icon

Kolobežka pre 11 ročnú dcéru

sisiska
7. júl 2020

Prosím o Vaše skúsenosti, postrehy, nápady, rady...Chceme kúpiť dcére kolobežku, ona by rada elektrickú...nemám s tým problém, ale neviem sa zorientovať, či to je pre ňu v tomto veku bezpečné a ak áno, tak aký typ, na čo dávať pozor, atď....Voziť sa na nej bude iba po bezpečných bočných uličkách...ďakujem

h2
•
7. júl 2020

@sisiska Či je to bezpečné, neviem, ale môj syn má 8 rokov a 2 jeho spolužiaci už el. kolobežku majú.

jaass
•
7. júl 2020

@sisiska 11 ročnej kľudne môžeš kúpiť elektrickú 🙂 ale sa poraď s niekým kto sa do toho dobre rozumie aká by pre ňu bola vhodná 🙂

stela01
•
7. júl 2020

@sisiska po mojom zlomenom lakti som zmenila názor .
Syn má , ale už som to obmedzila na minimum aj to musí mat komplet chrániče a tým pádom sa mu na ňu nechce . Syn má 8r .

sisiska
autor
•
8. júl 2020

a aké typy máte? s veľkými kolesami? s malými kolesami? so sedadlom? bez sedadla?

pohodickasrandicka
•
10. júl 2020

NEODPorúčam už len z ohľadom na to akou rýchlosťou je to schopné ísť. Normálny freestajlovu kolobežku áno.

hettinka
•
13. júl 2020

@sisiska niekde so citala, že na tom smú jazdiť ľudia až od 18 rokov. Musí jazdiť po ceste, nie po chodníku. Je to rýchle, drahé a kazové. Takze, nekúpila by som. Radšej kvalitný bicykel, alebo terénnu kolobežky s nafukovacími kolesami.

prasiatko30
•
13. júl 2020

https://touchit.sk/nove-pravidla-pre-elektricke... - od 15 a akokeby sofrrocala nejaku slabsiu motorku

deer123
•
19. júl 2020

Elektrická kolobežka do 250w je podľa zákona rovnaká ako bicykel. Najjednoduchšie bude kúpiť Xiaomi m365 Scooter- je to najrozšírenejšia kolobežka, má najviac ľahko dostupných náhradných dielov, niektoré cykloservisy ju dokážu opravit. Má aj pomalší Eco režim - super pre menšie dieťa. Ale treba si na Tom dávať pozor, má to malé kolesá, takže o niečo nebezpečnejšie ako normálny bicykel (najmä na našich cestách a chodníkoch), takže helmu treba určite nosiť tiež.

zuzka1008
•
19. júl 2020

@sisiska dcera ma 10r a ma obycajnu s nafuk.kolieskami takymi vacsimi. je super. Rada na nej jazdi

luccija
•
19. júl 2020

@sisiska 11r už vie byť opatrná.Krstňa má Kugoo skúšala som aj ja je to dobrý pomocnik, ak nebude frajerit

sisiska
autor
•
23. júl 2020

dakujem vsetkym za rady 🙂

frederika887
•
22. jún 2022

Ja by som zvolila asi klasickú kolobežku, nech má trošku pohyb.

erikama8
•
Odpoveď bola odstránená
•
krstn003
•
25. aug 2022

elektrická kolobežka pre dieťa mi nepríde nejako fajn, predsa radšej normálnu aby sa aj zabavila

vevericka554
•
18. okt 2022

Na elektrickú má ešte čas, keď jej nohy nebudú vládať🙂 ja by som kúpila klasickú, presne nech má pohyb.

karolinka1991
•
7. nov 2022

@luccija ahoj, prosim, aku konkretne ma kolobezku Tvoja dcerka? Vdakq

mamula20
•
Odpoveď bola odstránená
•