýbajúci balík v packete: Ako to riešiť?

erina102
21. máj 2026

Dievčatá stalo sa vám že ste otvorili packetu a vnútri chýbal balík?Prišiel mi kód a teraz som ho išla vybrať a prázdno.Samozrejme infolinka funguje len od ôsmej rána do šiestej večer.Tak len ma zaujíma či sa to už stalo niekomu a vyriešilo sa to.Ďakujem

aalt
21. máj 2026

@erina102 a nedalo sa to hned na boxe nahlasit? Ja som mal naopak v tusim v alzaboxe nieco navyse a cez display som to rovno nahlasil. Ale uz napamatam ako to presne vyzeralo.

anonym_63370e
21. máj 2026

@erina102 áno, stalo, cez aplikáciu som to nahlásila, ale bolo to pred 6, hneď som volala. Pani na infolinke spísala reklamáciu, že do 14 či 30 dní vybavia (nepamätám si presne). Nakoniec sa to vyriešilo hneď na 2. Deň, kuriér nechal tovar na najbližšom vydajnom mieste, lebo že vraj sa nezmestil do boxu. Čo bola podľa mňa. Blbosť, ale bola som rada, že sa balík našiel.

michaela175
22. máj 2026

ano stalo sa mi to, vybavili. o 2 dni balik prisiel. Kurier ho pravdopodobne nechal v aute a omylom zatvoril box. stava sa. len ja som to sucasne riesila aj s tym eshopom odkial som objednavala. drzim palce nech to vyriesis.

erina102
autor
29. máj 2026
@aalt

@erina102 a nedalo sa to hned na boxe nahlasit? Ja som mal naopak v tusim v alzaboxe nieco navyse a cez display som to rovno nahlasil. Ale uz napamatam ako to presne vyzeralo.

@aalt nie to je paceta a len telefonicky od do

erina102
autor
29. máj 2026
@anonym_63370e

@erina102 áno, stalo, cez aplikáciu som to nahlásila, ale bolo to pred 6, hneď som volala. Pani na infolinke spísala reklamáciu, že do 14 či 30 dní vybavia (nepamätám si presne). Nakoniec sa to vyriešilo hneď na 2. Deň, kuriér nechal tovar na najbližšom vydajnom mieste, lebo že vraj sa nezmestil do boxu. Čo bola podľa mňa. Blbosť, ale bola som rada, že sa balík našiel.

@anonym_63370e aj mne povedali na infolinke že čakať 7 až 10 dní tak čakám 🙈

erina102
autor
29. máj 2026
@michaela175

ano stalo sa mi to, vybavili. o 2 dni balik prisiel. Kurier ho pravdopodobne nechal v aute a omylom zatvoril box. stava sa. len ja som to sucasne riesila aj s tym eshopom odkial som objednavala. drzim palce nech to vyriesis.

@michaela175 no ja stále čakám 7 až 10 dní a ak sa to nevyrieši tak potom budú riešiť cez temu tak som zvedavá

anonym_63370e
29. máj 2026
@erina102

@anonym_63370e aj mne povedali na infolinke že čakať 7 až 10 dní tak čakám 🙈

@erina102 no už sa asi iné robiť nedá. Max. Objednať tovar znova a tento vrátiť, ak by sa našiel.