Mám podporovať 17-ročnú dcéru vo vzťahu s hokejistom?
Dcéra 17 rokov, už rok chodi s chlapcom, poznajú sa od 11 z jedného tabora, na ten tábor chodili 4 roky potom … no a teraz spolu chodia, chlapec milý všetko vpohode aj ho poznáme ona pozná jeho rodinu, každý je ale z iného mesta cca hodina a pol cesty a on hra hokej tak celkom že sa tým plánuje živiť a aj to s ním vyzerá nádejne. Neviem si predstaviť moju dcéru cely život žiť s hokejistom …. Stresy, nebezpečný šport, možné sťahovanie…. Podporovať ju v tom alebo čo ? Zatiaľ ju celkom podporujeme ale neviem čo potom. Poprosím bez nejakého hejtu a nevyziadanych rad dcére vzťah samozrejme zakazovať nebudem
Hokejisti a futbalisti na vzťah sú väčšinou kkti, ubráň ju sklamaniu 😂
@anonym_196d1d nepoznáš význam slova kariéra? Pouzi vykladovy slovnik.
@anonym_725f42 ja ho poznam ale nehovor to slovo kde nie je sanca ze karieru mat bude
Hokejisti a futbalisti na vzťah sú väčšinou kkti, ubráň ju sklamaniu 😂
@anonym_8cb1da veď toho sa bojím presne
@anonym_725f42 murár, elektrikár, tesar aj stolár sa môže zraniť v práci tak že mu znemožňia ďalej robiť.
@anonym_autor neter chodila v 17 tich s nádejným futbalistom. Menila si plány podľa toho kam dostal chlapec zmluvu. Šla za ním až do Prahy. Študovala na UK. Len mladý mal čoraz viac zranení a bol z toho čoraz viac frustrovaní. Jeho nádejná kariéra sa rozplynula. Nuž rozišli sa.a šli každý svojím smerom.
Ak by chodila s ITčkárom by nezaručilo že spolu zostanú ,, na veky,, .
A mimochodom poznám športovcov, ktorý popri športe študujú, študovali od pedagóga po strojného inžiniera. Manžel je bývalý futbalista ani jeho zranením mu neskončil život.
@anonym_570881 koľko krát príde murar na konci dňa so zranením a koľko zranení ma hokejista po zápase? Zraniť sa môže každý v zamestnaní ved pracovné úrazy sú všade. Ale ta štatistíka a pravdepodobnosť u športovcov nepustí.
@anonym_725f42 ja ho poznam ale nehovor to slovo kde nie je sanca ze karieru mat bude
@anonym_196d1d tak vidím že význam slova naozaj nepoznáš. Kariéru ma každý deň človek. Ci už úspešnú,neuspesnu, prerušenu...tak neviem kto je tu mimo pani vestkyna s krystalovou guľou.
Píšeš tu anonymu o frajerovi jej dcéry ze nebude mat kariéru ako keby je to tvoj sused od vedľa.
@anonym_autor z tych co sa v 17tich chcu zivit hokejom to vyjde tak 10% aj to neviem ci som neprehnala. Dovody su rozne.
A tych co im vydrzi vztah od 17tich tiez nie he vela.
Takze ak si das dokopy tieto pravdepodobnosti tak toho co pises sa zatial nemusis bat.
@tykat nemusí byť ani hokejista keď tu píšu mamičky že deti majú v tomto veku frajerov hneď tocite toto dookola isté .

@anonym_725f42 karieru? 🤣🤣🤣🤣🤣 Ty si pekne mimo. Skoncia v beznom zivote ako vsetci
@anonym_196d1d nepoznáš význam slova kariéra? Pouzi vykladovy slovnik.