icon

17 ročný chlapec vyskočil z okna: Konflikt s rodičmi pre internet

Včera o 06:52

Kam dnešná doba speje? Toto je naša výchova, rešpektujúca: https://www.facebook.com/reel/1129264092774114

Strana
z4
anonym_352ed5
Včera o 17:08
@anonym_autor

@anonym_7c2216 nie kvôli internetu. Hrali sme sa vonku, chodili sme na rande, boli sme viac von ako doma, s kamarátmi. V 17tich sme randili. Ja som mala frajera od 15tich, žiadny mobil, internet nebol. Veci sme riešili osobne, a kvôli hádke s rodičmi sa nikto nekilloval.

@anonym_autor Môj známy vyskočil pred 15 rokmi z okna lebo ho rodičia nechceli pustiť von za kamošmi. Spadol na inú strechu (garáži) a tá strecha bola vystlaná nejakými polystyrénmi a v podstate sa dochrámal tak, že je už nefunkčný.

anonym_4f8089
Včera o 17:15
@anonym_autor

@anonym_7c2216 nie kvôli internetu. Hrali sme sa vonku, chodili sme na rande, boli sme viac von ako doma, s kamarátmi. V 17tich sme randili. Ja som mala frajera od 15tich, žiadny mobil, internet nebol. Veci sme riešili osobne, a kvôli hádke s rodičmi sa nikto nekilloval.

@anonym_autor taký dodo duban vyskočil pre ženu a to bol "starý" chlap myslíš,že to tiež bolo výchovou 🤦🏻‍♀️

ibatanecnica
Včera o 17:19
@anonym_autor

@patrike písala som to tu v jednom príspevku. Naučiť ľudí rozmýšľať, neriešiť za nich všetko, nechať ich padnúť na zadok, dostať sa z toho. Nechať ich robiť chyby, poučiť sa z nich. Tu chlapec mal v 17tich problém internet a nedal to. V živote by sa mu stalo ďaleko viac horších vecí. Matky a otcovia tým svojím helikoptérovým prístupom vychovali snehové vločky. Nájdi si môj príspevok o tom, aby sme nechali deti žiť, rásť, dospievať...

@anonym_autor takze ty vies ako to bolo? Ako rodina zila? Ake mali problemy? Co kto riesil? Nie vsetko co sa pise moze bytt pravda.

anonym_cfca82
Včera o 18:13
@anonym_58f48b

@anonym_cfca82 Teba mlátili hlava nehlava, alebo ty tvoje deti? Ja už som babka, nemlatili mňa, my sme nemlatili naše deti ani oni svoje. To je rovnaký názor ako autorkin o rešpektujúce výchove.

@anonym_58f48b akosi sa ťa to dotklo. 😉 Nebudeme si klamať, že v 80 rokoch bolo normálne dieťaťu jednu vylepiť. Aj v škole. A pokladalo sa to za normálne, tak sa nerozčuľuj.

anonym_cfca82
Včera o 18:14
@anonym_de24a0

Zial takto by to dopadlo aj u dospelych keby zrusili internet uplne.Mnohe,mnohi by spachali samovrazdy,ich zivot by skoncil internetom.

@anonym_de24a0 aj tu na koni 😀 niektoré aj teatrálne odišli

anonym_58f48b
Včera o 18:40
@anonym_4f8089

@anonym_autor taký dodo duban vyskočil pre ženu a to bol "starý" chlap myslíš,že to tiež bolo výchovou 🤦🏻‍♀️

@anonym_4f8089 ..aj Ivan Mistrík

anonym_58f48b
Včera o 18:52
@anonym_cfca82

@anonym_58f48b akosi sa ťa to dotklo. 😉 Nebudeme si klamať, že v 80 rokoch bolo normálne dieťaťu jednu vylepiť. Aj v škole. A pokladalo sa to za normálne, tak sa nerozčuľuj.

@anonym_cfca82 Nerozculujem, ale že sa ma to trochu dotklo, priznávam. Pretože toto pausalizovanie..🤷 mladí sú darebni, nechcu robiť, starí nenazrani, decká nevychovane. Ja viem, že to treba brať s rezervou, že sem nedáš zoznam, že títo tie decká mlátili a týmto sa robiť nechce, ale už je to tu toľkokrát spomínané, že som to zobrala tak trochu osobne🤷😀.

anonym_c058d3
Včera o 19:01

@anonym_autor ..údajnou príčinou..ktovie co za tým bolo...škoda mladého života...za mlada sa všwtky problémy zdajú akoby to bol koniec sveta...prvá láska....a posobne...no je mi chlapca ľúto,najmä jeho príbuzných.Vždy si spomeniem na spolužiaka...ten sa obesil doma na povale...našla ho mamina:( to už sa z toho nikdy nedostanete smrť dietata nepreboli

anonym_fdb3fe
Dnes o 07:48
@rozculena

@anonym_fdb3fe kde kupuješ jahody,čo ti vydržia týždeň?

@rozculena uz si nepamätam.ale kupujem kaufland ci lidl jedno z nich

Strana
z4