Ako a kde plánujete tráviť letnú dovolenku?
Leto je za rohom, čas zamyslieť sa, kde strávime pár dní voľna. Máte v tom už jasno? Ako a kde plánujete tráviť tohtoročnú letnú dovolenku?
My sme boli na Mauríciuse v januári, takže to bola našá "letná" dovolenka. A o rok plánujeme znova nejakú exotiku v zime 🙂
@pako24 na konci školského roka Praha na 4 dní, inak v práci a doma pri bazéne tento rok . Inak každý rok Egypt.
Nejdeme kvôli dorábke domu, nie situácii vo svete.
Keby boli peniaze nazvyš ideme Egypt
@catherin4 prečo ste si tak zamilovali práve Egypt?
@pako24 kvoli snorchlovaniu, vzdy ideme do hotela kde je koralovy utes a ked ideme do vody, obdivujeme tu nadheru pod morom. Priatel kupil aj podmorsku kameru a tak to filmujeme a fotime. Podarilo sa mi nafilmovat uz murenu aj velku korytnacku.
@pako24 . každý týždeň ťa istá téma....
Konsolidujeme, tak pri jazere v kamošov domčeku
akurat som kupovala vcera letenky Palermo a Malta
Pôjdeme pozrieť pyramídy v Bosne
V juli tyzden Mallorka, v auguste tyzden Mykonos
@tuniska_008 niečím vás tie destinácie špeciálne lákajú, alebo idete objavovať?
@pako24 o týždeň Egypt na 2t, júl Mikonos na 1t a september asi znova Egypt. Rozmýšľame ešte, či by sme nezašli do pl, Gdyňa, Gdaňsk so psom niekde na 10 dní v lete
14.7 letime na 11dni do Turecka,tam sme este neboli,tak som povedala dalsie leto bude Turecko.V decembri sme objednavali a hotel sme vybrali aj na zaklade pesnicky od Mira Jarosa Milujeme leto,natacal klip v tom rezorte.
Druha polovica júla, balíme deti auto a ideme si pocestovat autom Chorvátsko (nie morskú oblasť ale vnútrozemie) a Slovinsko (hory hrady jazera rôzne aktivity). Cez letné prázdniny nechodíme do rezortov a k moru všetko je príšerne predražené
V júny Portugalsko a potom až január kolumbia a február maldivy.... resp mooožno, ale to fakt len možno ešte pôjdem do Londýna a Paríža vyberať vianočné gule na stromček v septembri.
@tuniska_008 niečím vás tie destinácie špeciálne lákajú, alebo idete objavovať?
@pako24 jasne, sme zvedavi ake to tam bude, aj ked na Mallorke sme boli uz viackrat, len inde. A chceme si oddychnut.
My dva tyzdne Taliansko.. chceli sme Turecko ale rozhodli sme sa ist autom, a posledny augustovy tyzden Tatry. Inak len dake vikednove vylety, potom babky na strednom Slovensku..
Turecko na dva tyzdne, chcela by som potom este niekde, ale to je len v priani zatial, Bulharsko este napriklad
v máji pár dni taliansko, v júni pár dni francúzsko a leto ešte uvidíme, chceli by sme sicíliu alebo grécko
No ako...6 tyzdnov makat (zdravotnictvo) a 2 tyzdne (13 dni) v Spanielsku v Costa brava v auguste, ale pozerala som na jun Ciernu Horu ci neotocime
Cez leto Kapverdske ostrovy, a chata / bez signálu na totálny oddych / a október už štvrtý rok Sicilia, naša srdcovka.
@pako24 plánujeme v " hodine dvanástej" a kde? .... nemôžem prezradiť, išli by ste všetci....😁😂😁
@pako24 My máme akurát tak termín celozávodnej a dovolenku si viac menej na poslednú chvíľu. Ale väčšinou počas roka už vieme čo chceme vidieť. Posledné roky tripy Taliansko.
My nemáme plány. Ak nikto nepôjde do nášho apartmánu, tak tam pôjdeme my, ale radšej by som bola, keby sa to prenajalo. My pôjdeme na jeseň.
6tyzdnov na Svk a par dni v Budapest . Len mi uz zrusili prvy let a namiesto 6h prestup mame 45 min. Takze je sanca ze par dni aj na letisku 😭ine letenky uz asi nezozeniem lebo cena isla brutalne hore.

Praveze sme este nic nenaplanovali. Vacsinou dovolenkujeme v Egypte, ale kvoli sucasnej situacii sme este nic nebukovali. Jasno mame len v termine.