Prečo odmieta švagriná tráviť sviatky s rodinou?
Aký je váš názor? Ide o moju švagrinú, a môjho brata. Chodia do roboty 5 dní v týždni, občas si vezmú aj domov na sobotu, berie každý projekt ktorý jej vedúca ponúkne, teraz idú na dovolenku a počas vianoc sme chceli aby prišli celá rodina l nám na 10 dní veď sú to sviatky o tom aby bola rodina spolu a oni že nemajú vtedy dovolenku že budú v práci? to načo je ľuďom taky život? načo im je letná dovolenka 6 áut pre 2 ľudí načo im je záhrada veľký dom keď namiesto toho aby boli so svojou rodinou idú dobrovoľne do práce?!! že im stačí pár dni voľna a budú spolu po práci a to čo vezmú voľno pôjdu do Tatier, povedala som jej že by mala dať výpoveď a ona ze nebude o tom so mnou diskutovať!!
Každý má právo ísť na dovolenku vtedy kedy chce a stráviť ju tak ako chce, tiež by som nechcela byť 10 dní nasáčkovaná niekde u rodiny, hlavne takej ako si ty podľa tohto príspevku...
Není to absolútne tvoja starosť to je po prvé a po druhé prečo by mali s vami /stenou stráviť svoje voľno . Lebo ty chceš ??? Si smiešna
@anonym_autor ani sa im nečudujem, tiež by som s tebou nechcela tráviť sviatky a ani žiadnu inú dobolenku
Ty nepracujes teda a zijes s coho? Chodit do prace je normalne. Ked ich to bavi a naplna a dobre zarobia, o to lepsie. Tiez si beriem pracu na vecer ci vikend, ked horia terminy, inokedy je zasa volnejsie. Zarabam velmi dobre a "zijeme" nielen pocas dovolenky - mame pekne auta, dom, viem detom a sebe dopriat pekne a kvalitne veci a zdravu stravu a neotacam kazde euro tri krat... Dovolenku tiez travime inak, ako u rodiny, tam sme 2 tyzdne v roku - tyzden v lete, tyzden na jesen... oni prijdu na par dni medzi tym, ale to su deti v skole a ja v praci a u nas trochu zrelaxuju...
Brat a švagriná majú iné priority ako ty....svoje volno si môžu tráviť kedy chcú oni a ako chcú oni...a možno to bude pre teba novinka, ale aj s kým chcú oni....oni sú rodina, ty si síce súrodenec, ale oni sú najbližia rodina.....
Každý má právo ísť na dovolenku vtedy kedy chce a stráviť ju tak ako chce, tiež by som nechcela byť 10 dní nasáčkovaná niekde u rodiny, hlavne takej ako si ty podľa tohto príspevku...
@anonym_3c05b6 ako rodina sme boli stále cez Vianoce spolu veď o tom to je neviem čo je na tom nepochopiteľné
Ty nepracujes teda a zijes s coho? Chodit do prace je normalne. Ked ich to bavi a naplna a dobre zarobia, o to lepsie. Tiez si beriem pracu na vecer ci vikend, ked horia terminy, inokedy je zasa volnejsie. Zarabam velmi dobre a "zijeme" nielen pocas dovolenky - mame pekne auta, dom, viem detom a sebe dopriat pekne a kvalitne veci a zdravu stravu a neotacam kazde euro tri krat... Dovolenku tiez travime inak, ako u rodiny, tam sme 2 tyzdne v roku - tyzden v lete, tyzden na jesen... oni prijdu na par dni medzi tym, ale to su deti v skole a ja v praci a u nas trochu zrelaxuju...
@anjelicek26 ja nepracujem momentálne hľadám, manžel pracuje
možno chcú byť radšej v robote... 😀
@anjelicek26 ja nepracujem momentálne hľadám, manžel pracuje
@anonym_autor takže si lemra, zavidíš druhým a ešte očakavaš že s takou hnusobou bude niekto chcieť dobrovoľne tráviť svoj čas. Ani keby si mi za to zaplatila
Není to absolútne tvoja starosť to je po prvé a po druhé prečo by mali s vami /stenou stráviť svoje voľno . Lebo ty chceš ??? Si smiešna
@parvinka0001 to je akoze čo za otázka sme rodina?
@anonym_3c05b6 ako rodina sme boli stále cez Vianoce spolu veď o tom to je neviem čo je na tom nepochopiteľné
@anonym_autor Ale to je tvoja idealna predstava. Zmier sa s tym, ze s vami nechcu travit tak vela casu. Ani sa im necudujem.
@anonym_autor takže si lemra, zavidíš druhým a ešte očakavaš že s takou hnusobou bude niekto chcieť dobrovoľne tráviť svoj čas. Ani keby si mi za to zaplatila
@anonym_196f07 ja nie som lemra prácu ai hľadám
@anonym_196f07 ja nie som lemra prácu ai hľadám
@anonym_autor ale si, aj lemra, aj závistlivá a ešte aj hnusná.
