Mám 13 rokov a ešte som nedostala menzes
Mám 13 rokov v apríli som mala narodky stále nemám menštruáciu ochpenie už od 4 alebo 5 triedy prsia veľmi malé (A75) mám pocit že mi od 6. Triedy nenarastli veľmi sa bojím
😖 Som chorá? Nedostanem menštruáciu?😞
niektoré dostanú prvýkrát v 16tich, ak máš pocit, že to nie je v poriadku, tak smer gynekolog
Máš ešte čas na to aby si dostala menzes. Teda ak tvoja otázka je seriózne vážna. O čom pochybujem 😀
Ja som prvy dostala ked som mala 14. U kazdej zeny je to ine.. nemusis sa hned bat
Podobne som.mala aj ja narodena som 22.1.03 a 7.7 2016 som to dostala a prsia mam take iste ako ty a mas vytok???aj mne sa zdalo ze mi prestali rast nemala som ani do podprsenky a naraz pred prvom mi narastli a stale rastu
akurat som to isla tiez pisat ze mozes byt rada ze este nemas menzes, potom ked ho uz budes mat budes si priat aby si ho nemala a ver nam!
radšej si to mala povedat mame a nie že sa nahodou nahodou neobjavi medzi komentujucimi
Moja bud rada :D a s kamoskami sa o inom bavte ako o vekosti prs a menzese.. predstav si a dospele zeny mavaju male prsia a tiez v 11tich som nebola sexbomba v 15 80D... takze skludni hormny mas cas.. ked v 14-15tich nebudes mat menzes ta to ries! Este budes nestastna ze ta to otravje :D

ako normalnee admin by to tu uz mal preklepnut. minimalne IP adresy novozalozenych nickov.
sipim uchyla. mrte podobnych tem kazdy den. az napadne podobnych.