Požičali by ste kamarátovi dcéru pre fotenie?
ahojte. co by ste povedali na to ked vam kamarat zavola ze si chce pozicat vasu 16 rocnu dceru. Vraj potrebuje nastvat byvalu priatelku a ze si chce porobit zopar fotiek s nou ako su niekde na vylete a v restauraciach ci podnikoch. Moja dcera vyzera velmi vyspela a vzhladovo jej hadaju viac ako 25, a Samozrejme je velmi krasna po mne. Aj sa poznaju samozrejme Tykaju si navzajom a on ma sice 48 rokov ale si rozumeju. Dovolili by ste take nieco? jeho byvalka moju dceru prave nepozna a tak to chce vyuzit aby ziarlila a pomstit sa jej za fotky ktore ona pridava s nejakym novym.
@anonym_autor šibe vám? Alebo ešte druha možnosť... ze kamarát ti ide po dceruske...
@anonym_autor šibe vám? Alebo ešte druha možnosť... ze kamarát ti ide po dceruske...
@anonym_748c74 mna to napadlo ako prva vec. Bud je to cele vymyslene alebo jeho kamos spekuluje. Neverim tomu ze pomaly 50 rocny chlap, ktory je s mozgami OK, vymysli take hratky so 16rocnou
@anonym_autor a kamarát by požičiaval svoju dcéru na takéto niečo? Veď to je choré, nech si nájde niekoho dospelého a nech si robí fotecky.
@anonym_autor
Dospelý 48-ročný chlap nemá čo "využívať" 16-ročné dievča na svoje nezrelé pomsty a hry s bývalkou. Argument, že "vypadá na 25" alebo že si "rozumejú", je presne tá rétorika, ktorú predátori používajú na ospravedlnenie prekračovania hraníc.
Zneužitie a manipulácia: Tvoj kamarat chce použiť tvoju maloletú dcéru ako rekvizitu na vyvolanie žiarlivosti. Je to zvrátené, manipulatívne a pre to dievča potenciálne nebezpečné.
Digitálna stopa a povesť: Fotky vašej dcéry by viseli na sociálnych sieťach v kontexte vzťahu so 48-ročným mužom. To ju môže poškodiť na roky dopredu.

Dcére lichotí pozornosť a tvoj kamarát si večer honí na predstavách, ako ju pretiahne.
Absolútne neprichádza do úvahy čo i len sa nad niečím takým zamýšľať. Každú minútu, čo zaváhaš, tak jemu normalizuješ že je ok ak 50 ročný chuj obletuje neplnoletých teenagerov a jej normalizuješ aké je to fajn keď za ňou slintajú starí, slizkí capi.
Chcela by som vedieť ako by si sa tváril pri pozeraní tých fotiek. Ako sa na jednej objímajú, aby to bolo realistické. Ako mu trošku ujde ruka na jej zadok. Ako mu dáva pusu na líce alebo na ústa. Vieš, aby fakt vyzerala ako jeho frajerka. Dal by si mu zelenú kartu a požehnanie na "spoznanie" tvojej neplnoletej dcéry.
Ako.... ja tvojho kamaráta nepoznám, ty ho poznáš lepšie. Ale toto je podozrivé. A tiež dodám že drvivá väčšina prípadov znásilnenia a zneužívania detí je od rodiny a známych, nie od cudzích ľudí. Od familiárnych ľudí, ktorím verili a mali k deťom ľahký prístup.