icon

Vyhýbam sa chlapcovi, ktorý sa mi páči

13. sep 2021

Ahojte. Chcela by som vedieť čo si o tom myslíte. Mám kamaráta ktorý sa mi páči , a aj ja sa páčim jemu , proste sa máme radi , aj keď sa k sebe správame ako úplne cudzí ľudia ( ešte sme nenašli odvahu si to povedať a od hanby sa radšej ani nerozprávame). A dnes sa stala taká trápna vec že keď som šla po ulici a som ho stretla, tak som sa mu okato vyhla. Proste som prešla na druhú stranu. Môžem si ho tým nejako pohnevať? Bude si myslieť že sa mu vyhýbam ?

jaja20
•
13. sep 2021

Ak sa hanbíte porozprávať z očí do očí,tak by možno bolo dobré,keby ste si najprv napísali,napr. mu niečo lajkni na FB alebo ho pozdrav na messengeri, WhatsApp...
Pri písomnej komunikácii sa odviažete ľahšie.

leuchtturm
•
13. sep 2021

postav sa k problemu ako dospela zena

sticker
autor
•
13. sep 2021

@jaja20 on nemá žiadne príspevky ani na messengeri ani nikde. Má síce sociálne siete ale nemá na nich nikoho

autor
•
13. sep 2021

@leuchtturm Ja som aj chcela , len tým že sa mu vyhýbam som si ho mohla pohnevať a možno už kvôli tomu o mňa ani nezakopne

leuchtturm
•
13. sep 2021

tak potom budes vediet, ze nebol ten pravy 😉 Kolko mas rokov? 12?

autor
•
13. sep 2021

@leuchtturm ne , 14

ella_price
•
13. sep 2021

Joooj tak mladá. Vieš koľko takýchto ešte bude, kým príde ten pravý? 😄

jaja20
•
13. sep 2021

Neboj sa,ak je to obojstranné,tak to bude časom v poriadku.
Nemáte nejakých spoločných kamarátov,že by ste občas išli s partiou spolu von? V kolektíve by vám to možno išlo ľahšie.

autor
•
13. sep 2021

@jaja20 No on má len dvoch kamarátov a ja mám väčšinou len kamarátky , takže spoločných priateľov veľmi nemáme. Len to že sa mu vyhýbam , tak si môže myslieť že ho nechcem , aj keď to nie je pravda

kitycat
•
13. sep 2021

Ja ti nechcem brat iluzie ale ak sa jeden sruhemu vyhybate, nemate si co olajkovat a este aj prejdes na druhu stranu na ulici tak mouno o tebe ani nevie. Naviaz obcas aapon ocny kontakt alebo pockaj kym budes dostatocne dospea na nejake to randenie 😊

anonym0001
•
13. sep 2021

Ja to robím dodnes, mám cez 40 😂 a áno, bude si myslieť, že nemáš zaujem.

sslobodnamama777
•
13. sep 2021

no krd si sa mu vyhla na ulici to ste neni iste kamarati

autor
•
13. sep 2021

@sslobodnamama777 ale ja som sa mu vyhla od hanby, ne kvôli tomu žeby sme neboli kamaráti

jaja20
•
13. sep 2021

Ak sa chceš posunúť ďalej, musíš sa prekonať a nabudúce sa mu nevyhnut,inak si naozaj môže myslieť, že ho máš na háku.
Aspoň sa naňho usmiať, nemusíš sa pozdraviť.

autor
•
14. sep 2021

@jaja20 Ako cez prázdniny som sa mu nevyhýbala , normálne aj keď som ho videla som prešla normálne okolo neho. Iba včera som sa mu vyhla , takže sa to stalo len raz. Tak to si potom nemôže myslieť že ho mám na háku. Nepoviem kebyže sa mu vyhýbam vkuse

zdrsjsjiwwi
•
15. sep 2021

vidim ze nevies co chces. tak ak sa ti paci a aj ty sa pacis jemu tak by si sa hanbit nemala. ak mas problem co len prejst popri neho tak by si mu tazko dala pusu atd...bud mu to povedz a spravaj sa normalne alebo zabudni. ver mi tymto sposobom ta bude mat casom urcite na haku a bude behat za inou. mam 15, viem o com vravim cize chill.

autor
•
15. sep 2021

@zdrsjsjiwwi no jasné , tote vaše "týždňové lásky" už poznám. A toto tvoje "čiže chill" to presne vystihuje 👌🏻.
Tiež mám také spolužiačky , ktoré si myslia že toho o tom vedia viac než dosť a pritom nevedia nič. Možno máš v niečom pravdu , ale podľa toho čo píšeš si ešte nič poriadne nezažil / nezažila , lebo inak by si vedel/a čo je to hanbiť sa to povedať. A vôbec , ja som sa pýtala o radu skúsenejších a ne hlupákov

zdrsjsjiwwi
•
16. sep 2021

mala som uz 2 rocne vztahy, ocividne toho viem viac ako ty. Ja viem veci povedat rovno, a nie robit okolo toho dramu. s tymto pristupom to nebudes mat v zivote lahke ale tak tvoja vec lol

autor
•
Autor odpoveď zmazal
•
autor
•
16. sep 2021

@zdrsjsjiwwi Hej , ale každý sme iný , niekto vie všetko hneď , a iný potrebuje čas. A hovoríš že si mala už dvojročné vzťahY. Takže potom si ich mala viac , a keď ti nefungovali (čo ma mrzí) , tak potom si už určite aj ty urobila v tom vzťahu chybu nie? Tak prečo poúčaš? No , ale ja sa radšej nebudem do nikoho starať , inak by bol tento dialóg nekonečný. Ale ty rob ako myslíš , veď tvoja vec 🤷🏻‍♀️

sveti69
•
11. okt 2021

Prosím ťa .. 😆 ešte si mladá ako laňka, ako sa hovorí "netreba behať na autobus, lebo príde ďalší".

autor
•
12. okt 2021

@sveti69 síce píšete už dosť neskoro. Už to dávno ani neplatí , ale ja nie som taká že striedam chlapov ako ponožky. Že keď nie jeden , tak príde ďalší a lepší 🤦🏻‍♀️
Tak keď je jednej , tak je len jeden nie?