icon

Príde balík s kuriérom SPS aj bez SMS?

seron2
28. aug 2025

Ked pride len email z sps ze by mali dorucit nasledujuci den ale smska nie ze dnes vam dorucime balik tak ten balik asi v ten den nepride ze?

anonym_90e657
28. aug 2025

@seron2 tiez cakam, neviem ci posielaju sms, vcera mi prisla info od odosielatela, ze bol balik odoslany a dnes by mali dorucovat ale nic. Neviem ako sa zariadit. Minule mi ani nevolali a zasielku rovno nechali v alza boxe aj ked som mala dorucenie domov. 🤔

nikiki29
28. aug 2025

@seron2 mne tento týždeň prišiel rovnako mail, že bude doručený nasledujúci deň, sms neprišla, balík prišiel

elzus
28. aug 2025

@seron2 prvý balík prišiel len email aj to uz po prevzatí balíka, ze pride kuriér a druhy balik email nie ale sms 5 minút predtým, než volal kuriér, ze je tu.

maca1984
28. aug 2025

Mail prišiel v utorok, včera kuriér len volal či sme na adrese.
Sms žiadna.

simsalabim
28. aug 2025

Zvykli posielat sms, ale v poslednej dobe je to tak pol na pol. Mozno setria?

petulda333
28. aug 2025

Mne sms od nich nikdy neprisla,len email den vopred,potom uz volal kurier

nekonecna_katastrofa
28. aug 2025

SPS mi dorucuje casto a vzdy na druhy den od mailu len vola kurier, ze je pred domom. Niekedy mi pride mail kratko po polnoci a pride to potom doobeda. Kedysi zvykla chodit na viber sprava, teraz uz nie.

danica2711
28. aug 2025

@seron2 tak presne dnes sa mi to stalo, prišiel mi e-mail o doručení dnes, ale sms nie, pred hodinou volá kuriér, že už som tu

kikusenka1
28. aug 2025

Mne príde mail a plus sms v ten den

rainee
9. dec 2025

Poslednú dobu je dorucovanie cez sps úplná katastrofa, stačí si pozrieť ich recenzie na nete....

petulda333
9. dec 2025
@rainee

Poslednú dobu je dorucovanie cez sps úplná katastrofa, stačí si pozrieť ich recenzie na nete....

@rainee ja nemam ten pocit,aj vcera aj dnes mi dorucili baliky a v pohode

rainee
9. dec 2025
@petulda333

@rainee ja nemam ten pocit,aj vcera aj dnes mi dorucili baliky a v pohode

@petulda333 ja mam posledných par mesiacov s nimi veľmi zle skusenosti. Očividne aj ostatní.

https://www.google.com/search?client=ms-android...