icon

Ktorá cestovná kancelária je na dovolenku najlepšia?

Dnes o 11:48

Čaute, dúfam že to bude diskusia bez hejtu a bez zbytočných narážok.
Plánujem ísť tento rok na dovolenku k moru a zaujímalo by ma ktorú spoločnosť a ktorú stránku odporúčate ? Je rozpočet 500-600€ na osobu dostačujúci ? Rozmýšľam nad Albánskom, Egyptom, Gréckom...
Videl som aj na Facebooku ponuky za dobrú cenu ale neviem či to je odrb alebo nie.
Budem vďačný za každý normálny komentár.

anonym_0fc747
Dnes o 11:50

a musi to byť cez cestovku ? lebo ak pojdeš sám tak vždy budeš platit za izbu viac kedže jednoložké su dosť nevyhodné pre hotel

elenka.k
Dnes o 11:52

@anonym_autor a booking? ste neskúšali

anonym_350e56
Dnes o 11:54

@anonym_autor počet nocí, hotel, apartmánový dom, polpenzia, varíte si sami, vlastná doprava,...? strašne málo informácií

anonym_1df5c3
Dnes o 11:54

Cyprus, Pafos, jul-august, ryan air, letenka za 120 eur na osobu, 10 dnovy pobyt od 700-900 eur (apartman, 2 spalne 70-100m2) cez booking.com, airbnb.com, strava Lidl, auto (nissan micra) 10 dni od 160 eur

katkaseiner
Dnes o 12:00

Ako uz bolo naznacene, treba trochu viac podmienok vpisat, lebo 500E nie je vela, ale ani malo... ale podla mna skor mimo sezony - tolko nas vysla vo Feb Sicilia pre 4 (no trochu viac, bolo to 2100 E.
Nepises ci chces cestovku a AI , ci low cost letecka spolocnost + ubytko cez booking +auto a strava ako to vyjde ... cast v restauraciach a cast vlastna priprava...

ali_mora
Dnes o 12:01

@anonym_autor mne to príde dosť málo na dovolenku v lete. Obávam sa, či sa do takej ceny zmestíš a ak áno, tak jedine mimo cestovnú kanceláriu

anonym_aedd6c
Dnes o 12:15

Okrem spomenutých možností vyššie, tak cez cestovku sa v tejto cene dá napríklad last minute Bulharsko, kolegyňa tak ide teraz v júni cez Čedok...

la_dolce_vita
Dnes o 12:26

Pozri si Inviu. Vyfiltruj ponuky podla svojich kriterii a precitaj recenzie. Tak by som na to isla, ak nemam skusenosti. Je vela dobrych cestoviek, tazko oznacit najlepsiu. Alebo chod k nim priamo, nech ti poradia.

andrejka2424
Dnes o 12:52

Ak myslíš cez prázdniny, all inclusive , tak Fisher a Čedok má zopár hotelov, kde sa viete zmestiť. Bulharsko, Albánsko, Tuším aj Grécko- napr. Talea Beach na Kréte.. Všetko slabé hotely, niekedy ďaleko od pláže, s dosť zlými recenziami. Ja tiež chodím cez cestovku, vyhľadávam lacnejšie hotely , all in a som spokojná, keď sa zmestíme do 800-1000/osoba.

andrejka2424
Dnes o 12:59

Ja chodím len s týmito veľkými, overenými cestovkami. Ak ste flexibilní, a viete sa jeden , dva dni zbaliť, last minute ponuky vedia byť naozaj veľmi výhodné. Treba si len sledovať ich stránky. Čím skorší odlet, tým je lepšia cena.

anonym_2296f7
Dnes o 13:27

My sme kupovali v decemri Turecko,Tip travel 2+2 na 11dni 4112eur a druha izba 4872eur,velmi zalezi ci deti,a ake velke podla toho je aj zlava,preto je to aj tu rozdiel.
Najlepsie asi kupis a na dalsi den letis,tam su asi dobre ceny.A tak isto takto skoro,mas este vela na vyber a aj zlavy.

anonym_33a4b3
Dnes o 14:08

@anonym_autor mimo cestovky to reálne je, cez cestovku nie. Albansko ma tento rok vyšlo 1300€/4os. s PP ale v januári, teraz to je drahšie - aj letenky aj ubytko.

anonym_c2c586
Dnes o 14:47

Nemáš blízko Poľsko? A možno skúsiť PL cestovku?

anonym_6d0e71
Dnes o 14:57

Cedok, Kartago asi s nimi chodime najviac. ALbansko nas vyslo minuly rok 2500e 3 dosp a jedno dieta 7r cez Cedok

klotildabazarik
Dnes o 15:00

@anonym_autor ziadna, kup si letenku ubytovanie si rezervuj a chod nic jednoduchdsie v dnešnej dobe neexistuje,

anonym_5ade37
Dnes o 15:57

Rozhodne Satur, dalej Hydrotour, BUBO, Fischer a Kartago.

zuzanaam
Dnes o 16:12
@anonym_5ade37

Rozhodne Satur, dalej Hydrotour, BUBO, Fischer a Kartago.

