Prečo mi ešte neprišla PN poštou?
Je tu niekto komu ešte neprišla Pnka ? Už som tu písala raz ohľadom pnky poštou.ďakujem

Odkedy si PN? A termin vyplat je az do 29.12.
@anonym_222978 od 14.11 rozhodnutie zo sociálky mi prišlo minulý týždeň 17 teho som si ho prevzala a 11.12 bolo vyhotovené
@anonym_222978 celú pnku mi platí sociálna poisťovňa,keďže som na PN v ochrannej lehote
@anonym_222978 celú pnku mi platí sociálna poisťovňa,keďže som na PN v ochrannej lehote
@reasonka dalsia zazracne ochorela pocas SD ....
@anonym_0f11d5 mudrlanti sa musia ozvať ,prd vieš a máš potrebu komentovať .asi sa veľmi nudíš
@reasonka velmi ako vsetci spekulanti. mas soplik ze? nebodaj ta seklo
@anonym_0f11d5 mudrlanti sa musia ozvať ,prd vieš a máš potrebu komentovať .asi sa veľmi nudíš
@reasonka no ale ma pravdu. Mozno ti to vyplatia az v druhom termine.
@reasonka no ale ma pravdu. Mozno ti to vyplatia az v druhom termine.
@anonym_fdae2e v čom má pravdu ? ,že mám 28 rokov odrobenych a som prvýkrát v živote PN???lebo mám zdravotné problémy na ktoré som si zobrala dovolenku a kvôli tomu mi dali výpoveď ? Tak prepáčte všetci .a neviem načo tu niekomu niečo vysvetľujem 🤦🏻
@anonym_fdae2e v čom má pravdu ? ,že mám 28 rokov odrobenych a som prvýkrát v živote PN???lebo mám zdravotné problémy na ktoré som si zobrala dovolenku a kvôli tomu mi dali výpoveď ? Tak prepáčte všetci .a neviem načo tu niekomu niečo vysvetľujem 🤦🏻
@reasonka podľa akého § ti dali výpoveď, koľko si mala výpovednú lehotu a dali ti odstupné? lebo len tak zo dňa na deň sa ťa nemôžu zbaviť
Mala si dat doktorovi cislo uctu,lebo mojmu muzovi pnka uz davno dosla na ucet,a ten dalsi tyzden chodila isto postou,tak ti poslu medzi sviatkami,alebo mozno to este stihli a dnes ti ho hodia do schranky,aspon ti dlhsie vydrzi.Ber to pozitivne.
Mala si dat doktorovi cislo uctu,lebo mojmu muzovi pnka uz davno dosla na ucet,a ten dalsi tyzden chodila isto postou,tak ti poslu medzi sviatkami,alebo mozno to este stihli a dnes ti ho hodia do schranky,aspon ti dlhsie vydrzi.Ber to pozitivne.
@anonym_e2e90a ja som lekárke chcela dať účet ,povedala ,že netreba tak som to neriešila .prvýkrát som PN tak sa v Tom nevyznam teda raz som bola ,ale to bolo pred 20 tími rokmi
@anonym_e2e90a ja som lekárke chcela dať účet ,povedala ,že netreba tak som to neriešila .prvýkrát som PN tak sa v Tom nevyznam teda raz som bola ,ale to bolo pred 20 tími rokmi
@reasonka mozno si lekarka myslela,ze si stale zamestnana,lebo muz tiez nedaval cislo uctu.
V Elektronickom účte poistenca si viete nahlásiť zmenu čísla účtu či adresu pobytu počas PN, na ktorú vám má Sociálna poisťovňa zasielať nemocenské.
Po prihlásení sa do Elektronického účtu poistenca v Službách Sociálnej poisťovne si v časti „Elektronická práceneschopnosť“ vyberte konkrétnu ePN kliknutím na riadok ePN.
Následne sa dostanete do detailu ePN. Približne v strednej časti obrazovky nájdete „Spôsob výplaty dávky“. Po kliknutí na „Výplata dávky“ sa vám otvorí formulár.
V hornej časti formuláru vidíte údaje o poistencovi, ktoré sú vopred vyplnené systémom. Pod nimi sa nachádza roletka, pomocou ktorej si vyberte požadovaný spôsob výplaty dávky – na účet v banke alebo v hotovosti na adresu, a vyplňte príslušné políčka.
https://www.tatrabanka.sk/sk/zivotne-momenty/st...