Ako riešiť nezaradené známky na EduPage?
Ahoj, riešite s vyučujúcim nejak nezaradené známky na edupage? Niektorý učiteľ pekne rozpíše za čo je známka. Iný niektoré rozpíše a iné nie a niekto dá všetky známky ako nezaradené. Dokonca si na to spomenie po 2 mesiacoch, že zabudol zapísať známku.
Neviem, či to má teraz význam riešiť, keď už je po vysvedčení.
Upozornili by ste ho, aby budúci polrok písal, za čo konkrétne sú tie známky? Alebo má na to právo?
Po starom by do žiackej tiež napísali, že nezaradené? Riaditeľa na klasifikačnej to nezaujíma?
@zuzana76 ale figu na rodicovskom, dohodnut si treba s vyucujucimi pekne indi vindi ak vobec budu mat cas :DD dostat sa k pracam, ani nie pre kontrolu, ale aby sa to dieta doucilo je v niektorych skolach priam scifi = pritom by tom mal byt zaujem ucitela, detom to dat, nech sa to doucia, pozru si chyby... :DD
@anonym_a3d967 ja som vzdy mala prichystane na rodicku, ani ja nemam problem vyhladat ucitela a ist za nim, zrovna minuly tyzden som isla za ucitelkou slovenciny, ale verim, ze niekde to problem moze byt
@anonym_a3d967 ja som vzdy mala prichystane na rodicku, ani ja nemam problem vyhladat ucitela a ist za nim, zrovna minuly tyzden som isla za ucitelkou slovenciny, ale verim, ze niekde to problem moze byt
@zuzana76 ano je s tym problem, vela ucitelov ani neodpise, ak sa rodic pyta (kedze mame sa dohadovat vopred cez edupage) a chce dohodnut, riesila som to sice parkrat len ale bolo to priam komicke... neviem co je napr za problem to odfotit na tom telefone a poslat rodicovi ak treba, ale aj keby sme checli ist.. nedohodne sa :D proste co otravujeme... pritom mne je to ukradnute co tam je za znamku, ja chcem aby sa to dcera doucila, uz to ze ma rodic si brat volno a ist si pozerat pisomky cez pracovnku dobu je dost take.. zvlastne...
@anonym_80fe76 co ma obchod s tým, či ucitel napíše za co bola známka?
@rachel36a naozaj si citala ten moj komentar?
Ucitel ma rovnako povinnosti vo svojej PRACI ako kazdy iny clovek v tej svojej. A tu debatu koncim, lebo k nicomu nevedie.
@anonym_autor to je naozaj taky problem, aby si siedmacka zriadila z vlastnej iniciativy slovnicek a tam si to priebezne zapisovala? esteze my sme to zvladali “za starych cias” so ziackymi knizkami
@anonym_6d66f2 tak isto, ako sa to predtym zvladalo zapisovat do ziackej z coho aka znamka bola. az na to, ze ucitel je dospelak a plateny za to a siedmacka pubertacka by to robila z vlastnej vole pocas prestavky. urcite pocas vyucovania by jej ucitel dovolil si robit vlastne poznamky do slovnicka, aby vedela zreferovat mame, co sa dialo pred dvoma mesiacmi na hodine chemie. teraz som si zaklepala po cele aj za teba. mozes mi poslat "denny vlog," tvojej siedmacky, nech sa inspirujeme. ak nejaku mas.
@rachel36a naozaj si citala ten moj komentar?
Ucitel ma rovnako povinnosti vo svojej PRACI ako kazdy iny clovek v tej svojej. A tu debatu koncim, lebo k nicomu nevedie.
@anonym_80fe76 presne tak 👍🏽
@anonym_80fe76 aj mne je smutno za teba. Ucim matiku na druhom stupni a vsetky znamky su nezaradene. Nic neporusujem, decka ma miluju a ziadny rodic sa dnes necuduje aku znamku som mu zakruzkovala.
@anonym_e40766 a kolko piseu deti pisomiek na 2. stupni u teba? z kolkych znamok robis vyslednu?
@anonym_77d806 Nemusia byt 4 znamky. U nas nie je nic vynimocne, ze za cely pol rok maju len 2 znamky. Aj mi ucitelka hovorila, ze staci mat 2 znamky, aby bolo dieta hodnotene.
@zuzanaete zaujimave...ze 2 znamky, nasim tvrdia ucitelia ze 4 a este doskusavali deti, aby mali 4 ks...
