icon

Zámena balíku cez Packetu

alineawalo
28. nov 2025

Dobrý večer, skúšam aj tu. Pani z KE si odo mňa objednala balík, poslala som ho v stredu - vysielačky/pestúnku pre bábätko. Dnes vyzdvihla a namiesto vysielaciek jej bol doručený nejaký žltý pulóver. Hľadajú sa vysielačky 😭 Packetu sme kontaktovali, ale vieme ako to chodí. Ak niekomu prišiel zlý balík, napíšte

Zámena balíku cez PacketuZámena balíku cez PacketuZámena balíku cez Packetu
Strana
z2
kristina3791
28. nov 2025

@alineawalo fuu tu pochybujem že osobu nájdeš

alineawalo
autor
28. nov 2025
@kristina3791

@alineawalo fuu tu pochybujem že osobu nájdeš

@kristina3791 možno sa postasti. Je to aj na FB v skupinách samozrejme

kristina3791
28. nov 2025
@alineawalo

@kristina3791 možno sa postasti. Je to aj na FB v skupinách samozrejme

@alineawalo tak držím palce snáď to osoba nájde

biba_18
28. nov 2025

kks, dnes čítam už tretí taký príbeh.. to ako keby sa niekto hral s balíkmi či čo…

alineawalo
autor
28. nov 2025
@biba_18

kks, dnes čítam už tretí taký príbeh.. to ako keby sa niekto hral s balíkmi či čo…

@biba_18 no, akoze, vidím aj ja kopec prispevkov k tomu vo FB skupinách. To zrejme majú toho veľa a ľudia v depe robia chyby, nestíhajú, lepia hocijako štítky a ptm to tak vypadá. Však majú odo mňa oficiálnu sťažnosť už a pohrozila som im obchodnou inšpekciou. Lebo akoze fakt. Ničia balíky, ľudia prichádzajú o € a ešte aj kazia dobré meno predávajúceho. 🤦

gumkac19
28. nov 2025
@alineawalo

@biba_18 no, akoze, vidím aj ja kopec prispevkov k tomu vo FB skupinách. To zrejme majú toho veľa a ľudia v depe robia chyby, nestíhajú, lepia hocijako štítky a ptm to tak vypadá. Však majú odo mňa oficiálnu sťažnosť už a pohrozila som im obchodnou inšpekciou. Lebo akoze fakt. Ničia balíky, ľudia prichádzajú o € a ešte aj kazia dobré meno predávajúceho. 🤦

@alineawalo mne sa to tiež stalo, posielala som balíček danej osobe a došiel jej úplne iný
Nakoniec vypátrali osobu s balíčkom správnym, doložili im kódy na zaslanie, ale zase čosi zle dodané..
Nakoniec sa mi môj balík vrátil ako neprevzaty

biba_18
28. nov 2025

@alineawalo ja nosím na odberné miesto a nalepia štítok tam. akože ty to dáš do boxu bez štítku?

denithestrange1993
28. nov 2025

@alineawalo nie je to sice k prispevku ale cez packetu odporucam posielat z kamennej predajne na kamennu predajnu. Tam je to riziko fakt minimalne. Aspon teda to odoslanie nech je zo zpointu. Vzdy skontroluju ci je uvedeny spravny prijemca.

alineawalo
autor
29. nov 2025
@biba_18

@alineawalo ja nosím na odberné miesto a nalepia štítok tam. akože ty to dáš do boxu bez štítku?

@biba_18 keď posielate balíky predané cez jednu aplikáciu, vygeneruje vám len kód ktorý napíšete na balík. Štítok teda nalepí až kuriér / depo

alineawalo
autor
29. nov 2025
@denithestrange1993

@alineawalo nie je to sice k prispevku ale cez packetu odporucam posielat z kamennej predajne na kamennu predajnu. Tam je to riziko fakt minimalne. Aspon teda to odoslanie nech je zo zpointu. Vzdy skontroluju ci je uvedeny spravny prijemca.

@denithestrange1993 bola som u rodičov, podacie miesto v tomto malom meste už nebolo v čase odoslania k dispozícii... Tí čo sú z dedín a malého mesta vedia 🤦😄 Z-Box bola jediná možnosť

anonym_4328e5
29. nov 2025

@alineawalo bolo to do boxu?

alineawalo
autor
29. nov 2025
@anonym_4328e5

@alineawalo bolo to do boxu?

