Umelecká škola
ahoj
chodil tu niekto na umelecku skolu ? ak ano ake tam boli prijmacky a boli ste spokojni so skolou ?
a este dolezita otazka kde po nej pracovat?
rozmyslala som nad typom graficky dizajn ale este som neskusala kreslit graficky
este mam rok cas dufam ze to dozeniem
@tami231
Ahoj prosím ťa mohla by si mi v skratke opísať umelku v TN? ( Aký sú tam učitelia, či sa dá zvládnuť štúdium...) V stredu tam idem na prijímačky a naozaj neviem či tam vydržím 4 roky ak ma tam vezmú. Mám odbory zamerané na dizajn, scénickú tvorbu...
@tami231
Ahoj prosím ťa mohla by si mi v skratke opísať umelku v TN? ( Aký sú tam učitelia, či sa dá zvládnuť štúdium...) V stredu tam idem na prijímačky a naozaj neviem či tam vydržím 4 roky ak ma tam vezmú. Mám odbory zamerané na dizajn, scénickú tvorbu...
@martinavivian dobry den navštevujete danú skolu ? Ako ju hodnotite ak ano. Dcéra ju zvazuje. Ďakujem

Ahoj, ja mám umeleckú ukončenú. Prijimačky, no, záleží koľko ľudí sa hlási. Zvyčajne sa robí zátišie a potom kreatívna úloha. Minimálne v TN to tak je zaužívané. A potom aj známky zo ZŠ môžu pomôcť. Po škole je však problém nájsť prácu, pokiaľ nie si z Ba a okolia, keďže väčšina grafický chštúdií, reklamných agentúr a sídiel firiem je tam. Ale nelutujem, aj keď zatiaľ prácu v obore som nenašla. Tak držím palce