icon

Aká je aktuálna situácia s medveďmi v Demänovskej doline?

ladaniva
Včera o 19:14

Zdravím, syn ide na výlet do Demanovskej doliny, na Sinú, Ostredok, ako je to tam teraz s medvedmi, bývať bude v hoteli Fim, dakujem za odpovede

tundra
Včera o 19:26

@ladaniva nemaju ubytovaneho zatial ziadneho,tak snad im to,este vydrzi.

anonym_720ff7
Včera o 19:41

Syn ide sám, či so školou? Ak celá trieda, tak tie decká jačia, hučia, medveď už zďaleka by zdrhol.

ladaniva
autor
Včera o 19:55
@tundra

@ladaniva nemaju ubytovaneho zatial ziadneho,tak snad im to,este vydrzi.

@tundra 😅

ladaniva
autor
Včera o 19:56
@anonym_720ff7

Syn ide sám, či so školou? Ak celá trieda, tak tie decká jačia, hučia, medveď už zďaleka by zdrhol.

@anonym_720ff7 celá trieda asi 24

anonym_2de77d
Včera o 20:01

@ladaniva ak nejde sam do lesa, asi by som sa nebala

anonym_2ba6fe
Včera o 20:05
@anonym_2de77d

@ladaniva ak nejde sam do lesa, asi by som sa nebala

@anonym_2de77d hej hej, ako ten hubár minulý rok čo boli 6-ti a zabil ho medveď alebo keď bol v centre Liptovského Mikuláša a zranil 5 ľudí

anonym_2de77d
Včera o 20:06
@anonym_2ba6fe

@anonym_2de77d hej hej, ako ten hubár minulý rok čo boli 6-ti a zabil ho medveď alebo keď bol v centre Liptovského Mikuláša a zranil 5 ľudí

@anonym_2ba6fe tak nepustaj

anonym_f5f2be
Včera o 20:28
@anonym_720ff7

@anonym_720ff7 si si istá? To už dávno neplatí, v minulosti napadol pilčíka počas výkonu práce ( a to je hluk ako sviňa) . Takémuto tvrdeniu môže veriť akurát tak zásahový tím 🙈 čiže skorumpovaná primitívna patrola

anonym_f5f2be
Včera o 20:29
@anonym_2ba6fe

@anonym_2ba6fe tu ti to je studnica múdrosti. Ja žasnem 🫣 Neskutočne smutný fakt je hlúposť a nevedomosť

anonym_2ba6fe
Včera o 21:11
@anonym_f5f2be

@anonym_2ba6fe tu ti to je studnica múdrosti. Ja žasnem 🫣 Neskutočne smutný fakt je hlúposť a nevedomosť

@anonym_f5f2be len konštatujem fakty, no medúza, ktorá prežila 3000 rokov bez mozgu dáva nádej aj tebe, však?

anonym_f5f2be
Včera o 21:30
@anonym_2ba6fe

@anonym_f5f2be len konštatujem fakty, no medúza, ktorá prežila 3000 rokov bez mozgu dáva nádej aj tebe, však?

@anonym_2ba6fe ak si si nevšimla, ja s tebou súhlasím. Kritizovala som tú, na.ktorú si reagovala