Ktorá cestovná kancelária je na dovolenku najlepšia?
Čaute, dúfam že to bude diskusia bez hejtu a bez zbytočných narážok.
Plánujem ísť tento rok na dovolenku k moru a zaujímalo by ma ktorú spoločnosť a ktorú stránku odporúčate ? Je rozpočet 500-600€ na osobu dostačujúci ? Rozmýšľam nad Albánskom, Egyptom, Gréckom...
Videl som aj na Facebooku ponuky za dobrú cenu ale neviem či to je odrb alebo nie.
Budem vďačný za každý normálny komentár.
@anonym_autor počet nocí, hotel, apartmánový dom, polpenzia, varíte si sami, vlastná doprava,...? strašne málo informácií
Cyprus, Pafos, jul-august, ryan air, letenka za 120 eur na osobu, 10 dnovy pobyt od 700-900 eur (apartman, 2 spalne 70-100m2) cez booking.com, airbnb.com, strava Lidl, auto (nissan micra) 10 dni od 160 eur
Ako uz bolo naznacene, treba trochu viac podmienok vpisat, lebo 500E nie je vela, ale ani malo... ale podla mna skor mimo sezony - tolko nas vysla vo Feb Sicilia pre 4 (no trochu viac, bolo to 2100 E.
Nepises ci chces cestovku a AI , ci low cost letecka spolocnost + ubytko cez booking +auto a strava ako to vyjde ... cast v restauraciach a cast vlastna priprava...
@anonym_autor mne to príde dosť málo na dovolenku v lete. Obávam sa, či sa do takej ceny zmestíš a ak áno, tak jedine mimo cestovnú kanceláriu
Okrem spomenutých možností vyššie, tak cez cestovku sa v tejto cene dá napríklad last minute Bulharsko, kolegyňa tak ide teraz v júni cez Čedok...
Pozri si Inviu. Vyfiltruj ponuky podla svojich kriterii a precitaj recenzie. Tak by som na to isla, ak nemam skusenosti. Je vela dobrych cestoviek, tazko oznacit najlepsiu. Alebo chod k nim priamo, nech ti poradia.
Ak myslíš cez prázdniny, all inclusive , tak Fisher a Čedok má zopár hotelov, kde sa viete zmestiť. Bulharsko, Albánsko, Tuším aj Grécko- napr. Talea Beach na Kréte.. Všetko slabé hotely, niekedy ďaleko od pláže, s dosť zlými recenziami. Ja tiež chodím cez cestovku, vyhľadávam lacnejšie hotely , all in a som spokojná, keď sa zmestíme do 800-1000/osoba.
Ja chodím len s týmito veľkými, overenými cestovkami. Ak ste flexibilní, a viete sa jeden , dva dni zbaliť, last minute ponuky vedia byť naozaj veľmi výhodné. Treba si len sledovať ich stránky. Čím skorší odlet, tým je lepšia cena.
My sme kupovali v decemri Turecko,Tip travel 2+2 na 11dni 4112eur a druha izba 4872eur,velmi zalezi ci deti,a ake velke podla toho je aj zlava,preto je to aj tu rozdiel.
Najlepsie asi kupis a na dalsi den letis,tam su asi dobre ceny.A tak isto takto skoro,mas este vela na vyber a aj zlavy.
@anonym_autor mimo cestovky to reálne je, cez cestovku nie. Albansko ma tento rok vyšlo 1300€/4os. s PP ale v januári, teraz to je drahšie - aj letenky aj ubytko.
Nemáš blízko Poľsko? A možno skúsiť PL cestovku?
Cedok, Kartago asi s nimi chodime najviac. ALbansko nas vyslo minuly rok 2500e 3 dosp a jedno dieta 7r cez Cedok
@anonym_autor ziadna, kup si letenku ubytovanie si rezervuj a chod nic jednoduchdsie v dnešnej dobe neexistuje,
Rozhodne Satur, dalej Hydrotour, BUBO, Fischer a Kartago.
Rozhodne Satur, dalej Hydrotour, BUBO, Fischer a Kartago.
