icon

Šaty na stužkovú pre maminu. Kde ich kúpiť?

Dnes o 06:15

Ahojte dievčatá, poradíte mi kde kúpim pekné šmrncovné šaty na stužkovú vo veľ. 52/54 ? Chcem sa ešte spýtať, tie čo ste absolvovali stužkovú mali ste vyslovene večerné šaty, alebo niečo v štýle na svadbu, alebo aj také, ktoré sa dali neskôr vynosiť aj na bežné nosenie..? Som mama, nie maturantka. Žijem v okolí TT, NR. Prípadne nejaký eshop. Vďaka.

anonym_8256e5
Dnes o 06:24

Ahoj, ja som si kúpila za 15€ tu na MK. Jednoduché, dlhé, ale som 36/38. Nechodím na plesy, svatby, tak neviem, či ich ešte využijem. Skoro všetky mamy mali dlhé, jedna mala nohavicový overal. Niektoré to prehnali (vyzerali ako torty), ale každého vec.

autor
Dnes o 06:39
@anonym_8256e5

Ahoj, ja som si kúpila za 15€ tu na MK. Jednoduché, dlhé, ale som 36/38. Nechodím na plesy, svatby, tak neviem, či ich ešte využijem. Skoro všetky mamy mali dlhé, jedna mala nohavicový overal. Niektoré to prehnali (vyzerali ako torty), ale každého vec.

@anonym_8256e5 takže dlhé... Skôr ma zaujímala rada, od dám veľ 52/54. 🙂 36 kúpiš všade od výmyslu sveta... 👍🙂

eeffka
Dnes o 06:43
@anonym_autor

@anonym_8256e5 takže dlhé... Skôr ma zaujímala rada, od dám veľ 52/54. 🙂 36 kúpiš všade od výmyslu sveta... 👍🙂

@anonym_autor skus AY portal, poskusas, vratis. Maju aj velke velkosti.

anonym_91942f
Autor odpoveď zmazal
anonym_2738d6
Dnes o 06:51

Kolegyna v maji zenila syna a druhy mal na jeden stuzkovu. Mala tie iste saty. Pod koleno. Ze boli aj dlhe, ale to je skor pre mlade maturantky. Mna stuzkove stastne obisli- korona a studium v zahranici, ale nesla by som do dlhych. Sestru to caka tento rok a tiez nejde do dlhych. Pozri mia dres. Ma tam pekne, netusim ci aj take velkosti. V sladkovicove je dobry obchod na to a ta kolegyna bola v senci.

anonym_061ef8
Dnes o 06:53
@anonym_91942f
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_91942f Autorka, osobne by som išla do iného typu šiat. Takýto strih ti pridá kilá aj roky navyše. Vyber si šaty s A strihom, strihané pod prsiami, aby sa ti opticky zúžil pás, volila by som dlhšie po členky a topánky na opätku. Pozri Shein, majú veľký výber pre moletky a v recenziách sú reálne fotky. Dá sa tam nájsť aj kvalitnejší kúsok, len treba dlhšie hľadať.

anonym_179995
Dnes o 06:55

Skús pozrieť ponuku na Bonprix,Witt,Blancheporte.Klasicke puzdrové šaty s dĺžkou do polovice kolien/nemusia byť nevyhnutne čierne, vhodné sú aj zelené, modré.../s peknými lodičkami,vkusnymi doplnkami a pekným účesom budú elegantné a nebudú ťa stáť ani celý majetok

anonym_91942f
Dnes o 07:11
@anonym_061ef8

@anonym_91942f Autorka, osobne by som išla do iného typu šiat. Takýto strih ti pridá kilá aj roky navyše. Vyber si šaty s A strihom, strihané pod prsiami, aby sa ti opticky zúžil pás, volila by som dlhšie po členky a topánky na opätku. Pozri Shein, majú veľký výber pre moletky a v recenziách sú reálne fotky. Dá sa tam nájsť aj kvalitnejší kúsok, len treba dlhšie hľadať.

@anonym_061ef8 ja nehľadám žiadne šaty,načo má označuješ?

zuzike123
Dnes o 07:14

Urcite neplanujem dlhe vecerne saty, vidim to na dlzku okolo kolien, dlhe saty patria maturantkam. Mam iny typ postavy, ale viem si na tebe predstavit splyvavy material, saty strihane pod prsiami ako tu uz bolo spomenute, dokonca aj pri vacsi velkostiach sa da jemne zvyraznit pas. Ak ta nebrzdi rozpocet, popozeraj butiky v tvojom okoli, vzdy je lepsie vyskusat ako 30x objednavat z netu a vzdy vracat.

autor
Dnes o 07:15
@anonym_2738d6

Kolegyna v maji zenila syna a druhy mal na jeden stuzkovu. Mala tie iste saty. Pod koleno. Ze boli aj dlhe, ale to je skor pre mlade maturantky. Mna stuzkove stastne obisli- korona a studium v zahranici, ale nesla by som do dlhych. Sestru to caka tento rok a tiez nejde do dlhych. Pozri mia dres. Ma tam pekne, netusim ci aj take velkosti. V sladkovicove je dobry obchod na to a ta kolegyna bola v senci.

@anonym_2738d6 Ďakujem za typ. Áno do Senca a Sládkovičova máme v pláne zájsť. Ja tiež prvoplánovo nechcem dlhé.

autor
Dnes o 07:18

Dievčatá nechcem žiadny Shein, Witt ani Bonprix. Materiály sú zväčša lacné handričky.

autor
Dnes o 07:20
@zuzike123

Urcite neplanujem dlhe vecerne saty, vidim to na dlzku okolo kolien, dlhe saty patria maturantkam. Mam iny typ postavy, ale viem si na tebe predstavit splyvavy material, saty strihane pod prsiami ako tu uz bolo spomenute, dokonca aj pri vacsi velkostiach sa da jemne zvyraznit pas. Ak ta nebrzdi rozpocet, popozeraj butiky v tvojom okoli, vzdy je lepsie vyskusat ako 30x objednavat z netu a vzdy vracat.

@zuzike123 Ďakujem, mám rovnaký názor 🙂

guudy
Dnes o 07:22

@anonym_autor aj Next ma fajn vyber vacsich velkosti.

anonym_e2dab6
Dnes o 07:37

Tiež sa trápim nad dcérinou stuzkovu a šatni. 😵‍💫 síce nemám konfekčnou veľkosť ako ty, ale dáva mi to zabrať. Saty pomaly vôbec nenosím, takže drahé ani nechcem 😵‍💫

anonym_85696f
Dnes o 08:21

Mala som nohavice a bluzku/košeľu.

anonym_061ef8
Dnes o 09:52
@anonym_91942f

@anonym_061ef8 ja nehľadám žiadne šaty,načo má označuješ?

@anonym_91942f Pretože autorke píšem konkrétne k šatám, ktoré si tu ukázala.