Ako plánujete stráviť leto?
Ahojte 🩷 ako strávite toto leto? čo máte v pláne kam isť a podobne...🥰
My o 2 týždne ideme do Egypta. Veľmi sa teším. Jediný týždeň v roku keď sme spolu všetci.
Keď sa vrátime, my ideme do prace a dcera k babke ,potom ešte v auguste možno vybehneme na 1 dňový vylet a uz je september a škola
@ale_na123 s detmi týzden u mamky na Slovensku, týzden na chate v Slovenskom raji, potom sama s partnerom bez deti v malych zabudnutych horách na česko-rakuskom pohraničí na bicykloch.
Inak menšie výlety s detmi.
Takže ziadne all incl. pri mori. Horucavy nemusím. A napokon - spolocnost a pohoda su pre mna dolezitejsie než exkluzivny ale preplneny rezort.
@barka1 turisticke chodniky v Slovenskom raji su v lete uplne prazdne 😀
Leto plánujem stráviť v práci. Všade bude milion ľudí, len v práci bude kľud, tam zas nikto nebude 🤣🤣🤣🤣.
Potom pôjdem v septembri, októbri, novembri aj decembri, januári aj vo februári po týždni na dovolenku 🙊😅
August-september Bulharsko 🥰🥰 teším sa veľmi..dávno som nikde nebola.
V júli budeme na sk, taka klasika. Doma, fitko, ihrisko, bazén, Tatry. V auguste ideme na mesiac to Talianska, neskôr prídu aj sestrine deti, potom aj moji rodičia 🙂
Budem sa modliť nech skončí a potom tešiť že je september 😂 Ale vážne, nemám rada horúčavy, preplnené pláže alebo kúpaliská. Teda dovolenku pri mori som stihla už v júni, na preplnené kúpalisko určite nepôjdem v lete a nejaká turistika, to neviem či sa podarí zladiť tak, že bude pekne a nie moc teplo ak budeme mať obaja s partnerom voľno. Ale ak by sa podarilo, chcela by som ísť lanovkou na Chopok a Sitno. A nejaké kino ešte.
Jul pracovne, august utek mimo Europu do exotiky, kde dufam nebude plnka a horucavy ako v Europe
Inak rada by som bola v horucom lete v klimatizovanej kancelarii a vyletovat chodila mimo letnu sezónu. Bohuzial, v školstve to nejde. Ale má to samozrejme svoje výhody.
Veľa jednodnovych výletov po Slovensku, chceme absolvovat považsku hradnu cestu, dôkladne doma upraceme a 2 týždne v Chorvátsku.
Práca, 2 týždne na Kréte , potom práca a medzi tým syn v auguste ešte 2 pobytové letné tábory.+ určite nejaké ZOO . Už sme boli 2x Bojnice túto sezonu-moja srdcovka-syn sa mi v Bojniciach narodil , raz Panthera Park pri Leviciach. Ešte asi dáme Malkiu a Tropical World pri ZV a možno konečne aj ZOO v Zlíne, kde sa už pár rokov chystáme, ale vždy ma odradí tá dlhá cesta.
malorka, chorvátsko a potom po slovensku, rakúsku a polsku víkendové turistiky, stanovačky, kúpaliská, grilovačky, pohodinda :D
V práci ,cez prázdniny nikde nechodíme
Planujem ho prezit 😂 nejdeme nikam, obaja s muzom pracujeme v hoteloch v Spanielsku, takze hlavna sezona. Mimo prace plaz, kupalisko, zmrzka..vyletovat budeme az po lete, ked nebude vsade tolko ludi a dovolenky az v zime.
@ale_na123 no my k moru nechodíme, raz som bola takto v lete a stačilo, plný hotel, plne plaze, všade plnka, ale chodíme na 1dnove výlety po Slovensku a v Čechách. Dnes máme v pláne Považský hrad a Manínsku tiesňavu, a ešte dame nejakú ZOO, turistiku, hrady, chceme ísť na Oravu a Hukvaldy, tak hádam sa nám to podarí ako mame v plane 😉
Od teraz od pondelka do piatku idene do Srnacieho, pobehane oravu a okolie. Potom v auguste ideme do Turecka, medzitym nejake jednodnovky, planujeme aspon 2x polny kesov, plus kupanie v domacom bazene..
v praci, volno v lete prenechavam kolegom s malymi detmi, posledny tyzden v auguste Turecko so susedmi
inak doma po praci v bazene na terase a mozno dame aj par vyletikov cez vikend jeden festival zvazujem
Inak rada by som bola v horucom lete v klimatizovanej kancelarii a vyletovat chodila mimo letnu sezónu. Bohuzial, v školstve to nejde. Ale má to samozrejme svoje výhody.
