icon

Aká je aktuálna situácia s medveďmi v Demänovskej doline?

ladaniva
21. jún 2026

Zdravím, syn ide na výlet do Demanovskej doliny, na Sinú, Ostredok, ako je to tam teraz s medvedmi, bývať bude v hoteli Fim, dakujem za odpovede

tundra
21. jún 2026

@ladaniva nemaju ubytovaneho zatial ziadneho,tak snad im to,este vydrzi.

anonym_720ff7
21. jún 2026

Syn ide sám, či so školou? Ak celá trieda, tak tie decká jačia, hučia, medveď už zďaleka by zdrhol.

ladaniva
autor
21. jún 2026
@tundra

@ladaniva nemaju ubytovaneho zatial ziadneho,tak snad im to,este vydrzi.

@tundra 😅

ladaniva
autor
21. jún 2026
@anonym_720ff7

Syn ide sám, či so školou? Ak celá trieda, tak tie decká jačia, hučia, medveď už zďaleka by zdrhol.

@anonym_720ff7 celá trieda asi 24

anonym_2de77d
21. jún 2026

@ladaniva ak nejde sam do lesa, asi by som sa nebala

anonym_2ba6fe
21. jún 2026
@anonym_2de77d

@ladaniva ak nejde sam do lesa, asi by som sa nebala

@anonym_2de77d hej hej, ako ten hubár minulý rok čo boli 6-ti a zabil ho medveď alebo keď bol v centre Liptovského Mikuláša a zranil 5 ľudí

anonym_2de77d
21. jún 2026
@anonym_2ba6fe

@anonym_2de77d hej hej, ako ten hubár minulý rok čo boli 6-ti a zabil ho medveď alebo keď bol v centre Liptovského Mikuláša a zranil 5 ľudí

@anonym_2ba6fe tak nepustaj

anonym_f5f2be
21. jún 2026
@anonym_720ff7

@anonym_720ff7 si si istá? To už dávno neplatí, v minulosti napadol pilčíka počas výkonu práce ( a to je hluk ako sviňa) . Takémuto tvrdeniu môže veriť akurát tak zásahový tím 🙈 čiže skorumpovaná primitívna patrola

anonym_f5f2be
21. jún 2026
@anonym_2ba6fe

@anonym_2ba6fe tu ti to je studnica múdrosti. Ja žasnem 🫣 Neskutočne smutný fakt je hlúposť a nevedomosť

anonym_2ba6fe
21. jún 2026
@anonym_f5f2be

@anonym_2ba6fe tu ti to je studnica múdrosti. Ja žasnem 🫣 Neskutočne smutný fakt je hlúposť a nevedomosť

@anonym_f5f2be len konštatujem fakty, no medúza, ktorá prežila 3000 rokov bez mozgu dáva nádej aj tebe, však?

anonym_f5f2be
21. jún 2026
@anonym_2ba6fe

@anonym_f5f2be len konštatujem fakty, no medúza, ktorá prežila 3000 rokov bez mozgu dáva nádej aj tebe, však?

@anonym_2ba6fe ak si si nevšimla, ja s tebou súhlasím. Kritizovala som tú, na.ktorú si reagovala

anonym_3def57
22. jún 2026

Ľudia stávajú hotely v lesoch vyrubavaju medveďom a iným zvieratám domov a potom sa čudujú 🤮

natalka13
22. jún 2026

Je ich tam vela, ale turistika funguje.
Deti budu hlucne a turistov uz je vela na chodnikoch. Viac by dom sa bala horucav a naslednych burok.

la_dolce_vita
22. jún 2026

Chodim cast do hor, aj v Demanovskej som bola a to len vo dvojici, tak si dovolim tvrdit, ze nemusis mat obavy. Ano, je ich privela, ale zrusit dietatu vylet nie je potrebne.

anonym_f5f2be
22. jún 2026
@anonym_3def57

Ľudia stávajú hotely v lesoch vyrubavaju medveďom a iným zvieratám domov a potom sa čudujú 🤮

@anonym_3def57 medveď potrebuje veľké teritórium, proste na našu malú krajinu je ich veľa. Kedysi mala 1, dnes aj 3 a žili vysoko v horách, nie v mestách a na zastávke. Tak určite nemôžu za to hotely. 🫣Čo sa ešte musí stať?

katkazatka
22. jún 2026
@anonym_f5f2be

@anonym_3def57 medveď potrebuje veľké teritórium, proste na našu malú krajinu je ich veľa. Kedysi mala 1, dnes aj 3 a žili vysoko v horách, nie v mestách a na zastávke. Tak určite nemôžu za to hotely. 🫣Čo sa ešte musí stať?

@anonym_f5f2be môžu za to aj hotely, zjazdovky, výrub... Akékoľvek zvieratá majú čoraz menšie teritoria k dispozícii, pretože ľudia sa rozdrapujú všade.

anonym_3def57
22. jún 2026
@anonym_f5f2be

@anonym_f5f2be môže za to každý jeden zásah človeka ty to fakt nevidíš ako si kazime prírodu? Na čo je v jasnej alebo demänovskej hotel na hoteli? Tie zvieratá sú tam doma !

anonym_f5f2be
22. jún 2026
@anonym_3def57

@anonym_f5f2be môže za to každý jeden zásah človeka ty to fakt nevidíš ako si kazime prírodu? Na čo je v jasnej alebo demänovskej hotel na hoteli? Tie zvieratá sú tam doma !

@anonym_3def57 ja sama sa podieľam na ochrane prírody, ale je jednoducho veľa.

anonym_3def57
22. jún 2026
@anonym_f5f2be

@anonym_3def57 ja sama sa podieľam na ochrane prírody, ale je jednoducho veľa.

@anonym_f5f2be s tým súhlasím nejaká regulácia je potrebná ale.osobne by som zakázala ďalšie zásahy do prírody v podobe hotelov atď..

anonym_748f44
22. jún 2026
@anonym_3def57

@anonym_3def57 medvede sú premnožené nie preto, že ľudia stávajú hotely v horách... už si to konečne priznajte... bývam na dedine a medveďov tu plná riť..do hôr sa im tu nikto nekafre..je ich veľa a sú nebezpečne

anonym_3def57
22. jún 2026
@anonym_748f44

@anonym_3def57 medvede sú premnožené nie preto, že ľudia stávajú hotely v horách... už si to konečne priznajte... bývam na dedine a medveďov tu plná riť..do hôr sa im tu nikto nekafre..je ich veľa a sú nebezpečne

@anonym_748f44 bývam na dedine pod lesom ďalej od centra a žiadny medveď 🐻

anonym_748f44
22. jún 2026
@anonym_3def57

@anonym_748f44 bývam na dedine pod lesom ďalej od centra a žiadny medveď 🐻

@anonym_3def57 všetky sú u nás 😅😅

anonym_3def57
22. jún 2026
@anonym_748f44

@anonym_3def57 všetky sú u nás 😅😅

@anonym_748f44 pošli 😂🤣♥️