icon

Ako využiť rekreačný poukaz v Grand Hotel Kempinski?

13. okt 2024

Ahojte, este nikdy sme nevyuzili rekreacny poukaz a tak som sa prisla poradit (pisala som mail aj hotelu, zatial cakam na odpoved).
Mate niekto skusenost s uplatneni rekreacneho poukazu aj v grand hotel kempinski? Staci na 2 noci? Je prosim wellness v cene ubytovania?
Bude nejaky problem ak by pobyt bol pre 2 ludi (s partnerom, zijeme spolu v najme - obaja sme aj na najomnej zmluve)
Vopred dakujem.

Strana
z2
fido69
14. okt 2024

@autorka
Len jednu vec mi prosím prezraď. Vetu "Zatial je za ucelom pytania sa a odpovedania diskusny prispevok na modrom koniku zrealizovany." si dokázala poskladať úplne sama alebo ti pomáhala umelá inteligencia? 🤔

autor
14. okt 2024

@fido69 este sa potrebujes ponizovat a zhadzovat viac? Lebo ja si to na internete k cudzim nedovolujem, neviem, ale z akeho prostredia pochadzas ty💩, nie kazdeho rodicia slusne vychovali a niekto na sebe ani nepracuje, aby bol stale lepsim clovekom, co uz - tak len pre tvoju informaciu, ja som vysokoskolsky vzdelana zena, ktora ta zial nepozna z modreho konika ako ine zenske, pretoze tu pridem raz za cas sa poradit s vedomim, ze mi tu odpisu len ludia, ktori maju k danej teme co povedat. Niektori si uz vsak v dnesnej dobe tak uverili, ze sa robia niecim viac na internete a urazaju ludi hala bala. Je mi luto, ale so mnou v tomto nepochodis, ja sa neznizujem na takuto uroven ani len na internete pod ruskom anonymity. Ja som si tu neprisla nic dokazovat narozdiel od teba 🙂 vdakabohu, ze moj chlap tvrdo pracuje a na taketo uboziaciny nema cas, chut ani tak nizke IQ😂 uz by si mal ist aj do ineho fora troska rozhodit siete ci?

Strana
z2