icon

Prečo mi ešte neprišla PN poštou?

reasonka
Dnes o 07:59

Je tu niekto komu ešte neprišla Pnka ? Už som tu písala raz ohľadom pnky poštou.ďakujem

esther100
Dnes o 09:04
anonym_222978
Dnes o 09:08

Odkedy si PN? A termin vyplat je az do 29.12.

reasonka
autor
Dnes o 09:11
@anonym_222978

@anonym_222978 od 14.11 rozhodnutie zo sociálky mi prišlo minulý týždeň 17 teho som si ho prevzala a 11.12 bolo vyhotovené

reasonka
autor
Dnes o 09:11
@esther100

@esther100 ďakujem

reasonka
autor
Dnes o 09:17
@anonym_222978

@anonym_222978 celú pnku mi platí sociálna poisťovňa,keďže som na PN v ochrannej lehote

anonym_0f11d5
Dnes o 09:36
@reasonka

@anonym_222978 celú pnku mi platí sociálna poisťovňa,keďže som na PN v ochrannej lehote

@reasonka dalsia zazracne ochorela pocas SD ....

reasonka
autor
Dnes o 10:01
@anonym_0f11d5

@reasonka dalsia zazracne ochorela pocas SD ....

@anonym_0f11d5 mudrlanti sa musia ozvať ,prd vieš a máš potrebu komentovať .asi sa veľmi nudíš

anonym_0f11d5
Dnes o 11:35
@reasonka

@anonym_0f11d5 mudrlanti sa musia ozvať ,prd vieš a máš potrebu komentovať .asi sa veľmi nudíš

@reasonka velmi ako vsetci spekulanti. mas soplik ze? nebodaj ta seklo

anonym_fdae2e
Dnes o 11:48
@reasonka

@reasonka no ale ma pravdu. Mozno ti to vyplatia az v druhom termine.

reasonka
autor
Dnes o 12:19
@anonym_fdae2e

@reasonka no ale ma pravdu. Mozno ti to vyplatia az v druhom termine.

@anonym_fdae2e v čom má pravdu ? ,že mám 28 rokov odrobenych a som prvýkrát v živote PN???lebo mám zdravotné problémy na ktoré som si zobrala dovolenku a kvôli tomu mi dali výpoveď ? Tak prepáčte všetci .a neviem načo tu niekomu niečo vysvetľujem 🤦🏻

anonym_429a86
Dnes o 12:24
@reasonka

@anonym_fdae2e v čom má pravdu ? ,že mám 28 rokov odrobenych a som prvýkrát v živote PN???lebo mám zdravotné problémy na ktoré som si zobrala dovolenku a kvôli tomu mi dali výpoveď ? Tak prepáčte všetci .a neviem načo tu niekomu niečo vysvetľujem 🤦🏻

@reasonka podľa akého § ti dali výpoveď, koľko si mala výpovednú lehotu a dali ti odstupné? lebo len tak zo dňa na deň sa ťa nemôžu zbaviť

anonym_e2e90a
Dnes o 12:27

Mala si dat doktorovi cislo uctu,lebo mojmu muzovi pnka uz davno dosla na ucet,a ten dalsi tyzden chodila isto postou,tak ti poslu medzi sviatkami,alebo mozno to este stihli a dnes ti ho hodia do schranky,aspon ti dlhsie vydrzi.Ber to pozitivne.

reasonka
autor
Dnes o 12:32
@anonym_e2e90a

Mala si dat doktorovi cislo uctu,lebo mojmu muzovi pnka uz davno dosla na ucet,a ten dalsi tyzden chodila isto postou,tak ti poslu medzi sviatkami,alebo mozno to este stihli a dnes ti ho hodia do schranky,aspon ti dlhsie vydrzi.Ber to pozitivne.

@anonym_e2e90a ja som lekárke chcela dať účet ,povedala ,že netreba tak som to neriešila .prvýkrát som PN tak sa v Tom nevyznam teda raz som bola ,ale to bolo pred 20 tími rokmi

anonym_e2e90a
Dnes o 14:29
@reasonka

@anonym_e2e90a ja som lekárke chcela dať účet ,povedala ,že netreba tak som to neriešila .prvýkrát som PN tak sa v Tom nevyznam teda raz som bola ,ale to bolo pred 20 tími rokmi

@reasonka mozno si lekarka myslela,ze si stale zamestnana,lebo muz tiez nedaval cislo uctu.

anonym_429a86
Dnes o 14:36

V Elektronickom účte poistenca si viete nahlásiť zmenu čísla účtu či adresu pobytu počas PN, na ktorú vám má Sociálna poisťovňa zasielať nemocenské.

Po prihlásení sa do Elektronického účtu poistenca v Službách Sociálnej poisťovne si v časti „Elektronická práceneschopnosť“ vyberte konkrétnu ePN kliknutím na riadok ePN.

Následne sa dostanete do detailu ePN. Približne v strednej časti obrazovky nájdete „Spôsob výplaty dávky“. Po kliknutí na „Výplata dávky“ sa vám otvorí formulár.

V hornej časti formuláru vidíte údaje o poistencovi, ktoré sú vopred vyplnené systémom. Pod nimi sa nachádza roletka, pomocou ktorej si vyberte požadovaný spôsob výplaty dávky – na účet v banke alebo v hotovosti na adresu, a vyplňte príslušné políčka.
https://www.tatrabanka.sk/sk/zivotne-momenty/st...