@letfenixa 2 znamky? To nestaci ani omylom. U nas je minimum 6 znamok za polrok
@anonym_571a35 staci na vyhodnotenie 2 znamky z predmetu
@krasneleto tak podla metodickych ano, ale mne ako ucitelovi by to urcite nestacilo
@krasneleto no teoria na papieri je jedno, ale prax ine 🙂 Beriem pri vychovach, popr. niekde u druhakov na prvouke. Ale naozaj pri osmakoch zo SJ ci MAT?
Mne ako rodicovi by to bolo velmi zvlastne. Ja som napr. vdacna, ak ma dieta zo SJ, aj ked s mensou vahou, moznost ziskat napr. aj znamku za aktivitu, projekt, recitaciu a pod., aby napr. dieta, ktore ma problemy s diktatmi, ale dokaze sa naucit literaturu nebolo odsudene len kvoli diktatom na 4.
inak my mame predmety, kde bezne mavaju 2-3 znamky za pol rok.. take geografie, biologie, dejepis.. ak nemali roky ze nejake projekty atd, tak aj dve pisomky boli dost ak mali...
@anonym_4ec87b nie mali na dnes urobit ulohu na edupage im poslala test z pridavnych mien na cas takze vcera robil vecer. Keby vedel ani počítač nezapne ..na prvy polrok ma znamiek dost aj keby neurobil a dostal tam 5 ku znamku mu to uz nezmeni
@slavomira236 Lebo automaticky ti na Edupage vygenerované testy hodí do tohto polroka, ktorý končí zajtra.
@krasneleto presne tak to budem riesit tento polrok. za kazdu nezaradenu znamku ich budem kontaktovat a ziadat vysvetlenie. ja si nemyslim, ze je povinnost ziaka si to vsetko pamatat, ale ucitel by to vediet mal.
@anonym_autor Učiteľ nie je povinný známky zaraďovať, ak to nemá dané interným predpisom. Ja osobne sa takýmto lenivším či digitálne menej zručným kolegom čudujem, lebo zaraďovanie a hlavne "váženie" známok ponúka učiteľom, rodičom aj žiakom prehľadnejšiu a férovejšiu klasifikáciu.
@rachel36a po 2 mesiacoch by vedel???
@anonym_autor nerieš kraviny s učiteľmi, ale vysvetlí svojmu dieťaťu, aby ti vždy povedalo všetky známky a zapíš si ich a nič ťa neprekvapí, budeš mať prehľad 😉. Ale nie, dnešné matky budú vypisovať a šikanovať učiteľov namiesto toho aby si to vydiskutovali s deckom
@anonym_autor nerieš kraviny s učiteľmi, ale vysvetlí svojmu dieťaťu, aby ti vždy povedalo všetky známky a zapíš si ich a nič ťa neprekvapí, budeš mať prehľad 😉. Ale nie, dnešné matky budú vypisovať a šikanovať učiteľov namiesto toho aby si to vydiskutovali s deckom
@anonym_4adb2d opytaj sa svojho decka, co za znamku dostalo pred dvoma mesiacmi z akehokolvek predmetu. skor oni idu sikanovat deti a rodicov a zdvihat si sebavedomie alebo dohanat zameskane pred klasifikacnou.
@anonym_4adb2d opytaj sa svojho decka, co za znamku dostalo pred dvoma mesiacmi z akehokolvek predmetu. skor oni idu sikanovat deti a rodicov a zdvihat si sebavedomie alebo dohanat zameskane pred klasifikacnou.
@anonym_autor tvoje dieťa to vedelo pred tými dvoma mesiacmi, vtedy keby ti to povedalo a ty si to zapíšeš do zošita, dnes sa nerozculujes
@anonym_autor tvoje dieťa to vedelo pred tými dvoma mesiacmi, vtedy keby ti to povedalo a ty si to zapíšeš do zošita, dnes sa nerozculujes
@anonym_4adb2d hej???? tak to mas super vztah s ucitelmi. moje dieta je samostatne a ked ma napr. projekt, tak si ho urobi. ide o to, kedy to ucitel zapise.
@anonym_6d66f2 tak isto, ako sa to predtym zvladalo zapisovat do ziackej z coho aka znamka bola. az na to, ze ucitel je dospelak a plateny za to a siedmacka pubertacka by to robila z vlastnej vole pocas prestavky. urcite pocas vyucovania by jej ucitel dovolil si robit vlastne poznamky do slovnicka, aby vedela zreferovat mame, co sa dialo pred dvoma mesiacmi na hodine chemie. teraz som si zaklepala po cele aj za teba. mozes mi poslat "denny vlog," tvojej siedmacky, nech sa inspirujeme. ak nejaku mas.
