icon

Ako riešiť nezaradené známky na EduPage?

Včera o 07:30

Ahoj, riešite s vyučujúcim nejak nezaradené známky na edupage? Niektorý učiteľ pekne rozpíše za čo je známka. Iný niektoré rozpíše a iné nie a niekto dá všetky známky ako nezaradené. Dokonca si na to spomenie po 2 mesiacoch, že zabudol zapísať známku.
Neviem, či to má teraz význam riešiť, keď už je po vysvedčení.
Upozornili by ste ho, aby budúci polrok písal, za čo konkrétne sú tie známky? Alebo má na to právo?
Po starom by do žiackej tiež napísali, že nezaradené? Riaditeľa na klasifikačnej to nezaujíma?

Strana
z4
maris5
Dnes o 09:22

@anonym_autor a teraz si dohodnes konzultacky a povies, ze chces vidiet pisomku, ktorej znamka bola zapisana dna 12.10. Ucitelka kuka, nechape, lebo netusi, co tam zapisala. Keby si aspon na prvu pisomku zapisala datum kedy to zapisovala. Takto nema vyzerat jej robota. 🤦‍♀️

Ja ako rodic mam ako vediet za co je ta znamka ,ked ani ucitel netusi za co to bolo?

Pisu v marci pisomku, je koniec maja znamka stale ziadna neprisla. Potom v predposleny junovy tyzden tam pipne 7 znamok. A nikto netusi, ktora je za co. Zrazu sa zmeni celkovy priemer a vysledna znamka sa uz neda opravit.

Co som si vsimla, aky pristup v zapisovani znamok, taky pristup k celej praci. 🤷‍♀️

basullinka
Dnes o 09:53
@anonym_autor

@basullinka veď určite.

@anonym_autor a keď to budeš riešiť, pozri si metodický pokyn na hodnotenie. Na základnej škole musíme dať hodnotenie najneskôr do 10 dní. Ja si toto rátam pri písomkách, aby som to dodržala.

autor
Dnes o 11:02
@basullinka

@anonym_autor a keď to budeš riešiť, pozri si metodický pokyn na hodnotenie. Na základnej škole musíme dať hodnotenie najneskôr do 10 dní. Ja si toto rátam pri písomkách, aby som to dodržala.

@basullinka ďakujem za radu

autor
Dnes o 11:04
@maris5

@anonym_autor a teraz si dohodnes konzultacky a povies, ze chces vidiet pisomku, ktorej znamka bola zapisana dna 12.10. Ucitelka kuka, nechape, lebo netusi, co tam zapisala. Keby si aspon na prvu pisomku zapisala datum kedy to zapisovala. Takto nema vyzerat jej robota. 🤦‍♀️

Ja ako rodic mam ako vediet za co je ta znamka ,ked ani ucitel netusi za co to bolo?

Pisu v marci pisomku, je koniec maja znamka stale ziadna neprisla. Potom v predposleny junovy tyzden tam pipne 7 znamok. A nikto netusi, ktora je za co. Zrazu sa zmeni celkovy priemer a vysledna znamka sa uz neda opravit.

Co som si vsimla, aky pristup v zapisovani znamok, taky pristup k celej praci. 🤷‍♀️

@maris5 no, niekedy to tak je. preto si budem teraz davat pozor a sledovat to. mozno nie na 100%, kedze mam este aj male babo a popri tom praca a domacnost. niekomu sa to zapisuje, ked sedi cely den na riti. 😉

autor
Dnes o 11:08
@valria

@anonym_autor Nie, riaditeľa týmito prkotinami (hlavne preňho) nezaťažuj.

@valria ale ved nech vie. ako potom prebieha klasifikacna?

anonym_caf95d
Dnes o 11:18
@anonym_a3d967

@zuzana76 ano je s tym problem, vela ucitelov ani neodpise, ak sa rodic pyta (kedze mame sa dohadovat vopred cez edupage) a chce dohodnut, riesila som to sice parkrat len ale bolo to priam komicke... neviem co je napr za problem to odfotit na tom telefone a poslat rodicovi ak treba, ale aj keby sme checli ist.. nedohodne sa :D proste co otravujeme... pritom mne je to ukradnute co tam je za znamku, ja chcem aby sa to dcera doucila, uz to ze ma rodic si brat volno a ist si pozerat pisomky cez pracovnku dobu je dost take.. zvlastne...

@anonym_a3d967 A ty si myslíš, že každý učiteľ má služobný mobil, aby ti mohol fotiť písomku? Nemá. Možno len služobný PC. A prečo by na svojom súkromnom mobile mal riešiť pracovné veci.

valria
Dnes o 11:43
@anonym_autor

@valria ale ved nech vie. ako potom prebieha klasifikacna?

@anonym_autor určite tam nerozoberajú každého žiaka a známku;)

valria
Dnes o 11:49
@anonym_caf95d

@anonym_a3d967 A ty si myslíš, že každý učiteľ má služobný mobil, aby ti mohol fotiť písomku? Nemá. Možno len služobný PC. A prečo by na svojom súkromnom mobile mal riešiť pracovné veci.

@anonym_caf95d Pravda, ale v reále kopec učiteľov komunikuje s rodičmi cez vlastný mobil a za vlastné peniaze. Po víkendoch, po večeroch, lebo skôr to ani nejde. Ja osobne mám v mobile len pár kontaktov, takže túto formu komunikácie využívam čo najmenej.

anonym_caf95d
Dnes o 11:54
@valria

@anonym_caf95d Pravda, ale v reále kopec učiteľov komunikuje s rodičmi cez vlastný mobil a za vlastné peniaze. Po víkendoch, po večeroch, lebo skôr to ani nejde. Ja osobne mám v mobile len pár kontaktov, takže túto formu komunikácie využívam čo najmenej.

@valria Áno, ale to je len ich dobrá vôľa, nie povinnosť.

autor
Dnes o 13:14
@valria

@valria tak ja mam kontakt len na triednu ucitelku a na trenera atletiky.

anonym_caf95d
Dnes o 13:58
@anonym_autor

@valria tak ja mam kontakt len na triednu ucitelku a na trenera atletiky.

@anonym_autor A Edupage nepoužívaš? Tam máš kontakt predsa na všetkých učiteľov. Či to chceš súkromné čísla na všetkých?

Strana
z4