@anonym_5ade37 Fischer ani omylom, idem sa s nimi kvôli minuloročnej dovolenke súdiť. S dcérou nás strčili do plesnivej kutice, žiadala som vymeniť izbu hneď na druhý deň, nedostali sme sa odtiaľ 2 týždne. Doplatili sme na to zdravotne. Delegát ma ešte aj dourážal. Na foto sprchový kút, vraj je to v Grécku bežný štandard.
@anonym_5ade37 Fischer ani omylom, idem sa s nimi kvôli minuloročnej dovolenke súdiť. S dcérou nás strčili do plesnivej kutice, žiadala som vymeniť izbu hneď na druhý deň, nedostali sme sa odtiaľ 2 týždne. Doplatili sme na to zdravotne. Delegát ma ešte aj dourážal. Na foto sprchový kút, vraj je to v Grécku bežný štandard.
@zuzanaam Takýto sprchový kút má pravdepodobne v každej jednej cestovke nejaký hotel. Doteraz sme chodili do 4* hotelov v Grécu-tých cenovo stred až lacný a áno.Myslím,že spchy boli tohto štandardu.
@zuzanaam *sprchy.
Za nas hydrotour a satur…ale rozpocet cez ck za mna nizky
@zuzanaam Takýto sprchový kút má pravdepodobne v každej jednej cestovke nejaký hotel. Doteraz sme chodili do 4* hotelov v Grécu-tých cenovo stred až lacný a áno.Myslím,že spchy boli tohto štandardu.
@andrejka2424 Zatiaĺ najhoršia kúpeĺňa bola cez Hydrotour Casa Paradiso- vo vani taký hnusný záves.Aj jašteričky a mravce boli, ale mne to nejak náladu nepokazilo,páčilo sa nám veĺmi.(až na more)
@andrejka2424 ja som bola v Grécku už niekoľkokrát a nikde sme také sprchy nemali. Raz cez Inviu, inak cez booking. A toto zďaleka nebol jediný problém.
@andrejka2424 Zatiaĺ najhoršia kúpeĺňa bola cez Hydrotour Casa Paradiso- vo vani taký hnusný záves.Aj jašteričky a mravce boli, ale mne to nejak náladu nepokazilo,páčilo sa nám veĺmi.(až na more)
@andrejka2424 ja zas na tejto kúpelni nič závadné nevidím, tá "naša" sa ani nedala zavrieť kvôli pokazeným dverám.
@andrejka2424 ja zas na tejto kúpelni nič závadné nevidím, tá "naša" sa ani nedala zavrieť kvôli pokazeným dverám.
@zuzanaam Rozumiem, mali ste viac problémov.Ako sa volal hotel? Niektoré cestovky majú v ponuke rovnaké hotely, prípadne si to striedajú.Tie,čo mal vlani na Kréte Čedok teraz ponúka Hydrotour. V Malii a Agios Nikolaos.Tým som chcela len povedať,že sa nedá povedať na základe zlej skúsenosti v hoteli,že v ďalšej cestovke sa to nestane.
v ramci europy to zvladnes uplne v pohode aj bez cestovky. v podstate treba len letenky a ubytko. ja pouzivam appku tripzi deals (je aj v slovencine), nastavis si tyzdne kedy chces letiet a vyberies destinacie ako tirana alebo korfu. apka zoradi potom rozne kombinacie letov od najlacnejsieho, nemusis porovnavat ryanair a wizzair zvlast. potom hotel cez booking, alebo ak preferujes apartman tak airbnb byva lacnejsie. ak by si chcel cestovku, drzal by som sa len tych najvacsich a overenych ako cedok, koala, satur, fischer
@anonym_autor Urcite nie cez fb,je tam riziko,ze skrachuju a vacsina je odrb. Z najlacnejsich mas fischer,kartago,cedok. My chodime iba s nimi,ak ideme cez cestovku a vzdy sme boli spokojni. Ak idete prvy krat,odporucam cestovku a potom uz mozte chodit na vlastnu past.
Za nas hydrotour a satur…ale rozpocet cez ck za mna nizky
@anonym_5ade37
@anonym_c1d61b
cez Satur nikdy, nemienim podporovať Smer a Fica

a musi to byť cez cestovku ? lebo ak pojdeš sám tak vždy budeš platit za izbu viac kedže jednoložké su dosť nevyhodné pre hotel