Na aké stredné školy sa nerobia prijímačky z matematiky?
Viem o pedagogickej a zdravotnej. Kde ešte vaše dievčatá nerobili prijímačky z matiky? Matika dcére moc nejde, má z nej čistú trojku...
Hotelovka?
Hotelovka?
@elenajezova
@pribinak ešte som zabudla dodať, že nie je manuálne zručná, takže hotelová nie, ale ďakujem...
@elenajezova
@pribinak ešte som zabudla dodať, že nie je manuálne zručná, takže hotelová nie, ale ďakujem...
@anonym_autor konzervatorium
Zdravotna
Zdravotna
@anonym_29b5e9 o zdravotke a pedagogickej píše v úvode
@anonym_autor napadol mi este odbor socialno- vychovny pracovnik, tam su prijimacky zo sj a biologie, minuly rok bol synov spoluziak na takychto prijimackach, je to stvorrocny odbor s maturitou, ale uplatnenie teda nic moc… alebo mozno este cestovny ruch? Tam si nie som ista, popozerajte… nie su to velmi atraktivne odbory, ale ak nechce ist na VŠ technického smeru, tak to stačí… dostane sa aj zo SOŠ s takýmto smerom na výšku, ak bude mať dobré známky tak aj bez prijímačiek kľudne. Samozrejme nič svetoborné to nebude, ale dá sa.
ked sa pozriet v edupage je tam v 8 a 9r. pridana polozka zaujem o skolu, su tam vsetky stredne skoly na sk + odbory kde sa da studovat a vies sa prekliknut aj na podmienky prijimania
ked sa pozriet v edupage je tam v 8 a 9r. pridana polozka zaujem o skolu, su tam vsetky stredne skoly na sk + odbory kde sa da studovat a vies sa prekliknut aj na podmienky prijimania
@kacena4 dakujem
Ja ty odpoviem trochu mimo otázky, moja nerobila prijímačky zo žiadneho predmetu teda ani z matematiky aj tak bola prijatá na gymnázium, lebo mala monitor nad 90%.
Teda keď zamaká tak na niektoré školy nemusí robiť prijímačky vôbec
Ja som mala v 9. ročníku z matiky štvorku a prijímačky som z matiky spravila. Pritom pochybujem, že som sa pred nimi niečo učila. Skúsiť môže.
3 z mat. mala spolužiačka mojej dcéry na gymn.
Takže kľudne môže aj gymn.

Na kynológiu Ivanka pri Dunaji.