icon

Zásielka Packeta odovzdaná neznámej osobe

28. nov 2025

Stalo sa Vam nieco take?
Posielala som vcelku hodnotu vec paketou, stale ju ukazuje ako nedorucenu- na ceste.
Volala mi pani, uplne neznama osoba pre mna, ze balik prisiel jej na ine miesto a iny okres, a ze v balicku pod foliou, do ktorej som zabalila tovar, bol stitok s jej menom. To na pakete niekde v centre rozbaluju baliky?????
Na vrchu krabicky bol uvedeny spravny adresat.
Maximalne som vytocena….

ornela_tn
28. nov 2025

mňa zasa včera naštvalo, že som si bola v boxe pre balík, kde boli nálepky, aby sme si pozreli či balík nie je poškodený, bol úplne v poriadku a tovar vnútri rozbitý

autor
28. nov 2025
@ornela_tn

mňa zasa včera naštvalo, že som si bola v boxe pre balík, kde boli nálepky, aby sme si pozreli či balík nie je poškodený, bol úplne v poriadku a tovar vnútri rozbitý

@ornela_tn to co tam maju za bordel, chapem sice, ze sa blizia Vianoce ale toto je troska moc

13uzivatelka11
28. nov 2025

Balíky rozbalovat nemusia, zrejme nejakým omylom prelepuju štítky zle.. na FB je skupina na packetove balíky a hľadajú sa zamenene zásielky

grof_monte_christo
28. nov 2025

Mne došla minule paketou nekompletna zásielka. Odosielateľ poslal v obálke 5 balení, prišli len 4. Obálka bola zalepena, ale bolo vidno, že už ju niekto predtým odlepil. Reklamácia vraj nebola uznána.

anonym_fc71ee
28. nov 2025

Keby ste vedeli kto a čo robí v niektorých triediacich centrách, tak by ste chápali, prečo tak vyzerajú balíky a prídu úplne cudzie… vždy radšej využívam SPS alebo poštu, Packeta je celé zle.

nicoletta98
28. nov 2025

Packeta je o ničom teraz. Neviem, čo sa stalo. Objednala som si podprsenku a prišli mi detské topánky 😂 a predávajúca mi napísala, že to ani nie sú jej

betulinka1
28. nov 2025

@anonym_autor nemohlo sa stat, ze balik prevzala ina osoba a potom ho zabalila a znova poslala? Packeta to asi neprebaluje. Ja zvyknem pisat na balik aj telefonne cislo adresáta. Presne preto, ked sa doručí inej osobe aby vedela zavolat. A to cislo packety pisem aj z jednej aj z druhej strany.

luxus10
28. nov 2025

niekto tam ustavicne pcha prsty ci ruky do balikov...asi sonduju, ci sa nieco neda ukradnut...

autor
29. nov 2025
@luxus10

niekto tam ustavicne pcha prsty ci ruky do balikov...asi sonduju, ci sa nieco neda ukradnut...

@luxus10 aj mne to nejako tak vychadza, to je riadna drzost toto si dovolit.
Nechapem ako moj balik mohol odist do ineho okresu, ked na krabici zhora bol stitok so spravnou adresou a spravnym menom. Vnutri krabice bol stitok s menom panej, ktora balicek dostala do z-boxu. Jedno stastie bolo, ze balicek bol preposielany, cize tam bolo moje telefonne cislo. Inak by sa uz nikdy nenasiel. Paketu po tejto skusenosti uz nebudem pouzivat ani na prijem zasielok ani na odosielanie. Nehoraznost.