Príde balík s kuriérom SPS aj bez SMS?
Ked pride len email z sps ze by mali dorucit nasledujuci den ale smska nie ze dnes vam dorucime balik tak ten balik asi v ten den nepride ze?
Mail prišiel v utorok, včera kuriér len volal či sme na adrese.
Sms žiadna.
Zvykli posielat sms, ale v poslednej dobe je to tak pol na pol. Mozno setria?
Mne sms od nich nikdy neprisla,len email den vopred,potom uz volal kurier
SPS mi dorucuje casto a vzdy na druhy den od mailu len vola kurier, ze je pred domom. Niekedy mi pride mail kratko po polnoci a pride to potom doobeda. Kedysi zvykla chodit na viber sprava, teraz uz nie.
@seron2 tak presne dnes sa mi to stalo, prišiel mi e-mail o doručení dnes, ale sms nie, pred hodinou volá kuriér, že už som tu
Mne príde mail a plus sms v ten den
Poslednú dobu je dorucovanie cez sps úplná katastrofa, stačí si pozrieť ich recenzie na nete....
Poslednú dobu je dorucovanie cez sps úplná katastrofa, stačí si pozrieť ich recenzie na nete....
@rainee ja nemam ten pocit,aj vcera aj dnes mi dorucili baliky a v pohode
@rainee ja nemam ten pocit,aj vcera aj dnes mi dorucili baliky a v pohode
@petulda333 ja mam posledných par mesiacov s nimi veľmi zle skusenosti. Očividne aj ostatní.

@seron2 tiez cakam, neviem ci posielaju sms, vcera mi prisla info od odosielatela, ze bol balik odoslany a dnes by mali dorucovat ale nic. Neviem ako sa zariadit. Minule mi ani nevolali a zasielku rovno nechali v alza boxe aj ked som mala dorucenie domov. 🤔