icon

Ako hodnotíte termálny park Dunajská Streda a jeho služby?

ajka10000
3. jún 2025

Ako sa Vam tam pacilo?... ceny za jedlo? ...izby.....My ideme koncom juna

Strana
z2
oceanahory
3. jún 2025

@ajka10000 Uprimne nijako 🫣. Sme z DS a vobec tam nechodime, ked tak radsej ideme do VM.

odesi
3. jún 2025

juj no radsej velky meder 🙂 mate to kusok odtial a si myslim ze tam sa to veru viac oplati 😉

melanta
3. jún 2025

Ak by som si mala vybrať medzi DS a Mederom, tak rozhodne DS. Meder je jedno z najhorších na Slovensku pre mňa. Ale teda ani do DS by som nešla inak ako len na jeden deň bez nocovania. Ceny sú normálne ako na kúpaliskách.

madeincssr
3. jún 2025

@ajka10000 nenechaj si pokazit tesenie sa nazormi inych ludi (kazdy sme iny) a uzite si to!

ajka10000
autor
3. jún 2025

Dakujem za odpovede.

crazy_cat_lady
3. jún 2025

vo VM som este nebola, ale do DS chodime celkom casto, akurat bez prespania, takze ohladom urovne/kvality ubytka ti neviem povedat. ale vonkajsie bazeny su super, za mna je tam naozaj toho celkom dost, idealne ist skor rano, aby sa ti uslo aj lehatko 🙂 ceny su no.. asi ako na kazdom kupalisku :D

muchotrafka298
3. jún 2025

Ceny za jedlo myslis kde? V restauracii alebo v bufetoch v ramci arealu? LEbo tam mas klasicke kupaliskove jedla v stankoch, ako su langose, ryby, nejake desiatove polievky, burgre a je tam z roka na rok drahsie. V areali je aj restauracia, taka tackaren, tam su ceny ako inde v takychto restikach.
Tam sa za vsetko plati, za lehatka napriklad tiez. A ked neprides rano, tak nemas nielen lehatko, ale ani skrinku na veci, hlavne ak je teplo cez vikend.

la_dolce_vita
3. jún 2025

Boli sme cez koronu v hoteli rovno pred vstupom na kupalisko a za mna super. Lepsie ako Velky Meder pre mna, viac sa mi tu pacilo. Vyslo nam aj pocasie, co dost ovplyvni pocit z dovolenky. Ceny boli ako vsade.

ajka10000
autor
3. jún 2025
@la_dolce_vita

Boli sme cez koronu v hoteli rovno pred vstupom na kupalisko a za mna super. Lepsie ako Velky Meder pre mna, viac sa mi tu pacilo. Vyslo nam aj pocasie, co dost ovplyvni pocit z dovolenky. Ceny boli ako vsade.

@la_dolce_vita dakujem to si ma posila

7lenka11
3. jún 2025

Nechodíme s ubytovaním, keďže bývame blízko, tak skôr na jeden deň/pol deň. Priznám sa, že neviem, čo konkrétne ľudom vadí. Za mňa je to jeden z top aquaparkov. Veľké, rôznorodé, kopec atrakcii, stánkov, občerstvenie. Keď si porovnám mini aquaparky a kúpaliska v menších mestách, tak DS radím medzi top miesta, čo sme navštívili. A už sme na tento thermalpark namotali aj celé naše rodiny. Švagriná povedala, že 100x lepšie ako Bensenova alebo Senec.

ajka10000
autor
3. jún 2025
@muchotrafka298

Ceny za jedlo myslis kde? V restauracii alebo v bufetoch v ramci arealu? LEbo tam mas klasicke kupaliskove jedla v stankoch, ako su langose, ryby, nejake desiatove polievky, burgre a je tam z roka na rok drahsie. V areali je aj restauracia, taka tackaren, tam su ceny ako inde v takychto restikach.
Tam sa za vsetko plati, za lehatka napriklad tiez. A ked neprides rano, tak nemas nielen lehatko, ale ani skrinku na veci, hlavne ak je teplo cez vikend.

