icon

Pristihla som syna bozkávať sa s chlapcom. Ako reagovať?

livia3498
Dnes o 11:15

Ahojte, včera večer išiel môj syn venčiť psa na neďaleké pole , po pol hodine som sa rozhodla že mu pôjdem naproti že sa aspoň kúsok prejdem a na poli medzi kukuricou na lavičke som ho videla ako sedí s nejakým chalanom o trochu vyšším od neho a normálne sa tam vykusovali že niečo také som ešte nevidela. Otočila som sa a išla som naspäť .
Myslím že si ma nevšimol , domov prišiel asi s takým výrazom ako vždy.
Toto som o svojom synovi vôbec nevedela a absolútne neviem ako mám reagovať. Má iba 17 .

Strana
z2
tiezjedna
Dnes o 12:52
@zuzana2910

Však nám tlačia do hláv, že vzťah napr. muž a muž je úplne v poriadku. Aj tu matky často x obhajujú, že sa nad to treba povzniesť, je to predsa Tvoj syn. Takto to bude vyzerať čochvíľa, pretože mladi sú pomýlení mnoho x od svojich rodičov a myslia si, že to tak ma byť. No nemá, treba hľadať príčinu.

@zuzana2910 a ty si sa neudrela do hlavy náhodou??

tilly
Dnes o 12:58

Ako chceš reagovať? Nereaguj. Nechaj to na synovi.

anonym_affbee
Dnes o 12:59

@livia3498 "má iba 17". O chvilu je dospely a moze si so svojím zivotom narabat ako chce. Vedela si o tom ze dnes uz je naozaj normalne byt homosexual? Teda vzdy bolo ale ludia to z nejakeho dovodu nevedeli prijat. Prosim nechcime mat deti na svoj obraz, nechajme ich zit zivotom aky si vyberu. Ak ma byt moj syn stastny ako gay tak nech je.
To pisem hlavne vseobecne pre matky ktore odsudzuju svoje deti v tomto

zuzana2910
Dnes o 13:02
@tiezjedna

@zuzana2910 a ty si sa neudrela do hlavy náhodou??

@tiezjedna určite som v poriadku, žiadny úder nebol, ďakujem za opýtanie.

tiezjedna
Dnes o 13:03
@zuzana2910

@tiezjedna určite som v poriadku, žiadny úder nebol, ďakujem za opýtanie.

@zuzana2910 takže také bludy ako v tom komentári z teba lezú bežne?? Desivé...

anonym_aa9b32
Dnes o 13:12
@livia3498

@anonym_c778c5 vies co, hej chcelo, chcem realne nazory nie prehlad od ai na googli

@livia3498 a na co su ti nazory inych? Ked napise par takych ako @zuzana2910, ze mu to mas zatrhnut tak bez ohladu na to ako to citis mu to zatrhnes? Vsak pouzivaj to co ti v hlave narastlo, nazory inych ti maju byt ukradnute.
Ak sa to naozaj stalo najprv to spracuj a bud ticho. Je to hlavne jeho zalezitost, nie vasa a uz vobec nie zalezitost plena MK.

brrunetkaa
Dnes o 14:01

Ok ak je to real, tak čo chceš riešiť? Môžeš dúfať, že máš so synom taký vzťah, že ti to povie aj sám, lebo bude vedieť, že tvoja reakcia bude normálna a neodsúdiš ho ako posledného chudáka… Sama by som to nevyťahovala

zuzubb007
Dnes o 14:11

Ako chceš reagovať, chlapec je gay, stáva sa. Treba to prijať a neodcudzovať ho, za to, že sa mu páčia chlapci on bohužiaľ nemôže.

anonym_fbed1c
Dnes o 14:15

No musi to byt poriadny sok pre teba.moj syn ma 7 a ked zacne ,ze videl niekomu pipika a zaujima sa o to neraz mi prebehne hlavou , len aby nebol gay. Musis to prijat ako to je.nevies to zmenit.mozno sa sam este len hlada.

mimimoje
Dnes o 15:14

Tak predýchaj, spomen si na to, ako sa narodil, ako si ho prvýkrát kočíkovala, prvé kroky, ako si pri ňom bdela, keď bol chorý, ako si sa bála, keď sa zranil, ako si ho odprevadzala do školy, ako si sa s ním učila prvé písmenká, ako ti daroval vytvorené srdiečko v škôlke, ako si ho so strachom pustila prvýkrát samého do školy, ako ste premýšľali, na akú školu pôjde, keď skončí základnú, ako ste boli spolu na výlete alebo dovolenke. Zmenili sa teraz, keď vieš, že je gay, tie spomienky? Zmenil sa tvoj syn na niekoho iného? Určite nie, tak sa priprav na ťažký rozhovor, lebo preňho je to ťažšie ako pre teba. Keďže ti to doteraz nepovedal, asi sa boji tvojej reakcie.

mandarinka555
Dnes o 15:20

@livia3498 Medzi kukuricou bola lavička? Už keď ideš zakladať troll tému, tak aspoň premýšľaj👎

Strana
z2