Je vhodné dávať tínedžerom pod stromček kondómy?
Zaujimalo by ma, ako to vnimaju osatní rodicia. Mam synov 16 a 17 rokov. Rozmyslam nad sos balickom pod stromcek. Vyprostovak, nejake rehydr.roztoky a kondomy. O sexe sme sa uz bavili, ked boli o dost mladsi,m tiez o alkohole. Synovia su zodpovedni, brigaduju. Same sa to vo mne bije, ci ano ci nie. Nerobim si iluzie a viem, ze uz maju skusenost s alkoholom.
Prosim bez blbych narazok, osocovania. Len diskusia matiek o pubertalnom veku vasich deti....
@anonym_autor kondomy by som kupila domov a dala ich na take miesto, aby o nom vedeli a mohli si zobrat, ked budu potrebovat. Tym by som sa vyhla tomu, ze by sa citili trapne, ked by ich mali ist kupovat a riskovali sex bez ochrany. Pod stromcek sa to absolutne nehodi.
Tak mu dáš tichý súhlas, ze sex a chlast je v jeho veku OK. Za mňa nie.
@anonym_4f606c a preco by nebol sex ok v tom veku??
@anonym_4f606c a preco by nebol sex ok v tom veku??
@sophinella v 16-tich...? Otras.
Strašne trápna téma, hádam toto nie je skutočné 🤦♀️
@anonym_4cea48 to je urcite vymyslene..Vzdy parkrat v mesiaci su tu take temy, ze sa clovek chyta za hlavu 🫣
@anonym_autor jeb3 ?
@anonym_autor som rada že som mala normálnych rodičov a že som mala natoľko súkromia že ja sama som si to dokázala kúpiť.
@cyneric Ano, mame velmi blizky a otvoreny vztah. Chcela som to podat ako SOS krabicku, zabalenu, s listkom dnu. Na krabicke by bolo napisane, otvor sam. U nas sa bezne rozprava o tychto veciach. Taktiez mam v spalni, v supliku vibrator, vedla lieky. Ked si beru lieky, tak ho tam urcite videli. Taktiez, ked mam svoje dni, im poviem co sa deje. S kondomami si to este rozmyslim ale ostatne veci im isto dam. Niekde som citala, ze viacej chlapcov/chlapov lutovala..kiez by som tie kondomy pri sebe mal.
Pre ostatne: nie, nie je to povolenie - na sexuj, na pi alkohol. Je to myslenie dopredu. Minule, sa stal jeden incident, kedy rodicia synovko spoluziaka mu zobrali PC a prelustrovali mu celu diskusiu. Ten chalan mal vtedy 15 rokov, frajerku od 14. Pisali si tam o analnom sexe, obycajnom sexe...ktory bezne praktizovali. Mojim detom vzdy vravim, ak by sa daco dialo, volajte mi aj v noci, pridem pre vas. Na disko zacali chodit od 15 rokov, radsej ich tam odveziem a doveziem domov, nech viem, kde sami tulaju. Zijem proste v realite, nie v popierani. A navyse, prevencia nie je suhlas.
@anonym_autor V poriadku, daj mi to normálne cez bežný deň. Určite nie na Vianoce to sa nehodí.
@anonym_autor Trápne. ( Aj keď si osočovanie neprosíš).
@anonym_autor preboha neviem si predstaviť tu trápnu situáciu kedy si synovia rozbalia kondómy.... Žene dávaš vložky pod stromček? Kondóm je hygienická potreba, ak im to chces dať tak im to nechaj na stole v izbe. Nie baliť pod stromček.... Toaletný papier balis tiež?😂
Podla mna je to super napad. Aspon im usetris osemetnost pri pokladni jedneho dna :D

Boze matka ma vibrator len tak v šufliku, od hanby by som sa prepadla, ze syn si ide po lieky a najde tam toto...Otec co ma v šufliku? Ani sa nepytam radsej...Za mna uboha téma, ubohy napad, myslienka, vsetko...Ale beriem to tak ze par dni je na koniku klud tak treba trošku rozdúchat vášeň🫣