@anonym_autor ale oni sa ako manželia môžu rozhodnúť tráviť Vianoce inak.....len oni dvaja spolu, prípadne so svojimi deťmi....pre teba je tiež prvoradý tvoj manžel a brat až potom.....ty ako vydatá máš tiež svoju rodinu a vy sa ako rodina môžete rozhodnúť kde chcete cez Vianoce byť....možno niekde na chate, na lyžovačke, možno len sami si užiť sviatky - len vy dvaja spolu....
@anonym_196f07 a čo presne mám závidieť? že nemajú žiadny čas? a načo sú im potom tie peniaze
@anonym_196f07 a čo presne mám závidieť? že nemajú žiadny čas? a načo sú im potom tie peniaze
@anonym_autor to, čo závidīš, vieš len ty. Ale napr.peniaze, prácu, že idú do Tatier, že sa nemusia nikomu prispôsobovať, že majú voľnosť, nie sú zatrpknutí ako ty atď atď
@anonym_autor ty nechápeš že nie každý má rovnaké priority ako ty....pre niekoho je kariéra a uznanie viac ako to že nemajú čas.....čas sa dá nájsť vždy ak človek chce.....ale ak je pre neho niečo dôležitejšie, tak si ten čas nechce/nevie nájsť....že zarobia a majú 6 áut? no sú viac materiálne založení ako ty a tie peniaze či autá predsa neukradli ale si na ne zarobili....
Nerozumiem, preco stale pises, ze namaju ziaden cas? Pracujem full time, prijdem domov, balim deti, ideme na jazero, do parku, indoor ihrisko, ku kamosom na kavu, grilovacku... stale sme niekde a nemam pocit, ze nemam cas, mam kopu casu... vecer dlho svetlo, decka prazdniny, kludne sme do deviatej vonku aj ked prijdem domov o piatej z prace... cez vikendy vyletujeme, aj prespime noc, pomaha to precistit si hlavu.. to je normalny zivot toto, necakam na dovolenku ako na spasenie, kazdy den je fajn...
@anonym_autor napriklad pojdu skor do dochodku a budu mat casu "neobmedzene"... ale stale je to ich vec... Ja tiez kludne robim ak nieco treba vecer alebo cez vikend...zase "vybrat" si to mozem inokedy cez tyzden (nemuklujeme vo fabrike za pasom)... flexibilita je pre mnohych ludi na nezaplatenie...
A Vianoce si kazdy moze travit po svojom... by ma tiez drblo byt so sirsou rodinou 10 dni... volno ako kazde ine...
@anonym_autor nie pre každého je to o tom, niekto má rád svoj kľud a tiež sa táto preferencia môže časom a vekom meniť... a aby to fungovalo, tak hlavne vzťahy v rodine musia byť dobré, u vás zjavne začínajú pokulhávať, čo nie je žiadnym prekvapením, keď vidím ako sa tu o nich vyjadruješ a že ich posielaš dať výpoveď... čas je o prioritách, píšeš o tom, že idú na letnú dovolenku, o tom že idú do Tatier... keby nemali čas a žili iba pre prácu, nešli by ani tam, oni jednoducho s vami celé sviatky stráviť nechcú, neviem čo je na tom nepochopiteľné...
Pre niekoho je praca zivot, uprimne ja skor lutujem ludi, ktory denodenne nadavaju na svoju pracu, nenavidia ju a cakaju cely tyzden na vikend a dovolenku. Takze pytam sa ja naco je ludom taka praca a taky zivot do ktorej nechcu chodit a uz v pondelok rano snivaju o sobote?
@anonym_autor a teda 5 dni v tyzdni robi standardne vacsina ludi... a teda pises, ze idu v lete na dovolenku a ze na co? Tak asi lebo to tak chcu... a asi radsej ako sa terigat na 10 dni na Vianoce, lebo ty chces... a este aj do Tatier idu... tak ake ze stale robia... ak clovek nie je nezamestnany, tak ma obmedzeny pocet dovolenkovych dni...
@parvinka0001 to je akoze čo za otázka sme rodina?
@anonym_autor a??? Ona stebou nemusí stráviť ani minútu keď nechce. Mať takú švagrinú ako si ty tak to ďakujem pekne 🤦
Nie si nahodou ta, co minuly rok chcela byvat v dome svagrinej pokial oni boli na dovolenke?
Taká švagriná ako si ty , je sen každej z nás 😂 . S tebou tráviť sviatky, radšej si to hodím . A vidíš , možno ani nepracovali , ale radšej sa vyhovorili na prácu ako teba počúvať 10 dní . Ja by som ťa rovno poslala do...no niekam . Hlavne osoba, ktorá je nezamestnaná a živí ju manžel, to je tá posledná , čo sa má do toho starať
ty si kľudne vyvaľuj šunky doma na gauči, nezáviď a hlavne sa nestaraj do života ľuďom, ktorí majú inú životnú filozofiu

Troll