@anonym_4328e5 áno , vložila som do Z-Boxu a aj pani to malo prísť do KE do Z-Boxu

anonym_4328e5
29. nov 2025
@alineawalo

@anonym_4328e5 áno , vložila som do Z-Boxu a aj pani to malo prísť do KE do Z-Boxu

@alineawalo ono ten balík niekto má, nestratil sa len tak. Len ho jednoducho nevrátil. Netreba posielať cez boxy, ja vždy chodím na odberné miesto a všetko OK. Jeden jediný krát som posiela cez box a cuduj sa svete, zrovna ten balík "sa stratil".

biba_18
29. nov 2025

@alineawalo ja viem. ale keď odnesieš do výdajného miesta, štítok nalepí v obchode ten človek ktorému to dáš do ruky…

alineawalo
autor
29. nov 2025
@biba_18

@alineawalo ja viem. ale keď odnesieš do výdajného miesta, štítok nalepí v obchode ten človek ktorému to dáš do ruky…

@anonym_4328e5
@biba_18
Ako som písala vyššie, nebola iná možnosť než poslať boxom.
Toto je moja prvá zlá skúsenosť. Každopádne, nemyslite si, že je z cesty riešiť že ja som "hlúpa" že som použila Z-Box, nameisto toho, aby sme riešili že je to chýba len a len Packety? Predsa sa platí za tú služby tak ma byť riadne vykonaná, či už cez podateľňu alebo box

alineawalo
autor
29. nov 2025
@biba_18

@biba_18 tak je mi jasné že niekto si našiel plne funkčné vysielačky a buď ich buď využije alebo preda. Stále však dúfam že sa ten kto ich má, má aj svedomie a emocionálnu inteligenciu a ozve sa

biba_18
29. nov 2025

@alineawalo to že niekto rieši že si hlúpa je len tvoj pocit. všetky príspevky čo som prebehla riešia to, že cez výdajné miesto sa to nestáva…

anonym_e3e9aa
29. nov 2025

@alineawalo tu miesto pochopenia dostanete este hejty ze ako ste to poslala. 🤣co sa deje zenske jedny ze ste take protivne.....je mala šanca ze nájdete svoj balík mne raz miesto šiat prišli dve sekery 🤣proste stitok sa nalepiť na iby stitok a prevzala som akoby iby balík ale s mojim číslom...

alineawalo
autor
29. nov 2025
@biba_18

@alineawalo to že niekto rieši že si hlúpa je len tvoj pocit. všetky príspevky čo som prebehla riešia to, že cez výdajné miesto sa to nestáva…

@biba_18 inak , aj keď chodím do podateľne, keď mi nemenovana aplikácia vygeneruje Packetu kód, aj tam nosím zasielku bez štítku len s kodom napísaným na krabici s tým že nie vždy ihned v ten moment lepia svoj stitok na krabicu lebo majú napr malo času a vela inej roboty... Čiže je to 50 na 50.

alineawalo
autor
29. nov 2025
@anonym_e3e9aa

@alineawalo tu miesto pochopenia dostanete este hejty ze ako ste to poslala. 🤣co sa deje zenske jedny ze ste take protivne.....je mala šanca ze nájdete svoj balík mne raz miesto šiat prišli dve sekery 🤣proste stitok sa nalepiť na iby stitok a prevzala som akoby iby balík ale s mojim číslom...

@anonym_e3e9aa 🤦😭 dve sekery

biba_18
29. nov 2025

@alineawalo veď iste, ale tam je menšia pravdepodobnosť proste. či dostaneš balík s5 je vo hviezdach 😒 bol by to veľký zázrak by som povedala…

lienka.7
29. nov 2025
@alineawalo

@biba_18 tak je mi jasné že niekto si našiel plne funkčné vysielačky a buď ich buď využije alebo preda. Stále však dúfam že sa ten kto ich má, má aj svedomie a emocionálnu inteligenciu a ozve sa

@alineawalo tak v to nedufaj. Naozaj. Skôr možno niekde na FB uvidis inzerát, že predám... poznám takých ľudí čo presne toto robia.

alineawalo
autor
29. nov 2025
@biba_18

@alineawalo veď iste, ale tam je menšia pravdepodobnosť proste. či dostaneš balík s5 je vo hviezdach 😒 bol by to veľký zázrak by som povedala…

@biba_18 hej no, ale aj preto som to dala sem aj na FB, aj na IG, kade-tade. Že možnože ak sa nenájde príjemca vysielaciek, nájde sa niekto kto príjemcu pozná... Napríklad. Sila internetu. Uvidíme 🤦

angelheart
29. nov 2025
@alineawalo

@biba_18 hej no, ale aj preto som to dala sem aj na FB, aj na IG, kade-tade. Že možnože ak sa nenájde príjemca vysielaciek, nájde sa niekto kto príjemcu pozná... Napríklad. Sila internetu. Uvidíme 🤦

