Ktoré vysoké školy dizajnu sú najlepšie?
Ahojte, poradili by ste mi prosim vysokú skolu zameranú na kreativitu kde sa daju este podat prihlášky na tento rok a kde ste alebo boli ste spokojne? Ja akurat koncim strednu skolu caka ma maturita, a chcem si podat prihlášku na vysoku skolu som kreatívna a bavi ma nieco navrhovať takze skor zameranú na dizajn… Som zo ziliny a tu je tiez jeden obor nie moc na dizaj masmediálne inžinierstvo a je zamerané ma graficky dizajn skor na pc, budem rada za vasu radu 🫶🏻💗
VSVU- industrialny design, alebo graficky design, potom Wien - Angewandte Kunst- tam mas viac typov dizajnu, Krakow, Praha, Brno a Zlin je tiez fajn. Urcite nie interior na SK a urcite nie graficky na masmediach. To je cajovy odvar z toho, co by to malo byt. Hlavne chces karieru v tom. Ked uz pod masmediami, tak iba konkretne animacie a reklama. Nie typo.
Do 30.4. sa ešte dá poslať prihláška na digitálny dizajn na FMK UCM v Trnave, aj tam je potrebná a rozvíjaná kreativita, aj v spojení s marketingom
@ludmila101010 Fakulta informatiky MUNI - Bc Všeobecná informatika so zameraním na vizuálnu informatiku + grafický dizajn, Mgr - Vizuálna informatika odbor grafický dizajn.

Neviem či sa ešte dá, ale Technická univerzita vo Zvolene má dizajn, skús pozrieť.