Je možné dostať sa s trojkami na zdravotnú alebo pedagogickú školu?
Ahojte neviete či je možné sa dostať aj s trojkami na zdravotnú alebo pedagogickú školu na Orave alebo Kysuciach? Nemáte skúsenosti?
co skola to iny pristup, a ine kriteria hodnotenia...ja sa cudujem, ze toto je kazdemu jedno....ale, potom sa maju vsetky deti postavit na 1 startovaciu ciaru...
@anonym_bff255 a postavia sa na nu uz na zaciatku diskriminovani niektori. Je zrejme,ze je obrovsky rozdiel medzi posudzovanim v jednotlivych skolach. Jednotkar na jednej nie je zdaleka tak dobry ako 2-3 na druhej. A vedia to aj ucitelia na strednych,kde presne vedi ze deti z ktorych ZS pridu s vedomostami a ktori bez nich ale s dobrymi znamkami. A to je tragedia,lebo prave tito jednotkari zabrali miesto lepsim.
Takze moja odpoved je - kludne chod skusit skolu ktoru chces.
@p_451 neter sa dostala na pedagogickú do BA s trojkami
@p_451 na zdravotnú bežne berú trojkarov a na pedagogickú neviem, ale býva to aj o tom šťastí, napr.keď by aj na tú pedagogickú trojkarov nebrali, ale vypadol by im jeden, dvaja uchádzači, tak keby si bola dalsia v poradí, tak by ťa zobrali. Trojky sú dobre známky a myslím si celkovo, že známky odzrkadľujú len mieru ochoty človeka učiť sa.
Ja som.bola tiež trojkarka a strašne som chcela ísť na zdravotnú ,ale hned mi povedali že to nezvládnem že je to ťažká škola ,že by som sa len trápila
Záleží aj od počtu prihlásených, lebo posledné roky býva na zdravotnej prihlásených dosť veľa. A aj záleží z akého predmetu sú tie trojky.

Mne napríklad matematika a cudzie jazyky nikdy nešli. Na strednej pedagogickej som dokonca prepadla z angličtiny učiteľka ma neznášala a rodičia boli neustále v škole. Napriek tomu som sa dostala na vysokú školu. Počas štúdia som si ani raz neprenášala skúšku a štátnice som spravila na samé áčka. Dnes pracujem ako špeciálna pedagogička a v tejto práci som sa našla. Aj preto viem, že nie všetko je o známkach.