icon

Je možné dostať sa s trojkami na zdravotnú alebo pedagogickú školu?

p_451
Včera o 13:36

Ahojte neviete či je možné sa dostať aj s trojkami na zdravotnú alebo pedagogickú školu na Orave alebo Kysuciach? Nemáte skúsenosti?

Strana
z2
anonym_7104b4
Včera o 21:10

Mne napríklad matematika a cudzie jazyky nikdy nešli. Na strednej pedagogickej som dokonca prepadla z angličtiny učiteľka ma neznášala a rodičia boli neustále v škole. Napriek tomu som sa dostala na vysokú školu. Počas štúdia som si ani raz neprenášala skúšku a štátnice som spravila na samé áčka. Dnes pracujem ako špeciálna pedagogička a v tejto práci som sa našla. Aj preto viem, že nie všetko je o známkach.

efka77
Dnes o 06:16
@anonym_bff255

co skola to iny pristup, a ine kriteria hodnotenia...ja sa cudujem, ze toto je kazdemu jedno....ale, potom sa maju vsetky deti postavit na 1 startovaciu ciaru...

@anonym_bff255 a postavia sa na nu uz na zaciatku diskriminovani niektori. Je zrejme,ze je obrovsky rozdiel medzi posudzovanim v jednotlivych skolach. Jednotkar na jednej nie je zdaleka tak dobry ako 2-3 na druhej. A vedia to aj ucitelia na strednych,kde presne vedi ze deti z ktorych ZS pridu s vedomostami a ktori bez nich ale s dobrymi znamkami. A to je tragedia,lebo prave tito jednotkari zabrali miesto lepsim.
Takze moja odpoved je - kludne chod skusit skolu ktoru chces.

janulienka78
Dnes o 06:36

@p_451 neter sa dostala na pedagogickú do BA s trojkami

anonym_366dae
Dnes o 12:19

@p_451 na zdravotnú bežne berú trojkarov a na pedagogickú neviem, ale býva to aj o tom šťastí, napr.keď by aj na tú pedagogickú trojkarov nebrali, ale vypadol by im jeden, dvaja uchádzači, tak keby si bola dalsia v poradí, tak by ťa zobrali. Trojky sú dobre známky a myslím si celkovo, že známky odzrkadľujú len mieru ochoty človeka učiť sa.

sumegova
Dnes o 12:22

Ja som.bola tiež trojkarka a strašne som chcela ísť na zdravotnú ,ale hned mi povedali že to nezvládnem že je to ťažká škola ,že by som sa len trápila

petronelag
Dnes o 16:37

Záleží aj od počtu prihlásených, lebo posledné roky býva na zdravotnej prihlásených dosť veľa. A aj záleží z akého predmetu sú tie trojky.

Strana
z2