Aká je aktuálna situácia s medveďmi v Demänovskej doline?
Zdravím, syn ide na výlet do Demanovskej doliny, na Sinú, Ostredok, ako je to tam teraz s medvedmi, bývať bude v hoteli Fim, dakujem za odpovede
Syn ide sám, či so školou? Ak celá trieda, tak tie decká jačia, hučia, medveď už zďaleka by zdrhol.
Syn ide sám, či so školou? Ak celá trieda, tak tie decká jačia, hučia, medveď už zďaleka by zdrhol.
@anonym_720ff7 celá trieda asi 24
@ladaniva ak nejde sam do lesa, asi by som sa nebala
@anonym_2de77d hej hej, ako ten hubár minulý rok čo boli 6-ti a zabil ho medveď alebo keď bol v centre Liptovského Mikuláša a zranil 5 ľudí
@anonym_2de77d hej hej, ako ten hubár minulý rok čo boli 6-ti a zabil ho medveď alebo keď bol v centre Liptovského Mikuláša a zranil 5 ľudí
@anonym_2ba6fe tak nepustaj
@anonym_720ff7 si si istá? To už dávno neplatí, v minulosti napadol pilčíka počas výkonu práce ( a to je hluk ako sviňa) . Takémuto tvrdeniu môže veriť akurát tak zásahový tím 🙈 čiže skorumpovaná primitívna patrola
@anonym_2ba6fe tu ti to je studnica múdrosti. Ja žasnem 🫣 Neskutočne smutný fakt je hlúposť a nevedomosť
@anonym_2ba6fe tu ti to je studnica múdrosti. Ja žasnem 🫣 Neskutočne smutný fakt je hlúposť a nevedomosť
@anonym_f5f2be len konštatujem fakty, no medúza, ktorá prežila 3000 rokov bez mozgu dáva nádej aj tebe, však?
@anonym_f5f2be len konštatujem fakty, no medúza, ktorá prežila 3000 rokov bez mozgu dáva nádej aj tebe, však?
@anonym_2ba6fe ak si si nevšimla, ja s tebou súhlasím. Kritizovala som tú, na.ktorú si reagovala

@ladaniva nemaju ubytovaneho zatial ziadneho,tak snad im to,este vydrzi.