@anonym_5ade37 Fischer ani omylom, idem sa s nimi kvôli minuloročnej dovolenke súdiť. S dcérou nás strčili do plesnivej kutice, žiadala som vymeniť izbu hneď na druhý deň, nedostali sme sa odtiaľ 2 týždne. Doplatili sme na to zdravotne. Delegát ma ešte aj dourážal. Na foto sprchový kút, vraj je to v Grécku bežný štandard.

andrejka2424
Dnes o 16:18
@zuzanaam

@anonym_5ade37 Fischer ani omylom, idem sa s nimi kvôli minuloročnej dovolenke súdiť. S dcérou nás strčili do plesnivej kutice, žiadala som vymeniť izbu hneď na druhý deň, nedostali sme sa odtiaľ 2 týždne. Doplatili sme na to zdravotne. Delegát ma ešte aj dourážal. Na foto sprchový kút, vraj je to v Grécku bežný štandard.

@zuzanaam Takýto sprchový kút má pravdepodobne v každej jednej cestovke nejaký hotel. Doteraz sme chodili do 4* hotelov v Grécu-tých cenovo stred až lacný a áno.Myslím,že spchy boli tohto štandardu.

andrejka2424
Dnes o 16:22
@zuzanaam

@zuzanaam *sprchy.

anonym_c1d61b
Dnes o 16:30

Za nas hydrotour a satur…ale rozpocet cez ck za mna nizky

andrejka2424
Dnes o 16:35
@andrejka2424

@zuzanaam Takýto sprchový kút má pravdepodobne v každej jednej cestovke nejaký hotel. Doteraz sme chodili do 4* hotelov v Grécu-tých cenovo stred až lacný a áno.Myslím,že spchy boli tohto štandardu.

@andrejka2424 Zatiaĺ najhoršia kúpeĺňa bola cez Hydrotour Casa Paradiso- vo vani taký hnusný záves.Aj jašteričky a mravce boli, ale mne to nejak náladu nepokazilo,páčilo sa nám veĺmi.(až na more)

zuzanaam
Dnes o 16:45
@andrejka2424

@andrejka2424 ja som bola v Grécku už niekoľkokrát a nikde sme také sprchy nemali. Raz cez Inviu, inak cez booking. A toto zďaleka nebol jediný problém.

zuzanaam
Dnes o 16:47
@andrejka2424

@andrejka2424 Zatiaĺ najhoršia kúpeĺňa bola cez Hydrotour Casa Paradiso- vo vani taký hnusný záves.Aj jašteričky a mravce boli, ale mne to nejak náladu nepokazilo,páčilo sa nám veĺmi.(až na more)

@andrejka2424 ja zas na tejto kúpelni nič závadné nevidím, tá "naša" sa ani nedala zavrieť kvôli pokazeným dverám.

dianaaaaa
Dnes o 17:02
andrejka2424
Dnes o 18:08
@zuzanaam

@andrejka2424 ja zas na tejto kúpelni nič závadné nevidím, tá "naša" sa ani nedala zavrieť kvôli pokazeným dverám.

@zuzanaam Rozumiem, mali ste viac problémov.Ako sa volal hotel? Niektoré cestovky majú v ponuke rovnaké hotely, prípadne si to striedajú.Tie,čo mal vlani na Kréte Čedok teraz ponúka Hydrotour. V Malii a Agios Nikolaos.Tým som chcela len povedať,že sa nedá povedať na základe zlej skúsenosti v hoteli,že v ďalšej cestovke sa to nestane.

cestovatel_filip
Autor odpoveď zmazal
cestovatel_filip
Dnes o 19:09

v ramci europy to zvladnes uplne v pohode aj bez cestovky. v podstate treba len letenky a ubytko. ja pouzivam appku tripzi deals (je aj v slovencine), nastavis si tyzdne kedy chces letiet a vyberies destinacie ako tirana alebo korfu. apka zoradi potom rozne kombinacie letov od najlacnejsieho, nemusis porovnavat ryanair a wizzair zvlast. potom hotel cez booking, alebo ak preferujes apartman tak airbnb byva lacnejsie. ak by si chcel cestovku, drzal by som sa len tych najvacsich a overenych ako cedok, koala, satur, fischer

marca12
Dnes o 19:16

@anonym_autor Urcite nie cez fb,je tam riziko,ze skrachuju a vacsina je odrb. Z najlacnejsich mas fischer,kartago,cedok. My chodime iba s nimi,ak ideme cez cestovku a vzdy sme boli spokojni. Ak idete prvy krat,odporucam cestovku a potom uz mozte chodit na vlastnu past.

anonym_621904
Dnes o 19:36
@anonym_c1d61b

Za nas hydrotour a satur…ale rozpocet cez ck za mna nizky

@anonym_5ade37
@anonym_c1d61b
cez Satur nikdy, nemienim podporovať Smer a Fica