@muchotrafka298 ano myslela som ceny v bufetoch....skrinky ma netrapia my budeme ubytovani.

ajka10000
autor
3. jún 2025
@7lenka11

Nechodíme s ubytovaním, keďže bývame blízko, tak skôr na jeden deň/pol deň. Priznám sa, že neviem, čo konkrétne ľudom vadí. Za mňa je to jeden z top aquaparkov. Veľké, rôznorodé, kopec atrakcii, stánkov, občerstvenie. Keď si porovnám mini aquaparky a kúpaliska v menších mestách, tak DS radím medzi top miesta, čo sme navštívili. A už sme na tento thermalpark namotali aj celé naše rodiny. Švagriná povedala, že 100x lepšie ako Bensenova alebo Senec.

@7lenka11 oo tak super mame sa na co tesit.

madeincssr
3. jún 2025
@ajka10000

@muchotrafka298 ano myslela som ceny v bufetoch....skrinky ma netrapia my budeme ubytovani.

@ajka10000 neboj, aj v drahsich kupaliskovych bufetoch sa zvacsa cosi najde takmer pre kazdeho. A na niektorych kupaliskach/termaloch je rozumne (ak to vstupenky umoznuju) ist sa najest aj niekam nedaleko mimo arealu - na menicka a pod.

caramellka
3. jún 2025
@ajka10000

@7lenka11 oo tak super mame sa na co tesit.

@ajka10000 My sme tam chodili takmer každé leto na pár dní (teraz chodí dcéra s exmanželom) a boli sme raz aj v Mederi, ale nám sa viac páčilo v DS.
(Ubytko ale neviem zhodnotiť, my sme bývali ubytovaní v hoteli Legend väčšinou.)

la_dolce_vita
3. jún 2025
@ajka10000

@la_dolce_vita dakujem to si ma posila

@ajka10000 inak v tej jedalni vo vnutri to bolo fajn a cenovo prijatelne, lepsie ako stanky vonku.

ajka10000
autor
3. jún 2025
@la_dolce_vita

@ajka10000 inak v tej jedalni vo vnutri to bolo fajn a cenovo prijatelne, lepsie ako stanky vonku.

@la_dolce_vita No my mame zaplatenu polpenziu tak neviem ako to je co sa obedov tyka.

muchotrafka298
3. jún 2025
@ajka10000

@la_dolce_vita No my mame zaplatenu polpenziu tak neviem ako to je co sa obedov tyka.

@ajka10000 k cenam v stankoch Ti neviem povedat, lebo tie su v prevadzke iba v sezone /ja tam zbehnem parkrat za leto/. Minuly rok stal myslim langos okolo 4,50 EUR /syr, smotana/, mala vinea capovana tusim 2 EUR. Priprav sa na to, ze je tam draho, ako na kazdom kupalisku.

ajka10000
autor
3. jún 2025
@muchotrafka298

@ajka10000 k cenam v stankoch Ti neviem povedat, lebo tie su v prevadzke iba v sezone /ja tam zbehnem parkrat za leto/. Minuly rok stal myslim langos okolo 4,50 EUR /syr, smotana/, mala vinea capovana tusim 2 EUR. Priprav sa na to, ze je tam draho, ako na kazdom kupalisku.

@muchotrafka298
ja som len orientacne chcela vediet ano ratam s tym ze si priplatim....ono ani to ubytovanie nie je lacne. .....dakujem za info

muchotrafka298
3. jún 2025
@ajka10000

@muchotrafka298
ja som len orientacne chcela vediet ano ratam s tym ze si priplatim....ono ani to ubytovanie nie je lacne. .....dakujem za info

@ajka10000 tento rok som este nebola, takze nevíem porovnat. Ale minuly rok mi tam uz prislo draho, z roka na rok tie veci stoja viacej. Ale je to pochopitelne. Je tam ale taka restauracia, tackaren, ze tam mas menu a vyberas si. To je ale tiez nie uplne lacne. Kvoli ceskym turistom zaviedli dokonca, ze si mozes kupit iba prilohu a stavu, ze maso nie, lebo oni to tak chceli.

ajka10000
autor
3. jún 2025
@muchotrafka298

@ajka10000 tento rok som este nebola, takze nevíem porovnat. Ale minuly rok mi tam uz prislo draho, z roka na rok tie veci stoja viacej. Ale je to pochopitelne. Je tam ale taka restauracia, tackaren, ze tam mas menu a vyberas si. To je ale tiez nie uplne lacne. Kvoli ceskym turistom zaviedli dokonca, ze si mozes kupit iba prilohu a stavu, ze maso nie, lebo oni to tak chceli.

