Chata na Silvestra

1. jan 2024

Ahojte, tejto Silvester má presvedčil o tom že ďalší už doma určite nebudeme, aj keď ma byť ten zákaz moc neverím že sa to bude dodržiavať. Kedy zajednavate chaty na Silvestra hlavne také v okolí území CHKO. Veď dnes je už veľa obsadených a to je 1.1
Nemáte odporúčanie na chatu pre rodinu a psov.
Prípadne tí čo chodíte takto na chaty je naozaj v okolí menej ohňostrojov? Ďakujem

barborachors
1. jan 2024

Vsade kde su chaty, a teda aj ludia, tak su aj petardy a ohňostroje. Ludia su proste tak naučení a zákon ich nezastaví urcite. A chata sa zajednava koncom leta, ano viem, je to skoro, ale tak to v tomto biznise funguje, ak teda nechces dostat chatu s plosticami a smradľavými matracmi. Skoro vsade su psy za príplatky.

aliaray1
1. jan 2024

Ahoj, my sme boli minuly rok na chate (samota) v T.Tepliciach v hore... s 8 mes.dcerkou a sibirkou husky...
Bolo to krasne aj tazke. 3 noci...chodis pre zmoknute drevo aj v noci, ktore susis po tom, co si 1 den nonstop kuris aby si vysusila chatu zvnutra atd.
No a aj tak sme poculi trocha z dialky buchat...velmi sa to ozyvalo. Dcerka spala, ale husky sme museli drzat vyse hodinu na 1 mieste.

Tohto Silvestra sme vyskusali inu stratrgiu. Dcerka sa vyspala poobede a v noci sa bali obe. O 22 delobuchy atd, velmi plakala. Takze sme zbalili par veci, vsetci rovno do auta a vyrazili sme na vyse 2 hodinovu "Silvestrovsku jazdu".
Na dialnici a okolo nestrielal nikto. Hrala nam hudba, jedli sme zabalene plnene zemle, rozpravali sa, a nelutujem.

matus7030
1. jan 2024

My sme za posledné roky boli pri Liptovskej Mare, v Tatrach v Štrbe, na Orave a všade boli ohňostroje. Bohužiaľ neplatí, že v CHKO ľudia berú ohľad viac na zvieratá.