@alineawalo na FB som videla kopu skupín, kde sa často nájdu majitelia zamenených zásielok, v poslednom čase je toho akosi priveľa. Mne sa to stalo tiež, vlani, prišla mi nejaká staršia detská kniha a a som čakala hračku pre dcéru, kde mala zdobiť drevené medovníky. Predávajúca mi vrátila peniaze, ja som vrátila tú knihu, ale hračka sa nenašla. Kúpila som potom inde. Naozaj mi aj tá pani písala, že len raz poslala cez box a zrovna to sa stratilo. Nie je to náhoda.
Minule na FB bol príspevok, že dotyčná videla, ako v tme lepil štítk kuriér, že nemohol ani nič vidieť, tak asi aj preto sa to deje...
Držím palce.

fem
29. nov 2025

Do vnútra balíka treba dať druhy štítok , alebo kto nemá tlačiareň,
to číslo zásielky a celú adresu príjemcu , pripadne odosielateľa , aby sa to rýchlejšie dohľadalo,
Stáva sa to cez spomínané Z - boxy

Ale ako si pamätám , vždy sa mala kópia dávať aj do vnútra balíka.

Neviem , prečo sa s tým prestalo , inak vždy radšej packetu , horšie sú vykradnute zásielky u konkurencie, snažím sa už nepoužívať sps,
Super je tiež Slovenska pošta cez ich box .

No , čo zahltené balíky z Činy , je toho veľa… všetko predimenzované, ja radšej osobne recykláciu , ako dovážať tu ďalší odpad z Činy jedovatých látok, ktorý ostáva v Európe . Trpia aj služby potom.

biba_18
29. nov 2025

@alineawalo držím palce 💪

alineawalo
autor
29. nov 2025
@fem

Do vnútra balíka treba dať druhy štítok , alebo kto nemá tlačiareň,
to číslo zásielky a celú adresu príjemcu , pripadne odosielateľa , aby sa to rýchlejšie dohľadalo,
Stáva sa to cez spomínané Z - boxy

Ale ako si pamätám , vždy sa mala kópia dávať aj do vnútra balíka.

Neviem , prečo sa s tým prestalo , inak vždy radšej packetu , horšie sú vykradnute zásielky u konkurencie, snažím sa už nepoužívať sps,
Super je tiež Slovenska pošta cez ich box .

No , čo zahltené balíky z Činy , je toho veľa… všetko predimenzované, ja radšej osobne recykláciu , ako dovážať tu ďalší odpad z Činy jedovatých látok, ktorý ostáva v Európe . Trpia aj služby potom.

@fem minule som tak dávala aj dovnútra, tak boli pokyny, balík šiel ale do Poľska alebo čiech, tak asi preto

alineawalo
autor
29. nov 2025
@angelheart

@alineawalo na FB som videla kopu skupín, kde sa často nájdu majitelia zamenených zásielok, v poslednom čase je toho akosi priveľa. Mne sa to stalo tiež, vlani, prišla mi nejaká staršia detská kniha a a som čakala hračku pre dcéru, kde mala zdobiť drevené medovníky. Predávajúca mi vrátila peniaze, ja som vrátila tú knihu, ale hračka sa nenašla. Kúpila som potom inde. Naozaj mi aj tá pani písala, že len raz poslala cez box a zrovna to sa stratilo. Nie je to náhoda.
Minule na FB bol príspevok, že dotyčná videla, ako v tme lepil štítk kuriér, že nemohol ani nič vidieť, tak asi aj preto sa to deje...
Držím palce.

@angelheart ja som v skupine na FB. Posledné dva dni sa stratilo/zamenilo minimálne 30 balíkov. Minimálne. To niekto spravil buď schválne (nas*atí zamestnanci) alebo organizovaná krádež. Bohvie koľko elektroniky pomizlo. Však aj toto boli čisto nové vysielačky 😭

anonym_03e3dc
29. nov 2025

@alineawalo tiež sa mi to stalo,vinted mi poslal peniaze po čase späť a medzitým mi prišiel správny balík z packety.Samozrejme prebalený,keďže v packete som zadávala čo bolo v balíku aj v čom bol zabalený.O balíku je dobré nahlásiť veškeré podrobné informácie😉

alineawalo
autor
1. dec 2025
@lienka.7

@alineawalo tak v to nedufaj. Naozaj. Skôr možno niekde na FB uvidis inzerát, že predám... poznám takých ľudí čo presne toto robia.

Balík sa našiel 😁 Pani, ktorá si objednala žltý pulóver hľadala na Facebooku majiteľa vysielačiek, ktoré jej boli omylom doručené 😁 sila internetu 💪

Strana
z2