Testovanie 9
dobry den, na kolko % napisali vase deti T9? mne dcera hovorila, ze matika bola tazka, ze vobec nestihala. slovina vraj bola lahsia, ale domrvila aj tu. a to chce ist na OA no neviem… co hovoria vase deti?
@gelifil Výsledky si predsa môžu sami vypočítať, keď si prešli testy s učiteľkou.
@lejla77 To nie je oficiálna stránka, sú to len neoficiálne výsledky,aké si môžu vypočítať aj v škole. To ja do úvahy neberiem. Oficiálne budú len na NIVAMe
@zuzanockamt ved ok, ale su dobre tam tie odpovede. Ja som nepisala, ze to mame oficialne vysledky. Moje dieta si pamata ake dal odpovede a aj v skole si to prechadzali
@lejla77 Ja som si to prebehla, takže výsledky som si napísala svoje, v pondelok to s deťmi budeme pozerať.
Moja dcéra (jednotkarka) si viac verila v matematike a bála sa slovenčiny, ale nakoniec ju matematika prekvapila (casova náročnosť) bude mať asi tesne pod 90% ,zo slovenčiny mala 2 chyby (testy si prechádzali s ucitelkami v škole na druhý den).
@zuzanockamt mam skusenost, ze si v tom strese ani nepamataju, co nakoniec zaskrtli
@lejla77 moja je tiez jednotkarka, ale nie uplne taka bifla, testovacie monitory z minulych rokov robila medzi 80-90%, pricom slovencinu mavala vzdy lepsiu. Po matike mi volala s revom, tu nakoniec ma na 87% a slovencinu totalne dokafrala na 70%. Este aj ucka jej hovorila, ze to vobec neodzrkadluje jej vedomosti. Hold, na to sa nikto nepozera, beru sa len cisla. Neviem, ci bola taka rozhodena z tej matiky, ci co...
Takze tvoja je na tom este dobre.
@zuzanockamt prosím Ta dcéra je ôsmacka. Môžu tvoji žiaci používať kalkulačku? Môže sa používať kalkulačka na monitore? Moja robí často chyby v numerike, v kalkulačke vidím záchranu. 🙏
učím deviatakov už pekných pár rokov matematiku, vždy si pozriem aj test zo slovenčiny, ani jeden nebol ťažší ako po minulé roky, matematika bola primeraná
Dcera jednotkarka 97% matematika, 90% sjl, slovencina vraj bola tazsia, ale pre nu bola matematika vzdy lahka

@nikoll970 Rozprávala som sa s učiteľkou matematiky a hovorila, že druhá časť testu bola dosť náročná. Boli v nej chytaky a ze aj jednotkari mali problémy s tým.