icon

Ako reagovať na zistenie, že 16 ročná dcéra mala sex?

zofia_takacs
Dnes o 14:51

Ahojte! Som matka 16 ročného dievčaťa. Dnes prišla za mnou s tým že ona to už robila. Neviem ako mám reagovať som kresťanka a sama som ju učila nech to je s niekym kto si to zaslúži a nech je to romanticke. Namiesto toho mi začala opisovat aké to bolo drsné a že ako sa jej to páčilo a že nemali ochranu. Nič som jej na to nepovedala ale poraďte mi prosím! Čo jej mám na toto povedať?
Ďakujem za odpovede!❤️❤️

sisa_s
•
Dnes o 14:57

A preto si sa musela registrovat na kona 🍿 dnes sa vas ale vyrojilo

zofia_takacs
autor
•
Dnes o 14:59
@sisa_s

A preto si sa musela registrovat na kona 🍿 dnes sa vas ale vyrojilo

@sisa_s bolo mi povedané že je to vhodná stránka na otázky a nikto tu neodsudzuje tak prosím si len radu.

stellarstar
•
Dnes o 15:03
@zofia_takacs

@sisa_s bolo mi povedané že je to vhodná stránka na otázky a nikto tu neodsudzuje tak prosím si len radu.

@zofia_takacs ty si kedy začala?

zofia_takacs
autor
•
Dnes o 15:06
@stellarstar

@zofia_takacs ty si kedy začala?

@stellarstar v 20 som to mala prvý krát s partnerom ktorým som aj teraz

anonym_b278a9
•
Dnes o 15:07

@zofia_takacs pekny pokus. Takto tu píšu uchylaci aby sa odbavovali na odpovediach. Žiadna normálna matka by nezačala opisovať ako sa to jej 16-ročnej páči na drsno a bez ochrany. Fuj. Nahlasujem.

stefan1237
•
Dnes o 15:07

@zofia_takacs podľa mňa by som to riešil tak napomenutím že nabudúce ochrana

zofia_takacs
autor
•
Dnes o 15:11
@stefan1237

@zofia_takacs podľa mňa by som to riešil tak napomenutím že nabudúce ochrana

@stefan1237 ďakujem, ale myslím si že toto je závažnejšie než na napomenutie

januska12323
•
Dnes o 15:26

Niečo lepšie tam nemáš?

anonym_040bf2
•
Dnes o 15:39

@zofia_takacs bud rada ze ti o tom povedala a riešte ochranu pripadne nezelane aktuálne tehotenstvo.. Však potraty sú prístupné alebo nech dá tabletku po ak stíha

zofia_takacs
autor
•
Dnes o 16:10
@anonym_040bf2

@zofia_takacs bud rada ze ti o tom povedala a riešte ochranu pripadne nezelane aktuálne tehotenstvo.. Však potraty sú prístupné alebo nech dá tabletku po ak stíha

@anonym_040bf2 ďakujem za radu!❤️

anonym_a3409e
•
Dnes o 16:13
@zofia_takacs

@anonym_040bf2 ďakujem za radu!❤️

@zofia_takacs Zofka, priznaj farbu, nie si mama, si ta dcera. Teraz treba kupit tabletku po a nabuduce nech si frajer navlecie prezervativ

anonym_0cafa2
•
Dnes o 16:45
@anonym_040bf2

@anonym_040bf2 to nie sú cukríky,a vôbec pre tak mladý organizmus😱

petronelag
•
Dnes o 17:02

@zofia_takacs Podľa mňa ste jej už dávnejšie mali vysvetliť, že treba používať ochranu alebo brať antikoncepciu.

anonym_1b9016
•
Dnes o 17:15

Cerstve registracie a same sexualne temy. Jedna blbsia ako druha.

anonym_8d40a1
•
Dnes o 17:17

Ja si myslím že najhoršie na tom je to že nemali ochranu 😆a nie to že mala sex to už v jej veku je normálne 😆v dnešnej dobe.

cimage
•
Dnes o 17:25

Sex v 16tich bol bezny aj predtym. Ja som bola v dievcenskej triede a vela spoluziacok malo sex uz v tomto veku a to bolo 20r dozadu. Najdolezitejsia je ochrana, ci uz pred tehotenstvom, alebo chorobami. Dcera ti to povedala a ty si bola ticho, ze pockaj opytam sa na koni? Nieco si jej hadam povedala.

minenkaa
•
Dnes o 17:37
@zofia_takacs

@stefan1237 ďakujem, ale myslím si že toto je závažnejšie než na napomenutie

@zofia_takacs treba povedať ,že aj analny sex je dobrá ochrana pred neželaným otehotnenim

anonym_bb1a5f
•
Autor odpoveď zmazal
•
svetlonos
•
Dnes o 18:34
@anonym_0cafa2

@anonym_040bf2 to nie sú cukríky,a vôbec pre tak mladý organizmus😱

@anonym_0cafa2
Nie nie sú ale téma je odrb a táto rada je teda sarkazmus 😏

svetlonos
•
Dnes o 18:38
@anonym_bb1a5f
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_bb1a5f
Nie aké ani výnimočný. Ja by som rada videla ten tvoj celoživotné čistý štít keď tu random urazas všetky 16 ročne. A nie nepatrím do tej skupiny, keby ťa to náhodou napadlo.

svetlonos
•
Dnes o 18:44

@zofia_takacs
Počuj kráska, poznám viacero veriacich rodín, kde by 16 ročný radšej odovzdal mobil ako zahladiť veriacej matke ako v Tom veku mal sex natvrdo a ako sa mu to páčilo 🤣🤣🤣. Tobôž aby to za matka zdieľala na fórach a ešte tvrdila, že na MK nikto neodsudzuje 🤯😂, to mi už úplne odpálili dekel. Ľudia takmer vždy a väčšina bude odsudzovať, tu tiež, zvlašt tu podaktorí.
Sorry, spisovateľ z teba nebude "žofinka".

anonym_e03c00
•
Dnes o 19:18

@zofia_takacs Neverím.

anonym_e03c00
•
Dnes o 19:20
@cimage

Sex v 16tich bol bezny aj predtym. Ja som bola v dievcenskej triede a vela spoluziacok malo sex uz v tomto veku a to bolo 20r dozadu. Najdolezitejsia je ochrana, ci uz pred tehotenstvom, alebo chorobami. Dcera ti to povedala a ty si bola ticho, ze pockaj opytam sa na koni? Nieco si jej hadam povedala.

@cimage Chodila si do učňáku v Hornej Moťovej??