icon

Aktuálne informácie a názory na stužkovú slávnosť

20. máj 2024

Viem,že je tu veľa diskusii,prešla som si ich,ale možno máte aj aktuálne info. Chcem sa opýtať,to je bežné nosiť si na stužkovú alkohol,koláče a iné malé občerstvenie? Aký máte názor na stužkovú v dnešnej dobe? Názor rodičov a čo na to vaše deti?

Strana
z2
ema234
6. okt 2024

@eeffka ze zazitok? A aky, ja som sama nebola ani na stuzkovej, a ani na promociach, a ani mi to nechyba a su to len vyhodene peniaze pre par hodin.

eva8
6. okt 2024

@ema234 prvy ples, kde su deti hostitelia, organizatori a zaroven v centre diania na ociach vsetkych.

Je o oslava

ibrunova
6. okt 2024

@ema234 Keďže si nebola, tak nevieš, aký to je zážitok 🙂

1ryba
Odpoveď bola odstránená
zazka666
13. okt 2024

@1ryba 😃 aj celý život.

zuzinka888
13. okt 2024

Tak mij syn nebol- bolo to tesne po covide a par mamiciek si z toho urobili osobny projekt. Odmietol dat 500€ za " trapne" scenky a nutenu zabavu- citujem. Oznanka su absolutny prezitok a pohar po mesiaci skoncil v triedenom odpade- fakt este niekto zbiera pohare s akciami ci cislicami rokov?. Kedze nechodili dva roky poriadne do skoly ani neboli dobry kolektiv. Bol na stuzkovej frajerke a okomentoval to ako" traposina". Asi tak. Skor si pochvaloval- vylety do Prahy a Viedne na trhy a ine atrakcie.

tilly
13. okt 2024

Môj syn, resp jeho trieda mala tuším včera. On tam nechcel ísť, že vyhodené peniaze, posledné 4 roky (je na 8 ročnom gympli) má individuálny plán, tak je so spolužiakmi minimálne. Aj ma to mrzelo, ale tak je to jeho stužková, nie moja.

anonym_bfd36b
29. apr 2026
@anonym_autor

@eeffka a čo keď samotné deti o takýto "zážitok" nemajú záujem? Či v trende je ísť s davom? 🤔

@anonym_autor no syn je 2.ročniku a polovica triedy nechce stužkovú.moj názor je taký že nech sa dohodnú oni v triede kde by mohli ísť niekam spolu posedieť aj s triednym učiteľom..

zazka666
3. máj 2026
@anonym_bfd36b

@anonym_autor no syn je 2.ročniku a polovica triedy nechce stužkovú.moj názor je taký že nech sa dohodnú oni v triede kde by mohli ísť niekam spolu posedieť aj s triednym učiteľom..

@anonym_bfd36b Ja by som bola za stužkovú môjho syna. Páči sa mi to. Celá tá, ako to niekto nazve "prežitá trapošina" je tradícia. A je to dojemné ked ďakujuú učiteľom, triednemu, ked im odovzdávajú zelenú stužku, je to bláznivé, ked idú s tablom (ja viem, to nepatrí k stužkovej zábave) a sa bavia, je to úsmevné, ked sa predvádzajú so scénkami a krásne, ked si zatancujú tanec s rodičmi. Čo by život bol bez tradíciií, bez tých opakujúcich trápností, ktoré nám už nedávajú zmysel, ktoré ale držia generácie ako neviditeľné lepidlo? Môj syn tiež nechce, len sa chcú ísť napiť do nejakého nočného baru. Tak na to mu nedám ani euro. Bez tej "trapošiny" okolo mi to nedáva zmysel. Lebo čo ostane bez tej trapošiny, iba bezduché ožieranie, také isté ako sa dá zopakovať každý týdeň.

anonym_bfd36b
3. máj 2026
@zazka666

@anonym_bfd36b Ja by som bola za stužkovú môjho syna. Páči sa mi to. Celá tá, ako to niekto nazve "prežitá trapošina" je tradícia. A je to dojemné ked ďakujuú učiteľom, triednemu, ked im odovzdávajú zelenú stužku, je to bláznivé, ked idú s tablom (ja viem, to nepatrí k stužkovej zábave) a sa bavia, je to úsmevné, ked sa predvádzajú so scénkami a krásne, ked si zatancujú tanec s rodičmi. Čo by život bol bez tradíciií, bez tých opakujúcich trápností, ktoré nám už nedávajú zmysel, ktoré ale držia generácie ako neviditeľné lepidlo? Môj syn tiež nechce, len sa chcú ísť napiť do nejakého nočného baru. Tak na to mu nedám ani euro. Bez tej "trapošiny" okolo mi to nedáva zmysel. Lebo čo ostane bez tej trapošiny, iba bezduché ožieranie, také isté ako sa dá zopakovať každý týdeň.

@zazka666 majú polovicu triedy ukrajinskych žiakov a spolu veľmi nevychádzajú takže kolektív o ničom a nechcem ho nútiť..my sme sa niekedy do školy tešili,boli sme skvelý kolektív a dnešná doba je taka že tam chodia lebo je to povinné..nebudem ho nútiť k stužkovej keď viem že sa im tam nechce..7 z triedy majú záujem o stužkovú, ostatní nie takže asi ani nebude

Strana
z2