icon

Objednávka z Lindexu stále nedorazila. Čo robiť?

luci987
7. okt 2026

Ahojte,
prosím vás, objednávala som z lindexu 17.9.26 a dnes je 7.10. a stále nič. Robila som 2 objednávky v priebehu 2 dní, jednu “dospelácku” a druhú detskú, a tá dospelácka mi prišla a detská ešte nie. Vtedy bolo 25% na všetko. 1x som takto objednávala a teda som z toho mierne vyvedená z miery 😃 máte niekto v tejto dobe tiež objednávku, alebo máte podobné skúsenosti? Čo robiť, keď náhodou nepríde vôbec? Pošta pozná zatiaľ len podacie číslo. Ďakujem! 😊

anonym_93c1f3
•
7. okt 2026

Písala sa im mail?

biba_18
•
7. okt 2026

a čo tak volať alebo písať priamo na lindex? 😒

sisska96
•
7. okt 2026

Však napíš mail, ako dospelá žena, alebo zavolaj

anonym_ec8916
•
7. okt 2026

Mne chodia baliky z lindexu dost neskoro. Az tak, ze zabudnem, ze som aj nieco objednavala.

simsalabim
•
7. okt 2026

Mne dnes prisla objednavka z 29.9. Ale zvycajne to to trva fakt dlho.

livsi
•
7. okt 2026

Lindex chodí veľmi dlho

jimmyy128
•
Včera o 05:14

Ked posta ukazuje len podacie cislo, vacsinou to znamena, ze maju od Lindexu iba elektronicke udaje k zasielke a samotny balik sa k nim fyzicky este nedostal. Cize posta ti s tym nepomoze, treba to riesit priamo s Lindexom.

Napisal by som im cez formular alebo mail, daj obe cisla objednavok a napis, ze ta prva prisla a detska nie. Nech ti povedia, kde ta druha realne je.

A k tomu co ak nepride vobec: ak ste sa nedohodli inak, e-shop ma tovar dodat najneskor do 30 dni od objednavky, u teba teda zhruba do 17.10. Ak to nestihnu, das im este dodatocnu primeranu lehotu a ked ani potom nic, mozes od zmluvy odstupit a peniaze ti musia vratit do 14 dni aj s postovnym.

skeblicka777
•
Včera o 05:34

No ja by som si to už overila v lindex, tiež som takto čakala, myslela, že chodia neskoro, reálne aj chodia. No z nejakého neznameho dôvodu moju zásielku vrátili späť, mala som to cez poštu. Písala som vtedy na tú ich podporu alebo čo to je, že som to neposlala späť sama, to oblečenie som chcela, vtedy boli také fajné mega výpredaje. Balík už neposlali znovu, dostala som 30% na celý ďalší nákup ako ospravedlnenie.

Inak pošta, posielala som pred cca dvoma týždňami doporučený list, vrátil sa ako adresát neznámy a pritom majú riadne označenú schránku

luci987
autor
•
Včera o 06:31
@jimmyy128

Ked posta ukazuje len podacie cislo, vacsinou to znamena, ze maju od Lindexu iba elektronicke udaje k zasielke a samotny balik sa k nim fyzicky este nedostal. Cize posta ti s tym nepomoze, treba to riesit priamo s Lindexom.

Napisal by som im cez formular alebo mail, daj obe cisla objednavok a napis, ze ta prva prisla a detska nie. Nech ti povedia, kde ta druha realne je.

A k tomu co ak nepride vobec: ak ste sa nedohodli inak, e-shop ma tovar dodat najneskor do 30 dni od objednavky, u teba teda zhruba do 17.10. Ak to nestihnu, das im este dodatocnu primeranu lehotu a ked ani potom nic, mozes od zmluvy odstupit a peniaze ti musia vratit do 14 dni aj s postovnym.

@jimmyy128 Áno, ďakujem, mail som už písala priamo Lindexu, viem, že pošta s tým nič nemá. Snáď to príde, preto som bola zvedavá na všetky vaše skúsenosti, že hádam netreba ešte “robiť paniku” 😃 tak uvidím, nejak to dopadne 😊

anonym_aca11b
•
Včera o 06:47

zatiaľ som nikdy nemala problém. držím palce.

skeblicka777
•
Včera o 06:52
@luci987

@jimmyy128 Áno, ďakujem, mail som už písala priamo Lindexu, viem, že pošta s tým nič nemá. Snáď to príde, preto som bola zvedavá na všetky vaše skúsenosti, že hádam netreba ešte “robiť paniku” 😃 tak uvidím, nejak to dopadne 😊

@luci987 u mňa bol práve problém s tou poštou 🙄. A teraz mimo toho znova...

majus2106
•
Včera o 06:57

tiež som robila v ten istý deň objednávku a ešte mi nebola doručená, ani podľa sledovacieho čísla na pošte sa ešte nedá nájsť. písala som do lindexu, tak som zvedavá ako dopadneme. ja som objednávala iba veci pre deti

luci987
autor
•
Včera o 07:24
@majus2106

tiež som robila v ten istý deň objednávku a ešte mi nebola doručená, ani podľa sledovacieho čísla na pošte sa ešte nedá nájsť. písala som do lindexu, tak som zvedavá ako dopadneme. ja som objednávala iba veci pre deti

@majus2106 Tak to sme sparingpartnerky 😂😅 snad sa nam to podari, a dojde to, davam tomu nadej, ze bolo vela objednavok a chaos.