@muchotrafka298 tak to je v uvodzovkach super ze koli cechom dostanem len prilohu a stavu bez masa.

muchotrafka298
3. jún 2025
@ajka10000

@muchotrafka298 tak to je v uvodzovkach super ze koli cechom dostanem len prilohu a stavu bez masa.

@ajka10000 nie pockaj, dostanes aj maso, ked si ho zaplatis. To som sa len asi zle vyjadrila. Lebo oni tam chodia vo velkom a kupovali si len tu prilohu. Cize ty povies, ze prosim si maso so stavou a ryzu a to zaplatis. Oni povedia "jenom rýži a štávu" a to tiez zaplatia.

ajka10000
autor
3. jún 2025
@muchotrafka298

@ajka10000 nie pockaj, dostanes aj maso, ked si ho zaplatis. To som sa len asi zle vyjadrila. Lebo oni tam chodia vo velkom a kupovali si len tu prilohu. Cize ty povies, ze prosim si maso so stavou a ryzu a to zaplatis. Oni povedia "jenom rýži a štávu" a to tiez zaplatia.

@muchotrafka298
Aha ja uz som sa zlakla ze budem bez masa.

diaamax
3. jún 2025

Som z DS a thermal mam od domu cca 10min pesi. Ako za mna pohoda, chodim aj v zime. Tobogany su uz zadarmo su tam tranpoliny proste klidecek.

ajka10000
autor
3. jún 2025
@diaamax

Som z DS a thermal mam od domu cca 10min pesi. Ako za mna pohoda, chodim aj v zime. Tobogany su uz zadarmo su tam tranpoliny proste klidecek.

@diaamax ide so mnou 12 rocna neter tak sa vyblazni super

diaamax
3. jún 2025
@ajka10000

@diaamax ide so mnou 12 rocna neter tak sa vyblazni super

@ajka10000 to anooo to si podla mna uzijete. Pekne prazdniny

ajka10000
autor
3. jún 2025
@diaamax

@ajka10000 to anooo to si podla mna uzijete. Pekne prazdniny

@diaamax dakujeme

janetinka27
3. jún 2025

@ajka10000 ahoj, my sme boli pre par rokmi,.byvali sme v ubytku, co je pri vchode do arealu, bolo to prepojene takou chodbou priamo s arwalom, cize z ubytka sme isli v plavkach/zupane rovno k bazenu. Mali sme polpenziu a to sme chodili do 5 min vzdialeneho penzionu, bolo fajn, nic extra, ale stacilo. Potom sme zacali chodit dk besenovej a tam je atrakcii ovela viaclen si treba kupit tiez ubytko rovno so vstupmi, bo vstupy su drahe

ajka10000
autor
4. jún 2025
@janetinka27

@ajka10000 ahoj, my sme boli pre par rokmi,.byvali sme v ubytku, co je pri vchode do arealu, bolo to prepojene takou chodbou priamo s arwalom, cize z ubytka sme isli v plavkach/zupane rovno k bazenu. Mali sme polpenziu a to sme chodili do 5 min vzdialeneho penzionu, bolo fajn, nic extra, ale stacilo. Potom sme zacali chodit dk besenovej a tam je atrakcii ovela viaclen si treba kupit tiez ubytko rovno so vstupmi, bo vstupy su drahe

@janetinka27 dakujem za info v besenovej bola neterka vlani pacilo sa jej.....chceme vyskusat ine.

macusiq
4. jún 2025

Nam sa osobne viac paci DS. Ale aj kvoli dcerke ktora je nonstop na toboganoch.

muchotrafka298
13. jún 2025
@ajka10000

@ajka10000 dnes som tam bola a smirovala som aj po bufetoch. Kava espresso/lungo/americano 2.50 EUR /predava tam kavu aj praziaren z DS, maju tam tak vozik vedla plaveckeho bazena, ta je dobra/. Desiatova polievka 5 EUR, langos syr/smotana 5 EUR, hlavne jedlo 8-10 EUR. Toto su ceny v stankoch, v restike som nebola. Zober si hotovost, niektore stanky platbu kartou bud nemaju alebo je od nejakej sumy, kde som ja platila od 5 EUR. Zmrzlina v tych stankoch od 3 EUR, tobogany sa neplatia. Na jazere su rozne nafukovacie atrakcie, tie su platene. Vstupne mimo sezony bolo dnes 15.50 EUR pre dospelu osobu.

Strana
z2