@barka1 veľa kancelárií nemá klímu (ani tá moja) . Čiže radšej by som bola doma kde nie je tak horúco alebo hocikde inde ako sa potiť v práci v tých horúčavách 🙈
Leto plánujem stráviť v práci. Všade bude milion ľudí, len v práci bude kľud, tam zas nikto nebude 🤣🤣🤣🤣.
Potom pôjdem v septembri, októbri, novembri aj decembri, januári aj vo februári po týždni na dovolenku 🙊😅
@tilly presne! Keď sme nemali deti, riešili sme to takto.Nechapem bezdetnych, že sa drbu v júli a v auguste niekam,všade je plno, draho a strašne teplo.
My o 2 týždne ideme do Egypta. Veľmi sa teším. Jediný týždeň v roku keď sme spolu všetci.
Keď sa vrátime, my ideme do prace a dcera k babke ,potom ešte v auguste možno vybehneme na 1 dňový vylet a uz je september a škola
@brigitte93 obdivujem Vás,že idete v lete do Egypta..raz sme tam boli 15.maja...a nikdy viac..je tam 50 C.
ja v práci a na 2 týždne na gréckych ostrovoch. Dcéra okrem Grécka pôjde do zahraničia na športový camp a na týždeň na tábor do Tatier. Čiže polovicu prázdnin bude doma a polovicu niekde mimo. Cez víkendy pôjdeme spolu na nejaké výlety po okolí, kúpalisko a chceme jej prerobiť izbu. Ešte minimálne jeden mesiac prázdnin naviac by sa nám zišiel 🙂.
@tilly presne! Keď sme nemali deti, riešili sme to takto.Nechapem bezdetnych, že sa drbu v júli a v auguste niekam,všade je plno, draho a strašne teplo.
@akbara77 my máme deti a aj tak nechodíme v júli a auguste. Tiež nechápem bezdetnych alebo s preskolakmi načo chodia cez prázdniny, keď je všetko plne, drahé a príliš veľké teplo.
@brigitte93 obdivujem Vás,že idete v lete do Egypta..raz sme tam boli 15.maja...a nikdy viac..je tam 50 C.
@akbara77 my tak chodievame vacsinou v Júli. V Egypte v mori sa dá prežiť to teplo no horšie bolo keď sme slapali v Jordánsku (Petra)
@akbara77 my máme deti a aj tak nechodíme v júli a auguste. Tiež nechápem bezdetnych alebo s preskolakmi načo chodia cez prázdniny, keď je všetko plne, drahé a príliš veľké teplo.
@tilly my uz mame dospele deti a sme autonomos, takze si mozeme zobrat dovolenku kedy chceme, a prave tento rok ideme vyskusat v auguste (my mame celkovo 48 dni dovolenky v roku kvoli zamestnancovi) , lebo vtedy je tu pre nas najhorsie obdobie co sa prace tyka, a ideme mimo Europu,do hotela Adults only. Potrebujeme zmenu, vypadnut z nasho ostrova, ktory bude preplneny.
4 dni v Tatrach, 4 dni v Taliansku, 8 dni v Grecku a na tyzden k starym rodicom...zvysok doma v bazene 😉
@belllinka a ty vari nevies, ze AI dovolenky a este aj turecko je MK smrrrrt? 😂😂😂
@ktobytobolpovedal viem, je to utrpenie 😅
My sme v júli doma, chystáme sa prebruzdit južnú Moravu (máme to blizko). V auguste padame na dva týždne do južného Francúzska a ešte na konci zbehneme pár dní na Slovensko.

@ale_na123 s detmi týzden u mamky na Slovensku, týzden na chate v Slovenskom raji, potom sama s partnerom bez deti v malych zabudnutych horách na česko-rakuskom pohraničí na bicykloch.
Inak menšie výlety s detmi.
Takže ziadne all incl. pri mori. Horucavy nemusím. A napokon - spolocnost a pohoda su pre mna dolezitejsie než exkluzivny ale preplneny rezort.