Žltý lístok z pošty: Konečne zmena k lepšiemu?
5. júl 2026
Neviem ako vy, ale ja ked si nájdem v schránke žlty lístok z pošty, ide ma roztrhnúť: bola som doma v ten deň, aj tak vraj nezastihnutá a bum, lístok, že mám ísť na poštu. Cesta navyše, lebo to mám od ruky, teraz ešte letné otváracie hodiny, dlho čakám…no hrôza.
Tak ma potešili tie zmeny, snáď to bude naozaj k lepšiemu👉 https://a5.sk/EadFu
záleží aku si mala zásielku , lebo teraz ako to nie je list tak to rovno nechavaju na pošte ,
ostatné ako piše vyššie, rovno si dat len balikoboxx a na uradne veci elektronicku schranku

No neviem. Zhrnme si to:
opätovné doručenie na pôvodnú adresu, - uz raz ta doma nenasli, takze aj tak si budes musiet zobrat dovolenku a na tu postu ist
doručenie na inú adresu, - kam? do prace? Ked robis vo velkom vyrobnom podniku, tak zabudni.
presmerovanie na inú poštu, - kde budes musiet vystat taky isty rad ako na tvojej poste
doručenie do BalíkoBOXu, - nie vsetky zasielky a nie v kazdej obci je balikobox
vybavenie celej požiadavky cez internet alebo mobilnú aplikáciu, - to je len sposob, akym im das na znamost, co s tym balikom maju robit
pomoc cez zákaznícke centrum - to je druhy sposob ako im dat na znamost co maju robit
Suma sumarum akurat balikobox je ciastocne riesenie, ktore, ak zasielku (balik) ocakavas, zo skusenosti si ju vyberies ako primarny sposob dorucenia, aby si sa uplne vyhla zltemu listku a poste.