Slovenská pošta: Ako riešiť chýbajúci žltý lístok?
ahojte, cakam balik a v sledovani mi pise ze je uz na poste, ale kurier mi vobec nevolal a ani mi nenechal ten zlty listok v schranke. mozem tam ist len tak s obcianskym a vypytat si ho? stava sa vam to casto ze sa na to vykaslu a clovek ani nevie ze tam daco ma? uz ma to dako nebavi sa stale doprosovat o svoje veci co som si zaplatila.
Ja keď mám balík poslaný na poštu, tak mi ráno pípne SMS (a príde aj email) z pošty, že tam mám balík, a dokedy si ho môžem vyzdvihnúť.
@anonym_autor Stiahni si appku posty, potom Ti netreba OP na vyzdvihnutia balika, staci zadat PIN, ktory bude v appke. A tam Ti aj ukazuje, ci je uz balik na vyzddvihnutie.
Nikdy sa mi to nestalo, ze by mi kurier nevolal a nechal by balik na poste.. ale kludne tam chod
Nikdy sa mi to nestalo, ze by mi kurier nevolal a nechal by balik na poste.. ale kludne tam chod
@anonym_822889 Ale ved ona hore pise, ze balik na postu. Tie kurier nenosi a chodia rovno na postu.
Balik na postu je odpoved posty na packeta boxy a zasielkovne. Je oproti beznemu baliku lacnejsi prave preto, aby kurier nemusel balik kamsi vozit, ale postove auto z centraly ho necha na poste. Je na tebe, ako mas nastavene sledovanie a notifikacie, ak vidis balik ako ulozeny, ides si ho vybrat.
@anonym_autor A este jedna vec. Neviem, ci je to balik z eshopu, alebo si nieco kupovala tu na MK. Casto sa stava, ze sice zaplatis postovne, posles svoje udaje, ale nie email alebo mobil a tie potom zada svoje ta, co poslala balik. TAkze jej udaj o ulozeni balika prisiel, ale Tebe nie.
Mne pride rano sms ze ho mam na poste. Baliky na postu sa nedavaju zlte listky ani nikto nevola. Neroznasaju sa
@anonym_autor máš číslo zásielky, s tým choď na poštu. Vydajú ti. Povieš meno, vyhľadajú

ak to bolo zaslané ako Balík na poštu, kuriér ti ho ani neprinesie, hneď ho nechávajú na pošte a mal by ti prísť mail alebo SMS o tom, že je balík na pobočke ..... práve preto sa odosielateľovi tieto info zasielajú, či už súkromnej osobe alebo nejakej firme
žlté lístky sa už nenechávajú ako oznámenie o balíkoch
ak vieš podacie číslo, môžeš si ho ísť vyzdvihnúť