Ako odpojiť starú školu v Edupage?
Dobry den, potrebujem radu s Edupage. Mam dieta, ktore teraz nastupilo na strednu skolu.
V mobilnej appke sa mi podarilo odstranit pripojenie k zakladnej skole, kam uz nechodi, ale v pc pripojenie zostalo. Ked idem cez moj rodicovsky ucet a kliknem na odpojit, tak mi vyhodi hlasku, ze to nie je mozne, lebo rovnaky mail je prihlaseny do novej strednej skoly a mam kontaktovat zs. To som spravila a potvrdili mi, ze vsetkych 9takov a rodicov k 31.8 skola z Edupage odhlasila. Normalne mi cez web stranku chodia vsetky spravy, co tam skola priebezne dava, rozvrhy, ako keby tam moje dieta chodilo 😀
Cez appku som to dala prec krokom spravovat konta a krizikom dala odstranit, ale cez web tato moznost nie je, je tam iba odpojit a to sa neda. Alebo to tam je alebo sa to robi inak nevidim to?
Skús to synchronizovať podľa tohto návodu: https://help.edupage.org/?lang_id=2&p=u38/u39/u...
@skusihu Spravila som to teraz, appka je ok, ale web sa mi nesynchronizoval ☹
Aj som sa odhlasila, znovu prihlasila a nic. Asi sa to odstranit neda ☹
Alebo skus podporu Edupage. Mne tak odstranili nieco, co mne ani skole neslo. Odpovedali za par hodin.
@simoli Skola to uz k 31,8 zrusila, vcera som ich kontaktovala, oni to u seba uz nevidia.