Som divná, keď som radšej s rodinou?
Ahojte mam otazku. Mam 17 rokov. Som taky polovicny introvert. Rada travim cas s ludmi, ktorych poznam najmä svojou rodinou. Mam par kamaratov, ktorych si vazim. Prisla som na internat su tu baby extrovertky. Viem sa s nimi rozpravat a celkom sme si sadli. No v poslednej dobe ma trapi, ze vacsina bab v mojom veku uz mala priatela alebo maju. A vikend travia s nim alebo s kamaratmi vonku. Ja som skor doma s rodinou alebo so psikom niekde v prirode. Rada pozeram serialy alebo si nieco kreslim pocuvam hudbu. A mam taky pocit, ze som divna ked som s rodinou miesto kamaratov a miesto hladania frajera alebo chalana idem radsej s rodicmi k starym rodicom. Som ja ta divna? A tiez sa niekedy obavam, ze kedze som nikdy vztah nemala a ani mi to teraz velmi nechyba tak sa bojim, ze to tak ostane navzdy a ja ostanem ozaj sama.
Si mladucka a mas pekne vztahy s rodinou. Kazdy dospieva inym tempom a je ina povaha (intenzita komunikacie s rovesnikmi, zoznamovanie sa). Nesil to. Ked sa ti nejaka akcia so spoluziackami/spolubyvajucimi (ktore su slusne a su ti sympaticke) pozdava, chod. Ak nie, nechod. Vsetko pride, ak sa budes spravat prirodzene, nepodliehat stadu, nepretvarovat sa, ale ani sa nestranit dobrych (normalnych) ludi. Kolektivny nazor (pod vplyvom najvacsich kriklunov) je casto nespravny.
Si úplne v poriadku, ži tak, ako ti vyhovuje a ako sa cítiš dobre. Nepotrebuješ sa s nikým porovnávať.
ano, introverti sa citia niekedy trochu divny...
naozaj mas cas na seriozny vztah, potrebujes dozriet, dospiet, venovat sa skole.
bud taka, ako sa citis dobre, nic ti neujde.
v pohode, veď možno ani nie si introvertka, máš kamarátov 😊extrovertka neznamená, že budeš mať v 17 chalana😁extrovertka je povaha, cíti sa dobre medzi ľuďmi, nie s jedným človekom...máš super vzťah s rodinou, máš aj kamošky, tak nerieš a netráp sa tým, keď budeš zrelá, tak príde aj vzťah😉
@ivett1 ja som introvert nemam velmi rada ludi co sa tyka kamaratov mam 2 kamaratky v skole a baby na intraku a aj na tie som si dlho zvykala.Doma kde zijem mam len 1 a aj to sa nevidame casto. Vacsinou som len s maminou a popri mojich spolubyvajucich sa dost hadam za to aka som a pridem si divna.
hanbim*
Veď, ak si myslíš, že si introvert, tak ok...neviem prečo by to malo byť divné...ľudia sú introverti a extroverti ...a že teraz uprednostňuješ rodinu pred hľadaním frajera je tiež ok...máš len 17...máš času a času 😊
Mať tak ešte raz 17, nikdy by som chalana nemala. Najskôr v 30ke. Užívaj život plnými duškami, ešte sa nezaoberaj vzťahmi. Oberajú o čas a energiu, ktorú vieš nasmerovať inam a využiť lepšie. Venuj sa koníčkom, rodine, škole. Ak sa má v tvojom živote objaviť láska tak sa objaví. Netreba to siliť.

Nie si, tvoj čas ešte príde.