Nezastihnutá zásielka: Pošlú ju znova?
ak mas nezastihli , lebo som bola prec, dostala som zlty listok do schranky a netusim odosielatela, lebo uplne necitatelne
poslu to znova?
@anonym_autor aaa? Sak chod na postu a uvidiš
@anonym_autor A co Ti brani ist po to na postu?
@adri266 pondelok pojdem, ale v sobotu je zatvorena
@anonym_autor aaa? Sak chod na postu a uvidiš
@anonym_00a152 samozrejme ja lenze mi prepadla ta 18dnova lehota tak hned sa budem pytat bola som prec mesiac
Pozri si na stránke SP, podľa podacieho čísla zistíš kde bola zásielka podaná, možno ti napovie, kto ju poslal
https://www.posta.sk/sledovanie-zasielok
Pozri si na stránke SP, podľa podacieho čísla zistíš kde bola zásielka podaná, možno ti napovie, kto ju poslal
https://www.posta.sk/sledovanie-zasielok
@patka06 postarka nevie zjavne pisat skusala som vsetky variacie co som vylustila, nic mi nenaslo :(
@anonym_00a152 samozrejme ja lenze mi prepadla ta 18dnova lehota tak hned sa budem pytat bola som prec mesiac
@anonym_autor Ak už uplynula odberná lehota, tak popros pracovníčku, aby ti pozrela cez reklamácie, kto bol odosielateľ. Ale niekedy to v systéme nie je uvedené. Aspoň vyskúšaj.
prever si to, lebo ak by to bola uradna zasielka, tak sa uplatnuje tzv. fikcia dorucenia, teda aj pri neprevzati sa ma za to, ze zasielka bola dorucena...a ak by to bolo nieco dolezite,zacinaju plynut lehoty napr. na odvolanie, vyjadrenie
@anonym_autor Ak už uplynula odberná lehota, tak popros pracovníčku, aby ti pozrela cez reklamácie, kto bol odosielateľ. Ale niekedy to v systéme nie je uvedené. Aspoň vyskúšaj.
@jaja20 ano pojdem vyskusam
A mohla by som sa opýtať, kde si bola?
@svetlonos odcestovana v zahranici , postu mi nik nevyberal nik tam nezije a nic som necakala. mam aj tu stranku na OP kvoli uradom tam mi nic nedoslo.
Ak tam je odosielateľ, tak sa mu ozvi, že si nestihla a nech to pošlú znovu
@a0 problem je ze neviem kto posielal nakolko cislo mi na stranke posty nenaslo a vobec to neviem precitat co tam pisu na papieri

@anonym_autor A co Ti brani ist po to na postu?