@anonym_autor ale prosim ta, je to par sekund, len co najmenej zodpovednosti detom
@anonym_autor u nas bezne, ze nemam vsetky znamky v edupage. Uz som aj pekne povedala triednej, ze nech s tym nieco spravi. A co z toho. Nic. Stale ich nemam. A nie jeden ucitel. Dokonca ich nedoplnia ani pred pol rokom. Ale ked u dieta zabudne zosit, tak uz mu dava poznamku do edupage. Na to cas maju. Ale aby si plnili svoje povinnosti na to cas nemaju. Cele zle. Ja chcem dat tiez učiteľovi hodnotenie na edupage a nech to vidi riaditelka.
Ja učím chémiu a biológiu na ZŠ a teda všetky známky pekne rozpisujem. Či to je laboratórne cvičenie, písomka alebo hromadná odpoveď (5-minútovka z nového učiva) s názvom učiva alebo celku, váhou a dátumom. Už len pre môj prehľad. Nerozumiem, prečo to niekto nerobí.
@anonym_4adb2d zapisat do zosita? 😂
Ja učím chémiu a biológiu na ZŠ a teda všetky známky pekne rozpisujem. Či to je laboratórne cvičenie, písomka alebo hromadná odpoveď (5-minútovka z nového učiva) s názvom učiva alebo celku, váhou a dátumom. Už len pre môj prehľad. Nerozumiem, prečo to niekto nerobí.
@anonym_ce1a40 a tak by to malo byt. jeden si da namahu a zapise vsetko a druhy nic.
@anonym_ce1a40 a tak by to malo byt. jeden si da namahu a zapise vsetko a druhy nic.
@anonym_autor veď práve. Nikto si nepamätá po mesiaci, dvoch. Ani učiteľ, ani žiak ...
@anonym_autor u nas bezne, ze nemam vsetky znamky v edupage. Uz som aj pekne povedala triednej, ze nech s tym nieco spravi. A co z toho. Nic. Stale ich nemam. A nie jeden ucitel. Dokonca ich nedoplnia ani pred pol rokom. Ale ked u dieta zabudne zosit, tak uz mu dava poznamku do edupage. Na to cas maju. Ale aby si plnili svoje povinnosti na to cas nemaju. Cele zle. Ja chcem dat tiez učiteľovi hodnotenie na edupage a nech to vidi riaditelka.
@betulinka1 hej, pri poznamkach sa vedia rozpisovat do aleluja, ale k znamke nie je schopna napisat ani len, ze ustna odpoved, pisomka, projekt... ale uz pri kazdej nezaradenej znamke tento polrok, ich budem otravovat. napr. ako vcera. s veducou jedalne. cely mesiac jej svietil zostatok -9€. pricom ku koncu decembra mala 23,30€. ked som jej napisala, tak vraj ona to udava vzdy na zaciatku mesiaca. tak reku, ze si pockam. este ani hodina nepresla, stav bol opraveny a este aj obrovsky oznam na stranke skoly a FB, ohladom obedov. takze fakt ich asi treba vsetkych otravovat a "buzerovat".
@anonym_autor veď práve. Nikto si nepamätá po mesiaci, dvoch. Ani učiteľ, ani žiak ...
@basullinka ved prave. preto to budem riesit a ked mi povie, ze to je z pred mesiaca, tak to budem riesit s riaditelom. ja usta mam a viem si povedat svoje.
@basullinka ved prave. preto to budem riesit a ked mi povie, ze to je z pred mesiaca, tak to budem riesit s riaditelom. ja usta mam a viem si povedat svoje.
@anonym_autor len viešco, ja by som zvolila najskôr postupnosť - napísať konkrétnemu učiteľovi, triednej a až potom riaditeľ.
@anonym_autor len viešco, ja by som zvolila najskôr postupnosť - napísať konkrétnemu učiteľovi, triednej a až potom riaditeľ.
@basullinka veď určite.
Je to nezodpovedné od učiteľa
@anonym_autor Nie, riaditeľa týmito prkotinami (hlavne preňho) nezaťažuj.

@rachel36a dovod?
@anonym_80fe76 co ma obchod s tým, či ucitel napíše za co bola známka?