icon

Nevyzdvihnutý balíček z Allegra

4. sep 2025

Ahojte,objednala som z Alegra a balik mi neprišiel, ako to riešiť? Platila som prevodom do predu,ale ani email o žiadnom potvrdeni objednavky mi neprišiel ,kde to mam riešiť?

lukbe
4. sep 2025

@anonym_autor pozri sa do svojich objednávok, malo by ti ukazovať, co sa deje, ci je to už na ceste. Ak prešla platba, hneď oznamujú, posielajú mail, tak skus zistiť, ci prešla platba.

anonym_08d037
4. sep 2025

@anonym_autor Kolko casu ubehlo od zaplatenia? Ja som toto 3 tyzdne riesila. 3 tyzdne som musela pisat, nech mi vratia peniaze. Tovar predajca nemal. Vraj zle pozrel v sklade.

anonym_8d75b9
4. sep 2025

Nie som spokojná že skoro všetko sa musí objednať internetovych stránok. Viac by sa mi páčilo keby sa tovar dal kúpiť kamenných obchodoch. Nie vždy ten tovar obchodoch majú. Ak si aj niečo objednám tak na dobierku. Pretože sa mi nepáči tento systém vopred zaplatiť a balík niekedy ani nepríde alebo sa niekde stratí. A je riziko že príde poškodený. Iba starosti s tým je a stojí to ďalšie peniaze za poštovné. Nedávno som si objednala cd a prišlo nebolo originál celofáne zabalené. Jednoducho mi mi poslali použité cd. Ja som zaplatila za nové. Hneď som to poslala späť. Teraz čakám či mi predajca vrati peniaze.

anonym_08d037
4. sep 2025
@anonym_8d75b9

Nie som spokojná že skoro všetko sa musí objednať internetovych stránok. Viac by sa mi páčilo keby sa tovar dal kúpiť kamenných obchodoch. Nie vždy ten tovar obchodoch majú. Ak si aj niečo objednám tak na dobierku. Pretože sa mi nepáči tento systém vopred zaplatiť a balík niekedy ani nepríde alebo sa niekde stratí. A je riziko že príde poškodený. Iba starosti s tým je a stojí to ďalšie peniaze za poštovné. Nedávno som si objednala cd a prišlo nebolo originál celofáne zabalené. Jednoducho mi mi poslali použité cd. Ja som zaplatila za nové. Hneď som to poslala späť. Teraz čakám či mi predajca vrati peniaze.

@anonym_8d75b9 Tak to si pripravte pevne nervy. Ja som naozaj 3 tyzdne riesila, aby mi vratili peniaze za tovar, ktory predajca ani nemal vraj, ale dal sa objednat. Tolko vymenenych sprav cez ten ich online chat. Vzdy sa aj allegro do chatu pripojilo, a pisalo predajcovi nech vrati peniaze. Otras.

katkaseiner
4. sep 2025

som na tom podobne, najradšej nakupujeme na dobierku aj za cenu priplatku. Raz sa nam pred rokmi stalo ze sme objednali tv a domace kino, cca 1000€ spolu, zaplatili sme a hned obratom info, ze objednany tovar teraz nemaju na sklade. Mesiac sme cakali na vratenie...akoze uz ma islo roztrhnut...reku preco teda uvadzaju na sklade, ked nemaju

anonym_8d75b9
4. sep 2025
@anonym_08d037

@anonym_8d75b9 Tak to si pripravte pevne nervy. Ja som naozaj 3 tyzdne riesila, aby mi vratili peniaze za tovar, ktory predajca ani nemal vraj, ale dal sa objednat. Tolko vymenenych sprav cez ten ich online chat. Vzdy sa aj allegro do chatu pripojilo, a pisalo predajcovi nech vrati peniaze. Otras.

@anonym_08d037 no je mi až zle s toho. Predajca mi vravel že niektoré cd nie sú original zabalené. To znamená že neuvidim svoje peniaze. Ale vravel že vráti peniaze lebo som mu volala. No niektorí predajcovia sú hnusný bez chrbtovej kosti.

anonym_08d037
4. sep 2025
@anonym_8d75b9

@anonym_08d037 no je mi až zle s toho. Predajca mi vravel že niektoré cd nie sú original zabalené. To znamená že neuvidim svoje peniaze. Ale vravel že vráti peniaze lebo som mu volala. No niektorí predajcovia sú hnusný bez chrbtovej kosti.

@anonym_8d75b9 Je tam vela podvodnikov. Ale pozitivne je, ze allegro vam tie peniaze vrati, ked predajca nevrati. Maju to aj pisane ako pozitivnu vec na seba. Len naozaj dlho to trva. Ak vam predajca nevrati peniaze, tak cez chat napiste predajcovi, a aj allegro privolajte do chatu. Teda priamo cez appku to rieste potom.

lukbe
4. sep 2025

Ja som reklamovala vec, ukázalo sa, ze nefunguje tak, ako som si predstavovala. Vrátili mi peniaze pomerne skoro, ak bolo po termíne, hneď som písala a riešili to.

anonym_475de7
4. sep 2025

Ouuuuu, zase sa raz pohrali s nadpisom🙈🙈🙈

autor
4. sep 2025
@anonym_08d037

@anonym_08d037 a vrátili peniaze?

maciatkoe
Autor odpoveď zmazal
anonym_08d037
4. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_08d037 a vrátili peniaze?

@anonym_autor Ano vratili po 3 tyzdnoch natahovania. Ale to je aj podla toho na akeho predajcu natrafis.

autor
5. sep 2025
@anonym_08d037

@anonym_autor Ano vratili po 3 tyzdnoch natahovania. Ale to je aj podla toho na akeho predajcu natrafis.

@anonym_08d037 no výborne, som zvedavá