Pustili by ste svoje 13 ročné dievča spať k frajerovi?
Dobrý deň môžem sa opýtať pustili by ste 13 ročné dievča spať ku frajerovi ktorý má 14? Lebo moja dcéra chce a a neviem či ju môžem alebo nie pustiť ?!
@linka111 môj partner mal 13 rokov, “slušne vychovaní” boli takmer všetci v triede, kým prišli rodičia z práce, tak sa zabávali sexom. V 14 končili ZŠ a dovolím si tvrdiť, že 90% poctivých nebolo. A myslím, že väčšina z nich slušná zostala 🙂
A odpoveď, nie nepustila by som, sex je aj pre slušne vychovaných a rodičia sú poslední, ktorí sa to dozvedia.
@linka111 ak si mama tak si dcéru pusti. Ale potom odporúčam smer gynekológ a zistiť si či sa náhodou panenská blana nepretrhla pri nesexovani, ktoré je pred 15. narodeninami neslušné. Ono či je dievča slušne vychované alebo nie, v zaľúbenosti sa dá nahovoriť aj na neslušné veci. A ako som už písala dievča pod zákonom a sex pod zákonom je na trestné stíhanie. Takže ak mladá nechce svojho milého priveľmi provokovať a potom ho uvrhnúť do problémov odporúčam pohovoriť si s ňou a vysvetliť že jeden mieni ale láska a zaľúbenosť a žiadostivosť mení..... Treba rozmýšľať rozumom a ak máte taký dobrý vzťah ako tvrdíš tak to mladá pochopí.
Neverim že sa to pyta jedna matka na konovi moje rozhodnutie by bolo hned nie a vôbev by som o tom nerozmyšlala a nepytala sa na nete

@linka111 ozaj si mama,ktorá sa pýta? Ako či pustiť 13ročnú k 14ročnému? Nie, nepustila by som v žiadnom prípade a zas, moja dcéra sa takéto hovadiny ani v 13nepýtala. Mala iné záujmy.