Koľko peňazí dávať 15-ročnej dcére na knihy?
Má 15, dostáva vreckové 70€ mesačne. Plus predáva na Vintede. Časť z toho míňa na kozmetiku. Oblečenie platíme my, na to míňať nemusí. No a zhruba tých 50€ dáva na knihy. A okrem toho jej niečo platíme aj my. Nakupuje na Martinuse a na Vintede. Skoro denne nám chodia balíky s knihami. Ja som rada, že sú to knihy a nie nedajbože alkohol alebo cigarety, ale tie výdavky sú strašné. Áno beriem, že aj knihy sú v dnešnej dobe drahé, ale ona si je schopná kúpiť mesačne 10 kníh. Ale zase je pravda, že všetky prečíta. Na Vianoce dostale 5 kníh a všetky prečítala do nového roka. Tak nevieme teda. Či jej okrem vreckového dávať ešte dávať ďalšie peniaze, alebo nechať nech si to platí sama.
@anonym_autor preco sa neprihlasi do kniznice?nechapem...
Úplne jednoduché a bezbolestné riešenie je zaplatiť jej ročné členstvo v knižnici alebo aj dvoch. Skladisko prečítaných kníh by som zo svojho bývania nerobila.
Úplne jednoduché a bezbolestné riešenie je zaplatiť jej ročné členstvo v knižnici alebo aj dvoch. Skladisko prečítaných kníh by som zo svojho bývania nerobila.
@anonym_c18d63 Áno, je smutné, že v moderných domácnostiach je minimum priestoru vyčleneného policiam s knižkami. Je to vlastne aj hanba
@anonym_autor skúste predplatné ( preukaz ) do knižnice, bookbot ( knihobot ), restorio, bazos , swapy , burzy atď

Ja by som jej kupila knihu o financnej gramotnosti, lebo minut tolko na knihy v najdrhsom knihkupectve a to sa urcite nejedna o nejake hodnotne diela ,co ma vyznam mat v domacej kniznici.Za beletriu su to doslova vyhodene peniaze ,kedze funguju kniznice.